PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Pokoli idényzáró: Brutális tömegbukás, égő motorok, drámai végjáték

Őrült futamot hozott az idény utolsó versenye. Dennis Foggia kórházba került.

Az év egyik legkaotikusabb futamát hozta az idényzáró Valenciai Nagydíj a MotoGP Moto3-as kategóriájában. Szél és hűvös fogadta a versenyzőket, de az időjáráson kívül a versenyzők saját maguk dolgát is megnehezítették. A rajt késett, mert Aron Canet a kivezetőkörén felolajozta a pályát, ami több versenyző kicsúszását eredményezte. Az újraindítás után Jaume Masía bukott, de alig három kört mentek a pilóták és high-side-okkal tarkított óriási tömegbukást láthattunk. Yurcehnko, Foggia, Alcoba, Antonelli és Tatay is esett, a versenyt pedig ismét leállították.

23-ról 15 körösre csökkentették a verseny hosszát, de a foghíjasabb mezőny ellenére a hátralévő körök sem múltak el tömegbukás nélkül, a világbajnoki elsőségét már korábban bebiztosító Lorenzo Dalla Porta például egy ilyennek esett áldozatául. Az év újonca Celestino Vietto lett, a futamot Sergio García nyerte Andrea Migno és Xavier Artigas előtt.

A videóra kattintva megtekintheted az összefoglalót.

Moto3, Valencia Nagydíj:

valenciai.jpg

Moto3, összetett végeredménye:

res.jpg


2019. november 17. 12:22

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS