PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Motorsport: Az amerikai-magyar fiú lett a legfiatalabb támogatott 2020-ban
Motorsport: Az amerikai-magyar fiú lett a legfiatalabb támogatott 2020-ban

Nem akármilyen 2019-es szezon van Rossi Moor mögött! Ő nyerte meg Amerikában az első Ohavle Talent Cup verenyt, másodiként végzett az Olasz Ohvale GP-0 190 cc kategóriában és legfiatalabbként debütált a spanyol CEV Repsol European Talent Cup-on.  

Azok számára, akik nem igazán követik az utánpótlás-bajnokságokat: ezek a a világ legerősebb korosztályos megmérettetései, és a szint rendkívül magas. Miután Rossi Moor idén világszerte megmutatta tehetségét, alázatát és a benne rejlő potenciált, a világhírű Dainese és az AGV úgy döntött, hogy technikai partnerséget köt vele. Ez azt jelenti, hogy 2020-ban ő lesz a legfiatalabb szponzorált versenyzője ezeknek a márkáknak!

A Dainese a technikai sportok körében piacvezető, főleg a biztonságosság tekintetében. A márka történelme 1968-ra nyúlik vissza, és olyan igazi motorsport legendákkal dolgoztak, mint például Giacomo Agostini, de évek óta ők Valentino Rossi technikai partnerei is.

Ez egy óriási megtiszteltetés, hogy a Sport&Events Motorsport Academy pilótája felkeltette az érdeklődésüket és a márka bizalmat szavazott neki.

˝A Dainese és az AGV mindig nagy figyelemmel kísérte a fiatal tehetségeket, ezért úgy döntöttünk, hogy támogatni fogjuk Rossi Moort a következő szezonban, azzal a céllal, hogy garantáljuk a maximális biztonságot és teljesítményt, amely alapvető elemeket jelent a karrierépítéshez, és reméljük, hogy sikerül majd közös sikereket elérnünk.˝– mondta Marco Pastore, a Dainese sportigazgatója.

Stefano Favaro, Rossi Moor motorsport managere is megszólalt a nagy hír kapcsán.

˝Teljes felelősséggel tartozom Rossi Moor álmainak megvalósításáért. 2017 óta dolgozom vele és mindig meglep engem azzal, mennyire tehetséges és milyen profin viselkedik csupán 12 évesen. Ugyanakkor a biztonság kulcsfontosságú kérdés, főként amikor gyerekekről és motorsportól beszélünk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Dainese és az AGV, az első számú márkák, amelyek teljes támogatást nyújtanak számunkra, mivel sok MotoGP-versenyzővel és igazi bajnokkal dolgoztak együtt. Ez egy nagyon szoros partneri kapcsolat lesz és izgatottan várjuk, hogy részt vehessünk a Dainese új projektjében is, amely kifejeztetetten gyerekek számára készül.˝

A 12 éves pilóta rendkívül izgatott az együttműködés kapcsán.

˝Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Dainese és az AGV úgy döntött, hogy támogatni fognak! Hálás vagyok érte, mert tudom, hogy minden termékük kiváló minőségű, és versenyzőruháikban légzsákrendszer is van, amely hatalmas plusz védelmet jelent. Mindent meg fogok tenni, hogy a márka büszke legyen rám. ˝

Rossi Moor a CEV Repsol European Talent Cup utolsó fordulóján fog először veresenyezni személyre szabott Dainese bőrruhájában! A spanyol bajnokság záróhétvégéje november 14-én csütörtökön indul majd Valenciában!


2019. november 1. 9:02

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS