PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Van egy sportág, ahol azt hittük, hogy tudjuk, mi a legfelsőbb szint˝

Még csak 26 éves, de már most számos rekordot megdöntött a Repsol Honda versenyzője, Marc Márquez, így nem is csoda, hogy szakértőink ámulattal tekintenek rá.

Az első új rekordot Ausztriában állította fel, miután megszerezte 59. pole pozícióját a MotoGP spanyol világbajnoka, Marc Márquez. Ezzel pedig élre állt a királykategóriás rajtelsőségeket tekintve. A szezon végére még hármat hozzátett, így jelenleg 62-vel vezeti az örökranglistát. Misanóban megszerezte 77. első helyét, amivel a negyedik helyre lépett fel az összkategóriás győzelmek tekintetében. Aztán jött a hatodik királykategóriás  világbajnoki cím, amivel egy sikerre került ahhoz, hogy utolérje Valentino Rossit és kettőre, hogy Giacomo Agostinit.

Idényösszefoglaló műsorunkban többek között ezekről is szó volt. A stúdióban kommentátorunk, Mezei Dániel és szakkomentátorunk, Sebestyén Péter mondta el a véleményét Márquezről. Ha kíváncsi vagy, mi vár a jövőben a spanyolra, mire számíthatunk tőle a továbbiakban, akkor kattints a fenti videóra. 


2019. december 26. 15:00

Címkék: MotoGP motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS