PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nemes ügy mellé állt a magyar motoros
Nemes ügy mellé állt a magyar motoros

A világbajnokságról hazatérve Sebestyén Peti is csatlakozott a Pető Intézet különleges tanévnyitójához.

Idén 9. alkalommal lepték meg különleges tanévnyitóval a gyerekeket a Pető intézetben. A "Négy kerékről két kerékre" elnevezésű jótékonysági motoros rendezvényen több ismert személyiség és motoros is részt vett, ehhez a csapathoz csatlakozott ismételten Sebestyén Peti 2017 után, már második alkalommal. A közel száz kis diák motorokkal és tuk tukokkal járta körbe Budapest utcáit. A szülők szerint ez egy nagyszerű élmény a gyerekek számára, amelyből aztán heteken keresztül töltődnek és minden évben alig várják a szeptembert. A motorosok többsége már évek óta visszajár, a gyerekek mellett ez nekik is hatalmas élmény. A száz motoros rendőri felvezetéssel vitte körbe a gyerekeket a belváros legszebb részein.

peti1.jpg

A MiniRing immár hatodik éve vesz részt a rendezvényen Császár Klaudia szervezésében, Motoros Akadémiájuk révén. A motoros instruktoraik mögé felülhettek a gyermekek, illetve Sebestyén Peti is az ő meghívásukra érkezett a közös motorozásra. Míg ők a városban motoroznak, addig a Miniring csapata az intézet udvarán foglalkozott azokkal a gyermekekkel, akik a betegségük súlyossága miatt sajnos nem tudnak biztonságosan motorra ülni.  A világbajnokságon szereplő gyorsasági motoros, Sebestyén Peti utcai Honda Rebeljével nagy örömmel vett részt újra az eseményen:

Nagyon jól esett, hogy az a lány, akivel 2 éve motoroztam együtt már az esemény előtt néhány nappal írt nekem, hogy nagyon szeretne ismét velem menni, nem gondoltam, hogy még emlékszik rám. Ennyi izgatottságot, mosolyt, örömöt, hálát és csodát ritkán látni egy helyen! Boldog vagyok, hogy részt vehettem a Négy kerékről két kerékre eseményen és motorozhattunk egyet a lányokkal-fiúkkal. Számomra is felejthetetlen élmény marad. Köszönöm a meghívást a Miniringnek, legközelebb is ott leszek!

peti2.jpg


2019. szeptember 14. 14:56

Címkék: motorsport spilermotorsporthd Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS