PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Sebestyén Peti ismét a TOP10-ért, Rossi Moor az olasz bajnoki címért harcolhat a hétvégén
Sebestyén Peti ismét a TOP10-ért, Rossi Moor az olasz bajnoki címért harcolhat a hétvégén

Véget ért a hosszú nyári szünet és folytatódnak a motorsport bajnokságok!  A Supersport mezőnye 2 hónapos szünet után Portimaoban tér vissza Sebestyén Petivel és a CIA Landlord Insurance Honda csapatával. Rossi Moor és Farkas Kevin pedig a CIV Ohvale Olasz Bajnokság utolsó fordulójához érkezett.

A hosszú nyári szünetet követően Sebestyén Peti célja továbbra is a TOP10-es világbajnoki összetett megtartása és az eddigi legjobb eredmény elérése.

“Nehéz lenne elmagyarázni, mennyire vártam már ezt a versenyhétvégét! A nyári szünet nagyon hosszú volt, de másfelől így rengeteg időm volt fejleszteni magamat. Keményen edzettem az utóbbi hetekben, sokat motoroztam a széria CBR600-as motorommal kis pályákon. Elkezdtem dolgozni Czuni László, ex-motocross versenyzővel és edzővel, hogy csiszoljunk a technikámon, amit felhasználhatok a gyorsasági versenyzésben is. Elindultam az Országos Drag Bajnokságon Kunmadarason, ahol Papp László többszörös drag bajnok segített a rajtomat fejleszteni. Természetesen a fizikális és mentális állapotomon is folyamatosan dolgoztam. Sajnos a teszten nem tudtam részt venni, de magabiztos vagyok, mert elvégeztem a munkám és Andy, a mérnököm tájékoztatott, hogy a teszt jól sikerült, néhány beállítási problémára is sikerült megoldást találni. Nagyon bízom a csapatomban, biztos vagyok benne, hogy versenyképes motorral várnak, hogy a TOP pozíciókért harcolhassunk. A pénteki napot minél több kör megtételével fogom kezdeni, hogy gyorsan megtaláljam a ritmusom. Nagyon szeretem Portimaot, az egyik kedvenc pályám, mert izgalmas helyszín, elég sok trükkös és gyors résszel. Szép emlékeim vannak innen és a Honda is jól szokott működni, szóval alig várom, hogy húzzam a gázt!” – mondta a fiatal magyar pilóta.

Közben Rossi Moor Amerikában megnyerte az Ohvale Talent Cup Preimier Class-t, ezzel lenyűgözve az ottani szurkolóit és még mindig van esélye matematikailag az Olasz Ohvale bajnokságon is első helyen végezni. Farkas Kevinnel kiegészülve a Bester Capital Dubai Junior csapatának színeiben nagy reményekkel érkeznek Franciacortaba. 

Stefano Favaro az Academy alapítója kíséri majd a fiatalokat az utolsó olasz bajnoki fordulóra:

˝Elérkeztünk az olasz bajnokság utolsó fordulójához és azt kell, hogy mondjam nagyon meg vagyok elégedve mind Rossi mind Kevin teljesítményével! Természetesen Rossi mindig a pódiumra törekszik és az idén kivétel nélkül minden versenyhétvégén dobogóra állt, sőt megszerezte első győzelmét is. Sajnos – többek között – a súlykiegyenlítésből adódóan és egyéb versenybírósági döntések miatt 12 helyett 32 pontra van az első helyezettől, de ez motorsport, mi nem adjuk fel és még akár a bajnokságot is megnyerheti. Kevin esetében – az év elején számára teljesen új volt a kategória és az összes helyszín, ennek ellenére nagyon gyorsan, nagyon jól alkalmazkodott ezekhez a körülményekhez. Franciacorta nem ismeretlen számára, tavaly már versenyzett itt, illetve a nyáron is nagyon keményen edzett, ezért erős hétvégét és dobogóközeli helyezéseket várok tőle is!”

Sebestyén Peti versenyét élőben közvetítjük a Spíler TV-n, Rossi és Kevin teljesítményét pedig online lehet majd nyomon követni!!!


2019. szeptember 6. 11:37

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt supersport


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS

Sebestyén Peti ismét a TOP10-ért, Rossi Moor az olasz bajnoki címért harcolhat a hétvégén / Spíler TV / Spíler1 TV / Spíler1 TV
PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Tájfun közelít a Japán Nagydíj helyszíne felé, az ötből hármas fokozatú veszélyre figyelmeztető üzenet kaptak a...
A Yamaha fiatal francia motorversenyzője, Fabio Quartararo zárt az élen a MotoGP Japán Nagydíjának második...
Japánban folytatódnak a 2019-es MotoGP-világbajnokság küzdelmei.
Hamarosan egyeduralkodó lehet a spanyol motorversenyző.


A gyorsaságimotoros-világbajnokság jelenleg futó szezonjának tizenhatodik versenyhétvégéje következik.
Nagyon tanulságos és kemény hétvége van a Mugenrace Junior Team csapatának háta mögött. 
Idén eggyel kevesebb futam is elég volt.
Minden lényegi kérdés eldőlt a 2019-es szezonban. 
Scott McLaughlinból felszínre törtek az érzelmek.
Jules Cluzel győzelmével zárult a WorldSSP argentin állomása.
A 2007-ben világbajnok magyar motorost Szabó Róbert hozta fel követendő példaként a Superbike török üdvöskéje, Toprak Razgatlioglu ...
Sebestyén Peti viszont kedvező pozícióban zárta a WorldSSP Argentin Nagydíjának időmérő edzését.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS