PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ezért volt hihetetlen Dovizioso manővere
Ezért volt hihetetlen Dovizioso manővere

Andrea Dovizioso elismerte, hogy nem készült az utolsó kanyaros bevetődésre Marc Márquez ellen, amellyel végül megnyerte az Osztrák Nagydíjat, mert az a kanyar neki, és a Ducatinak sem kedvezett korábban.

Elképesztő csatát vívott Andrea Dovizioso és Marc Márquez a hétvégén Spielbergben, amelynek végén ezúttal az olasz örülhetett. Ám nem volt egyszerű dolga, hiszen egészen az utolsó kanyarig a spanyol állt az élen. 

A Ducati pilótája szerint a kulcs az lehetett, hogy Márquez a végén rákapcsolt annak érdekében, hogy elszakadjon tőle, ezzel azonban felszámolta a hátsó, közepes keverékű gumikat, míg Dovizioso a lágyakon közel tudott maradni, majd olyan helyzetbe hozni magát, hogy megjátszhassa ezt az „őrült utolsó kanyart.”

˝A féktávjai jobbak voltak, de a tapadásnak hála rajta tudtam maradni, és behúztam azt az őrült utolsó kanyart. Nem igazán készültem rá, de korábban már sikerült tökéletesen bevennem, és láttam, hogy lehet helyem belül, akkor úgy gondoltam, ha itt bemegyek és végül kisodródok, akkor is gond nélkül második leszek. De végül pont a legjobb ívben tudtam elfordulni. Nagyon örülök, mert nekem, és a Ducatinak is nagyon kellett ez a győzelem˝– nyilatkozta Dovizioso. 


2019. augusztus 13. 11:03

Címkék: MotoGP motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS