PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Új csapattársat kap Marc Márquez
Új csapattársat kap Marc Márquez

Kedden hivatalosan is megerősítették, hogy ki veszi át ideiglenesen a súlyosabban megsérült Jorge Lorenzo helyét a gyári Hondánál a MotoGP-ben.

A háromszoros MotoGP-világbajnok Jorge Lorenzo pályafutása elmúlt éveire nem igazán lehet büszke, ráadásul a 2019-es idény előtt úgy tűnt, hogy helye sem lesz a királykategóriában, majd jött a lehetőség a Hondánál. A spanyol a Ducatival maradt volna, de a csapat már döntött, és megvált tőle, így aláírt a japánokhoz, a nagy riválishoz, ahol Marc Márquez csapattársa lett.

Ez már önmagában hatalmas kihívást jelentett számára, mivel Márquez évek óta legyőzhetetlen, és a Honda csapata egyértelműen köré épül. Lorenzo számára nagyobb problémát jelent, hogy egyáltalán nem érzi magát kényelmesen az új motorján, mellyel eddig igencsak gyenge eredményeket ért el, szemben a csapattársával, aki magabiztosan vezeti a bajnokságot.

A legutóbbi versenyhétvégén, Assenben Lorenzo szerencsétlenül esett, és csigolyatörést szenvedett, ami miatt egy időre kivonta magát a versenyzésből. Ezt követően elkezdődött a tanácskozás arról, hogy ki üljön fel a motorra a spanyol világbajnok helyén. A választás végül Stefan Bradl-re esett, aki a Német Nagydíjon már Márquez mellett húzhatja a Hondát. Valljuk be, logikus döntésnek tűnik...


2019. július 2. 12:37

Címkék: MotoGP motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS