PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nehéz hétvégét teljesített Sebestyén Peti Misanóban
Nehéz hétvégét teljesített Sebestyén Peti Misanóban

Sebestyén Péter a 16. helyig kapaszkodott fel supersport-világbajnokság misanói versenyén, pontot azonban ezúttal nem szerzett a továbbra is legjobb Hondás 25 éves motoros.

Az idei szezon legszerencsétlenebb hétvégéjén, a superport-világbajnokság hetedik fordulóján Sebestyén Peti a 16. helyen végzett. Jerez után mindenki az ott elkezdett irányt szerette volna folytatni, de sajnos Misanóban egyáltalán nem úgy működött a motor, ahogy azt várták. A szabadedzések már kisebb gondokkal kezdődtek. Bár a harmadik szabadedzésen vizes körülmények uralkodtak – ami kedvező volt Peti számára, hiszen ötödikként végzett –, a hétvége azonban rosszul folytatódott, ugyanis a kvalifikáción egy kisebb bukást szenvedett, melynek következtében csak a 20. helyről tudott elrajtolni vasárnap.

˝Sajnos tegnap egy apró hibát elkövettem a Superpole-on, a gyorskörök elején elestem és ennek ma megfizettem az árát. A versenytempóm jó volt a top10-re, de sajnos a rajtnál visszaesetem jó pár pozíciót, kicsit ki is löktek. Nagyon sajnálom, mert az eddigi legjobb eredményemet terveztem itt elérni, ehhez képest elég rosszul alakultak a dolgok. Összességében tudjuk mik a hibák és ezen fogunk dolgozni, nem keseredtem el, Doningtonban még jobban küzdök majd!”

Simon Buckmaster a PTR Honda csapatfőnöke is értékelt a verseny után:
˝Ilyen helyzetből rajtolva sajnos a pontszerzés is nehéz célnak bizonyult. A rajt utáni helyezkedés sem sikerült jól, így Peti még hátrébb csúszott, onnan pedig nagyon nehéz feljönni, már a gumik miatt is. Péter csalódott és én is csalódott vagyok, a csapat keményen dolgozott, de nincs mit tenni, csak előre nézni. A következő helyszín a Donington Park, amely nekünk hazai verseny. Meg kell mutatnunk, mire vagyunk képesek!˝

A világbajnokság két hét múlva a PTR Honda csapat otthonában, Doningtonban tér majd vissza.


2019. június 24. 9:57

Címkék: motor motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS