PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Sebestyén Peti rendkívüli felkészülése a misanói versenyhétvégére
Sebestyén Peti rendkívüli felkészülése a misanói versenyhétvégére

A remekül sikerült jerezi hétvége után nagyon motiváltan tér vissza a magyar motoros Olaszországba, a misanói aszfaltcsíkra.

Rövid volt a szünet, de annál intenzívebben telt. A Tour de Hongrie és a Kométa szervezésében Peti együtt bringázott a kétszeres Giro d‘Italia győztes Ivan Bassóval, korosztályában a negyedik helyezést érte el a keszthelyi triatlon versenyen, az indulás előtt pedig a Mini Ring gyerektáborát is meglátogatta a Hungaroringen.

sebpeti3.jpg

"Jerez után alig várom, hogy újra a Hondámon ülhessek. Nagyon jó beállításokat találtunk legutóbb. Sokkal jobban rá tudtam koncentrálni a motorozási stílusomra, mint valaha, szóval ezen az úton szeretnék tovább haladni. Sokat edzettem a rövid szünetben, elindultam egy triatlon versenyen, mentem az edzőmotorommal, szóval úgy érzem felkészült vagyok és képes rá, hogy a jerezinél is jobb versenyt teljesítsek. Nagyon szeretek Misanóban versenyezni, mindig jó itt menni és ennyi szurkolóval találkozni. Általában jól szoktam itt menni, úgy gondolom a motor jó lesz. Tavaly ezen a pályán volt a debütálásom a CIA Landlord Insurance Honda színeiben, így szeretném egy nagyon jó eredménnyel megköszönni a csapat munkáját. A csapatfőnököm Simon pódiumon is állt itt egy régebbi grand prix versenyen és bár akkoriban még a ellentétes irányba ment a pálya, gondolom ez alkalommal is remek tanácsokat fog adni”- fejtette ki a Sport&Events Academy pilótája.

sebpeti5.jpg

A CIA Landlord Insurance Honda csapatfőnöke, Simon Buckmaster további előrelépést vár magyar pilótájától a hétvégén:

“Kíváncsian várom a misanói hétvégét, jól szoktunk szerepelni ezen a pályán. Péter jelentős lépést tett a jerezi versenyen. Eredményben ez “csak” a 10. helyet jelentette, de nagyon közel volt az elejéhez és eltávolodott a mögötte haladó bolytól. Most ezt kell megtartanunk, ismét a top 10-be kvalifikálni és minél jobb pozíciókért harcolni a versenyen.

Stefano Favaro, a Sport&Events Academy alapítója is elkíséri Petit a hétvégi olasz futamra:

„Nagyon izgatott vagyok a mostani versenyhétvége miatt is, mint mindig. Az utóbbi három hétben az Academy összes versenyzője óriási fejlődést mutatott be és rengeteg boldogságot okoznak nekem ezzel. Peti Jerezben már a Yamahákkal csatázott és ismételten a legjobb Hondás volt. A cél mindig a top10-ben lenni és a csapattársat, illetve márkatársakat legyőzni, de Peti ezt rendre teljesíti. Nagyon keményen dolgozik ő és a csapat is, persze azt mindenkinek tudnia kell, hogy ő egy más technikán ül, mint a top pilóták. Ez nem a csapat hibája, mert ők folyamatosan fejlesztenek, de a Honda gyár részéről nem érkezik újdonság a 600-as kategóriába. Úgy gondolom a Supersport-világbajnokság az egyik legkeményebb kategória, nehéz felvenni az elejével a versenyt, de Petinek egyre jobban sikerül. Én mindig azt szeretném, hogy meg legyen elégedve a teljesítményével, biztos vagyok benne hogy most is százhúsz százalékot fog beleadni, meglátjuk az milyen eredményt jelent majd."

Sebestyén Peti és Győrfi Alen szereplését a Team Tóth csapat színeiben, szombaton és vasárnap élőben követheted majd a Spíler TV-n. A közvetítés részleteiről itt tudhatsz meg többet.


2019. június 21. 10:42

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS

Sebestyén Peti rendkívüli felkészülése a misanói versenyhétvégére / Spíler TV / Spíler1 TV / Spíler1 TV
PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A 2007-ben világbajnok magyar motorost Szabó Róbert hozta fel követendő példaként a Superbike török üdvöskéje, Toprak...
Sebestyén Peti viszont kedvező pozícióban zárta a WorldSSP Argentin Nagydíjának időmérő edzését.
A 2019-es superbike-világbajnokság utolsó előtti versenyhétvégéje következik.
Dél-Amerikában folytatódnak a WorldSBK küzdelmei. Nagy izgalmak várnak ránk, még akkor is, ha a lényegi kérdések már...


Minden lényegi kérdés eldőlt a 2019-es szezonban. 
Scott McLaughlinból felszínre törtek az érzelmek.
Jules Cluzel győzelmével zárult a WorldSSP argentin állomása.
Az ausztrál túraautó-bajnokság újabb állomáshoz érkezett.
A 32 éves brit versenyző egészen egyedi dolgot vitt véghez: zsinórban ötször megnyerte a superbike-világbajnokságot, ráadásul az idén óriási ...
Nincs megállás a Magyarországot képviselő pilóták háza táján, hiszen ismét duplán izgalmas hétvége következik! 
Az idény tizenkettedik versenyhétvégéje következik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS