PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Dovizioso: Nem könnyű faragni a hátrányból, de nem is lehetetlen
Dovizioso: Nem könnyű faragni a hátrányból, de nem is lehetetlen

Andrea Dovizioso szerint a Katalán Nagydíjon történt bukása miatt a világbajnoki éllovas Marc Márquez megengedheti magának, hogy több kockázatot vállaljon.

A barcelonai futam harmadik körében Jorge Lorenzo egy egyáltalán nem kockázatos mozdulattal kiütötte az első ötben motorozó Andrea Doviziosót, Valentino Rossit és Maverick Viñalest, az éppen előző Marc Márquez pedig nevető ötödikként tovább tudott menni, és végül magabiztos fölénnyel, 2,5 másodperces különbséggel verte a mezőnyt komoly verseny nélkül. De, ami még fontosabb az ő szempontjából az az, hogy tovább növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben, így az őt közvetlenül üldöző Dovizioso hátránya 37 egység.

˝Marc kihasználhatja ezt a helyzetet. Mostantól nem kell határon motoroznia, nem kell  száz százalékon nyomnia. Ez rossz, szerettük volna elkerülni ezt. De ez van˝ – nyilatkozta Dovizioso.

Ugyanakkor Márquez és Dovizioso is úgy gondolja, hogy a 37 pontos előny egyáltalán nem biztosíték.

˝Ha úgy gondolkoznék, hogy a vb-t már elveszítettem, akkor már a következő versenyen is felesleges lenne elindulnom. A mi sportunkban bármi megtörténhet. Erős csapat vagyunk, keményen dolgozunk, és még sok pontot lehet megszerezni. Marc előnye nagy, és őt ismerve minden versenyen versenyképes lesz. Szóval nem könnyű faragni a hátrányból, de nem is lehetetlen˝ – tette hozzá az olasz.


2019. június 20. 12:55

Címkék: MotoGP motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS