PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Hétvégén Sebestyén Peti számára a legjobb tíz a cél Imolában
Hétvégén Sebestyén Peti számára a legjobb tíz a cél Imolában

A magyar versenyző tovább küzd a Supersport-világbajnokságon, míg Rossi Moor a pódiumért harcol majd a modenai CIV Ohvale Olasz-bajnokságon.

Három hetes szünet után Imola ikonikus pályáján tér vissza a Supersport-, és a Superbike-világbajnokság mezőnye. Sebestyén Peti kemény edzéssel készült a hétvégi megmérettetésre, magabiztosan érkezik Imolába, hiszen nagyon kedveli az olasz pályát.

"Nagyon izgatott vagyok emiatt a versenyhétvége miatt, szeretem ezt a pályát és illik a motorozási stílusomhoz is. Négy verseny után már pontosan tudom, miben kell fejlődnöm a versenyhétvégék alatt, de magabiztos vagyok, mert keményen készültem az elmúlt hetekben. Szeretnék egyet előre lépni Olaszországban és jobb pozícióba kerülni már az időmérő során és aztán a TOP10-es eredményért harcolni. Jó helyen állok a bajnokságban, és nagyon fontos, hogy pontokat gyűjtsünk, de szeretném megmutatni a csapatban és bennem rejlő potenciált is. Természetesen ez alkalommal sem lesz egyszerű, hiszen rengeteg gyors pilóta van, de ha jól sikerül a Superpole, harcolhatunk a jó pozíciókért. Nagyon várom, hogy újra együtt dolgozhassak Andyvel és George-al és ismét a motoromon ülhessek, mert ez a három hét szünet túl sok volt" - nyilatkozta a hétvége előtt a magyar motorversenyző.

sebpeti1.jpg

A fiatalabb generációra is nagy feladatok várnak a Bester Capital Dubai Junior Team színeiben, hiszen folytatódik az Ohvale-GP0 190 cc bajnokság. Rossi Moor jelenleg a bajnokság második helyén áll, Farkas Kevin pedig lenyűgözően mutatkozott be élete első Ohvale versenyén. A fiúk Sebestyén Petivel és Görbe Somával együtt készültek a mostani megmérettetésre, mindkettőjük számára a cél folyamatosan fejlődni és jól szerepelni a bajnokságban!

Stefano Favaro, a Sport&Events Academy alapítója, számára különösen fontos a hétvége, hiszen a számára „hazai pályának” számító Olaszországban bizonyíthatnak pilótái.

"Ez ismételten egy nagyon komoly hétvége lesz az Academy számára és jó eredményt remélek mindenkitől. Sebestyén Peti Imolában fog menni, ami neki és nekem is az egyik kedvenc helyszínem. Kíváncsian várom a teljesítményét, jó formában van és remélem összeáll minden a hétvégén. Rossi és Kevin pedig Modenában fognak szerepelni az Ohvale második fordulóján, az előrejelzések szerint változatos lesz az időjárás, de majd megoldják, ahogyan Cervesinában is. Mint mindig, a legfontosabb, hogy a gyerekek élvezzék a versenyzést, úgy szálljanak le a motorról, hogy a maximumot hozták ki minden egyes versenyből és edzésből” - mondta el hétvégi előrejelzését Favaro.

kisrossi.jpg

Sebestyén Péter imolai versenyzését a SpílerTV-n láthatod élőben, a részleteket ide kattintva éred el.


2019. május 10. 10:05

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt worldsbk worldssp


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS

Hétvégén Sebestyén Peti számára a legjobb tíz a cél Imolában / Spíler TV / Spíler1 TV / Spíler1 TV
PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Japánban folytatódnak a 2019-es MotoGP-világbajnokság küzdelmei.
Hamarosan egyeduralkodó lehet a spanyol motorversenyző.
Minden lényegi kérdés eldőlt a 2019-es szezonban. 
A 2007-ben világbajnok magyar motorost Szabó Róbert hozta fel követendő példaként a Superbike török üdvöskéje, Toprak...


Scott McLaughlinból felszínre törtek az érzelmek.
Jules Cluzel győzelmével zárult a WorldSSP argentin állomása.
Sebestyén Peti viszont kedvező pozícióban zárta a WorldSSP Argentin Nagydíjának időmérő edzését.
Az ausztrál túraautó-bajnokság újabb állomáshoz érkezett.
A 32 éves brit versenyző egészen egyedi dolgot vitt véghez: zsinórban ötször megnyerte a superbike-világbajnokságot, ráadásul az idén óriási ...
Nincs megállás a Magyarországot képviselő pilóták háza táján, hiszen ismét duplán izgalmas hétvége következik! 
Dél-Amerikában folytatódnak a WorldSBK küzdelmei. Nagy izgalmak várnak ránk, még akkor is, ha a lényegi kérdések már eldőltek.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS