PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
˝A legnagyobb kérdőjel az időjárás lesz˝
˝A legnagyobb kérdőjel az időjárás lesz˝

Sebestyén Péter ismét a Supersport-világbajnokságon bizonyíthat a hétvégén.

Mozgalmas volt az elmúlt hétvége, tele izgalmakkal magyar szempontból is, azonban nincs megállás, folytatódik a szezon. Spanyolországból Assenbe, a motorsport Mekkájába érkeznek a Supersport-világbajnokság résztvevői. Aragóniában, ismételten a legjobb Hondásként, remek versenyt teljesítő Sebestyén Péter nagy önbizalommal, pozitív élményekkel készül a következő megmérettetésre:

˝Nagyon élveztem a spanyol futamot, jót csatáztunk a többi versenyzővel. Sokat fejlesztettünk a motoron, jobban érzem már, hogy mi az a beállítás, ami kedvező nekem a Hondán. Biztos vagyok benne, hogy Assenben még jobb eredményt érünk el, ha folytatjuk a munkát ezen a vonalon. Assen egy olyan helyszín, ahonnan a múltból egyaránt vannak nagyon jó és nagyon rossz emlékeim is. Ahogy a csapatfőnököm Simon is megmondta, még jobban kell koncentrálnom már az első pénteki szabadedzésen, gyorsabbnak kell lennem és a Superpole-on előrébb kvalifikálni. Keményen fogok dolgozni és harcolni ezen a holland hétvégén , mint Aragóniában. A legnagyobb kérdőjel az időjárás lesz, valószínűleg nagyon hideg, szeles és esős körülmények fogadnak majd minket. Magabiztos vagyok, mert a csapat jól dolgozik”  - mondta a Sport&Events Academy versenyzője.

sebestye.jpg

A Sport&Events Academy legfiatalabb pilótái számára is megkezdődnek az idei kihívások. Az Ohvale GP-0 első futamát, Olaszországban, Cervesinában rendezik meg. Rossi Moor tavaly már kiválóan teljesített a 160 cc kategóriában, idén pedig nem titkolt célja a 190 cc bajnokság megnyerése. Farkas Kevin februárban csatlakozott a Sport&Events Academy-hez, keményen edzett egész télen, hogy fel tudja venni a versenyt a nemzetközi mezőnnyel. Egyelőre kisebb sérülésből felépülve ismerkedik az új motorral, új pályával és a számára teljesen új környezettel. A fiatalokat Stefano Favaro, az Academy alapítója kíséri el az első olasz futamra:

˝Említettem már, hogy ez a kedvenc időszakom hiszen áprilistól novemberig tele vagyunk versenyekkel és szinte minden hétvégén izgulhatunk valamelyik Academy-pilótáért. Múlt héten Spanyolországba kísértem el Görbe Somát, ezen a hétvégén pedig Rossi Moorral és Farkas Kevinnel utazunk Olaszországba, hiszen kezdődik a CIV Junior Ohvale GP-0 bajnokság. Rossi és Kevin a legfiatalabb versenyzők a csapatban ez pedig a korosztályuk egyik legerősebb sorozata. Idén már ők is a Bester Capital Dubai Junior Team színeiben fognak versenyezni. Rossi tavaly 6 versenyhétvégéből ötször állt pódiumon, 4. lett a bajnokságban, 3. az Európa-bajnokságon. Idén valószínűleg felül fogja múlni a tavalyi teljesítményét, de számomra nincsenek konkrét célok, én mindig akkor vagyok elégedett, ha a versenyző kihozza magából és a szituációból is a maximumot. Biztos vagyok benne, hogy ezt Rossi, Kevin és Peti is teljesíteni fogja. Kevin néhány hónapja csatlakozott hozzánk, nagyon keményen edzett egészen idáig, sajnos az utóbbi hetekben egy sérülés a kezén megnehezítette a dolgát. Kevin számára, most az a prioritás, hogy minél több km-t tegyen meg a pályán, megismerje a számára teljesen új 190 cc gépet. Fokozatosan kell építkezni, ez a verseny a tanulásé és a tapasztalat szerzésé kell hogy legyen, aztán legközelebb majd koncentrálhatunk egy nagyobb célra, előre lépésre. Petivel kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, hogy múlt héten kiválóan teljesített és ha így folytatja, Assenben is remek eredményt érhet el. Nagyon szurkolok neki és folyamatosan követni fogom a Hollandiában zajló eseményeket is.

Hétvégén igazi Kánaán lesz a motorsport-kedvelői és a tv-nézők számára, hiszen Superbike-, Supersport- és MotoGP-futamokat is rendeznek, amelyeket kizárólag a Spíler TV-n követhetsz élőben. 

A Superbike-közvetítések részleteiről itt tájékozódhatsz, a MotoGP-közvetítésekről pedig itt tudhatsz meg többet.


2019. április 12. 11:41

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt superbike supersport


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS

˝A legnagyobb kérdőjel az időjárás lesz˝ / Spíler TV / Spíler1 TV / Spíler1 TV
PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A Moto2 Katalán Nagydíjának vasárnapi futamát a Estrella Galicia Marc VDS csapatának 23 éves versenyzője, Álex Márquez...
A 10. helyről rajtoló Marcos Ramirez nyerte az eszeveszett barcelonai futamot. 
Az ötszörös MotoGP-világbajnok spanyol szerint a gumiválasztás volt a kulcs. 
Ami egyes versenysorozatokban a boksztaktika, az a ralikrosszban a kötelező joker kör teljesítésének megválasztása: a...

Idén első alkalommal klasszikus ralikrosszpálya felé veszi az irányt a világbajnokság mezőnye.
A Yamaha versenyzője, Fabio Quartararo nyerte a MotoGP Katalán Nagydíjának időmérőjét. 
De nem a favoritnak tartott világbajnoki éllovas Marc Márquez volt a leggyorsabb.
A szabadedzésen második legjobb időt futó pilóta 15 hellyel előrébb végzett, mint Márquez.
A salakmotor-bajnokság következő futama következik.
Az ausztrál túraautó-bajnokság újabb állomásához érkezett.
Idén első alkalommal klasszikus ralikrosszpálya felé veszi az irányt hétvégén a világbajnokság egyetlen állandó magyar indulója.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS