PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Egyéni csúcsra tör a magyar versenyző
Egyéni csúcsra tör a magyar versenyző

Sebestyén Péter elégedett eddigi teljesítményével, de még előrébb szeretne végezni a supersport-világbajnokság következő állomásán.

Sebestyén Péter legutóbb kiváló versenyzéssel 8. helyen végzett, amivel Ausztráliában ő volt a legjobb Hondás és mivel tavaly a 10. helynél egyszer sem végzett előrébb, legjobb egyéni teljesítményét nyújtotta. Csapatfőnöke szerint a magyar versenyzőnek előnyt jelentett az új szabály. Sebestyén tavaly 9 ponttal zárta a szezont, azaz, ha sikerülne pontot szereznie Thaiföldön, már most beállítaná csúcsát. 

Bár a mi szempontunkból gyönyörű eredmény, nem mehetünk el szó nélkül az ausztrál versenyhétvége főszereplője, Randy Krummenacher neve mellett sem. A svájci versenyző az előző évet is jól indította: Phillip Island-en a 2., Thaiföldön az 1. helyen végzett, kétségtelen, hogy most is"beérné" hasonlóval.  

A szervezőknek hála, idén még izgalmasabbak a World SSP versenyei.  Érdemes lesz tehát a Spíler TV-vel tartani. A superbike- és supersport-világbajnokság Thaiföldi Nagydíját kizárólag a Spíler1 TV-n követheted élőben. A közvetítés részleteit ide kattintva tekintheted meg.

A világbajnokság jelenlegi állása egy futam után:

legutóbbi verseny.jpg


2019. március 12. 13:50

Címkék: motorsport sebestyén péter Spíler TV MotorsportHD projekt supersport


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS