PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Ennél izgalmasabb nem lehetett volna a maratoni sorozat

Két pilóta kiélezett küzdelme a végletekig.

A 2018-as Supercars-szezon olyan volt, mintha két maratonifutó küzdelme csak a cél előtt dőlt volna el. Most végigmegyünk a legizgalmasabb pillanatokon. 

Melbourne-ben úgy tűnt, Shane Van Gisbergen 55 pontos előnye megtöri Scott McLaughlint, ennek a remek versenynek a legizgalmasabb részét megnézheted a videóra kattintva.

Az ausztrál túraautó-bajnokságban aztán jött a fordulat. Ide kattintva megnézheted, hogyan csökkent a többet hibázó Van Gisbergen hátránya mindössze két pontra. Igen, ekkor már ő volt rosszabb helyzetben..

A két új-zélandi viaskodásában egészen új helyzetett teremtett, amikor Jamie Whincup Aucklandben nemes egyszerűséggel visszavette a gázt, és átadta a második helyet csapattársának, Shane van Gisbergennek. Ennek ellenére McLaughlin győzelmével ismét 14 pontosra növelte a különbséget. Erről ide kattintva láthatsz összefoglalót.

Az igazi dráma azonban – mint egy izgalmas akciófilm forgatókönyvében – a végére maradt. Itt nézheted meg a körömrágós pillanatokat.

Aztán Scott McLaughlin nem hagyott kétséget azt illetően, melyikőjük lesz 2018-ban a bajnok. Ide kattintva láthatod a siker pillanatait, itt pedig azt tudod meg, hogy mennyi csirkefalat fér a trófeába.


2018. december 5. 21:01

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt supercars


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS