PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Másfél év elég volt a duplázásra

A ralikrossz skandináv ura rövid idő alatt betonozta be a helyét.

Tizenkét futamból tizenegyet megnyert Johan Kristoffersson. A csúcsot felállító svéd ralikrosszos világklaszsisok egész sorát utasította maga mögé.

"Meg kell mondjam, elég érzelmes pillanat ez – ismerte el a mosolyon kívül nem sok érzelmi jelet mutató Kristoffersson, aki másfél év alatt másodszor ért fel a szakág csúcsára. – Most, hogy véget ért a szezon, elismerhetem: fantasztikus évem volt. A világbajnoki cím így még értékesebb számomra. Meg kell köszönjem a csodálatos csapatomnak, mindent megtettek értem. Nélkülük nem lenne lehetésges mindez. Annyiszor mondtam már ezt az első győzelmem, a 2017-es belgiumi verseny óta, de annyira sokat jelent nekem..."

A 29 éves svéd versenyző 2013-ban mutatkozott be a sorozatban, a Wolksvagen Polóval 2017-ben 12 versenyből 11-szer döntőbe került, akkor rekordot jelentő 7-szer győzött  5-ször zsinórban. Idén ezt is felülmúlta.

A videóra kattintva megnézheted Johan Kristoffersson idei utolsó parádéját, ugyanis Dél-Afrikában 3 alkalommal is leggyorsabb időt ért el, megnyerte a kvalifikációt, az elődöntőt és a finálét is.


2018. november 26. 14:40

Címkék: motorsport ralikrossz


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS