PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Az ünneplés jegelve, most a versenyek számítanak

Jonathan Rea egyelőre a rekorddöntésre koncentrál, valamint a WorldSBK új pályájára, az új országára és az új kontinensére.

Jonathan Rea Magny Cours-ban megszerezte sorozatban 4. világbajnoki címét. Jelenleg sorozatban 8 futamgyőzelemnél jár, már csupán Colin Edwards (2002-ben) és Neil Hodgson (2003-ban) áll előtte az örökranglistán 9-9 egymás utáni sikerrel. Amennyiben Rea megnyeri az első argentíniai futamot, akkor beállítja, ha pedig a másodikon is elsőként ér célba, akkor meg is dönti a csúcsot.

Ráadásul felülmúlhatja Doug Polen 1991-es, 17 szezonbeli futamgyőzelmet számláló csúcsát – Rea jelenleg 14-nél jár, és még összesen 4 futam van hátra. Valamint az összetettbeli, saját pontrekordját is megdöntheti, a tavalyi 556 pontos teljeseítménytől jelenleg 86-tal van elmaradva.

"Nagyon izgatott vagyok, új pálya, új ország, új kontinens – mondta a versenyhétvégéről Jonathan Rea. – Magny Cours óta nem volt sok időm megemészteni a sikert, de rendkívül boldog vagyok, hogy ezt elértük. A szezonnak azonban még nincs vége, és ugyanúgy emgyünk neki a versenyeknek, mint eddig. Az ünneplést jegeljük az idény végéig."

A WorldSBK argentíniai versenyhétvégéjét kizárólag a Spíler1 TV-n követheted. A Supersport kategóriában Sebestyén Petinek szurkolhatsz.

A vidóra kattintva megnézheted a legutóbbi, franciaországi versenyhétvége leglátványosabb jeleneteit.


2018. október 12. 12:30

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt superbike supersport worldsbk


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS