PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Melandri majd' húsz éve már nyert Argentínában
Melandri majd' húsz éve már nyert Argentínában

A Ducatio olasz versenyzője búcsúzóul nagyot alakítana a Superbike-világbajnokság versenyhétvégéjén. 

Marco Melandri a Ducatival az utolsó esélyeinek egyikét ragadhatja meg Argentínában. A 36 éves olasz motoros két éve az olasz gyártóval hamarosan a végéhez ér, és a hétvégi versenyen kívül a katari áll a rendelkezésére, hogy futamgyőzelemmel búcsúzzon. Az össeztettben jelenleg az 5. helyen áll, 23 pont a lemaradása a 3. helyen álló Tom Sykes mögött, és négy futam áll a rendlekezésére, hogy futamgyőzelemmel búcsúzzon. Az idén eddig 22 versenyen 2-szer diadalmaskodott, 2-szer lett második és 4-szer állhatott fel a dobogó legalsó fokára. Összességében ez az eddigi leggyengébb szezonja (a futamgyőzelmek szempontjából a 2017-es rosszabb volt. 

Ugyan a mezőny többi tagja nem versenyzett még a Circuit San Juan Vilicum aszfaltcsíkján, de Melandri potnosan tudja, milyen érzés a szenvedélyes argentin szurkolók előtt versenyezni: 1999-ben megnyerte itt a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájának futamát, és még egyszer dobogóra állt.

"Rég volt, amikor legutóbb új pályán versenyeztünk, mindig jó móka új helyeket felfedezni – nyilatkozta Melandri. – Gyönyörű a pálya. Biztosan szenvedni fogunk az elején, de aztán folyamatosan javulnak az idők. Én nagyon kíváncsi és motivált vagyok. Szeretnék dobogóra állni."

A WorldSBK versenyhétvégéjét kizárólag a Spíler1 TV követheted. A Supersport kategóriában Sebestyén Petinek szurkolhatsz.

Forrás: worldsbk.com


2018. október 10. 17:54

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt superbike supersport worldsbk


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS