PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Kinevették a világbajnokot de nem szomorkodik, inkább rekordra tör
Kinevették a világbajnokot de nem szomorkodik, inkább rekordra tör

A háromnál járó Tai Woffinden megcélozza a hat címet a salakmotor-világbajnokságon.

Az első háromszoros brit salakmotor-világbajnok, Tai Woffinden nem ül sokáig a babérjain: alighogy megnyerte a 2018-as (2013 és 2015 után) egyéni salakmotor-vb-t, máris újabb célokat tűzött ki maga elé. Megpróbálja utolérni Ivan Maugert és Tony Rickardssont, akik rekordnak számító 6-szoros világbajnokok.

Woffinden.jpg

"Miután 2013-ban világbajnok lettem, egy szobában ültünk Nicki Pedersennel, Jason Crumppal, Greg Hancockal és Chris Holderrel. Mondtam, hogy meg akarom dönteni a hatszoros vb-cím rekordját. Mindannyian nevettek. De már háromszor győztem, és hatszor is fogok. Azt mondták, nem vb-címet szerezni a legnehezebb, hanem megvédeni azt. Kemény, amikor a célkereszt a hátadon van. Remélem, harmadszorra sikerül. Mindent beleadok, sokat dolgozom és a következő évben a legjobbamat nyújtom. Fejben elég erős vagyok, de volt néhány szituáció, amikor azt gondoltam: hú, ez aztán kemény helyzet" – árulta el a brit vaspapucsos.

Woffinden szerencsés kimenetelű hatalmas toruni esését ide kattintva nézheted meg.

Forrás: speedwaygp.com


2018. október 8. 17:25

Címkék: motorsport salakmotor salakmotor-világbajnokság Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS