PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Nem turistáskodni érkeztek Portugáliába a motorosok

Jonathan Reán túl is van élet a superbike-világbajnokságon.

Legutóbb számba vettük, mi minden szól az összetettben vezető Jonathan Rea sikere mellett a WorldSBK portimaói versenyhétvégéjén. A világbajnok akár Portugáliában is biztossá teheti a címvédését, de lássuk, kik lehetnek elsősorban azok, akik megakadályozhatják ebben.

Az összetettben 2. helyen álló, Jonathan Rea mögött 92 ponttal lemaradó brit Chaz Davies éppen felépülőben van kulcscsonttöréséből. Mountain bike biciklivel esett el először, két hete pedig motorral. A ducatis eddigi legjobb helyezése a 2. volt Portugáliában, úgyhogy első győzelmét ünnepelné, amennyiben megnyerné legalább az egyik futamot. 

Az összetett harmadikja a yamahás Michael van der Mark. A Daviesnél 30 ponttal kevesebbet gyűjtő holland tavaly Yamahával az első dobogós helyezésének örülhetett Portugáliában, ahol egyébként eddig négy versenyből háromszor az első ötben végzett. Korábban a Supersport kategóriában győzni is tudottt itt.

Videónkban megnézheted, milyen gyönyörű környezetben versenyeznek ezen a hétvégén a motorosok.

A versenyhétvégét kizárólag a Sípler1 TV-n láthatod, a részleteket ide kattintva éred el. Magyar vesrenyzőnek is szurkolhatsz, a Supersport kategóriában versenyző Sebestyén Petinek.


2018. szeptember 12. 9:55

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt superbike worldsbk


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS