PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Sebestyén Peti triatlonja: Duna-átúszás, hegyikerékpár és motorverseny
Sebestyén Peti triatlonja: Duna-átúszás, hegyikerékpár és motorverseny

A Spíler TV-s MotoGP-közvetítések közepette ezúttal Portimaóban áll rajthoz a Supersport-világbajnokság magyar motorosa.

Letelik végre a nyári szünet és a kéthónapos pihenő után Portugáliában, Portimao pályájára tér vissza a Supersport-világbajnokság mezőnye. Sebestyén Petinek aktívan teltek a napjai versenymentes időszakban is, ha nem éppen a Spíler TV-n MotoGP-t közvetített, vagy motorozott, akkor más sportágakban kereste és találta meg az adrenalint.

Sebpet2.jpg

Új csapatával a PTR Hondával augusztus közepén volt egy kétnapos tesztjük, ahol jó pár beállítást kipróbáltak, és még jobban összeszokhatott az új Honda CBR600 motorjával. Emellett egy Honda 125-ös és Honda 1000-es motorral készült különböző gokartpályákon, hogy minél jobban gyakorolja a technikai apróságokat és dinamikát, amit aztán a versenyen, nagy pályán is alkalmazhat majd.
“Nagyon várom, hogy végre újra motoron üljek és versenyezzek. Misano óta erre várok, mert ott iszonyatosan élveztem a szereplést az új csapattal. Volt egy 2 napos tesztünk, ami elég bíztatóan sikerült, úgy érzem sikerült fejlődni és felzárkóznom a csapattársamhoz Kyle Smith-hez. Szeretnék jobb eredményt elérni, mint Misanóban. Ehhez a legfontosabb, hogy nyugodt maradjak és alázattal dolgozzunk egész hétvégén és az eredmény akkor úgy is jönni fog. A nyáron próbáltam minden időmet a felkészüléssel tölteni, sokat motoroztam és próbáltam minél több aktív kihívást találni, ilyen volt például a Duna átúszás és a pilisi hegyikalandok is. Most úgy érzem fizikálisan és mentálisan is jó formában vagyok” – mondta a Sport&Events Management pilótája.

A motorozás mellett, rengeteg erőnléti, funkcionális edzés és a Fit4Race program segített Petinek a minél sikeresebb felkészülésen. Innentől kezdve rajta és a csapatán múlik, hogy sikerül majd a portugáliai futam, ahova menedzsere Stefano Favaro is elkíséri.

Sebestyén Peti sportos kalandjait ide kattintva nézheted meg.

SebPet3.jpg


2018. szeptember 10. 16:25

Címkék: motorsport sebestyén péter Spíler TV MotorsportHD projekt superbike supersport


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS