PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kakuszi Ádám a Top 10-et célozza meg Brnóban
Kakuszi Ádám a Top 10-et célozza meg Brnóban

A H-Moto Team 15 éves tehetsége nagy tervekkel érkezik a csehországi versenyre, amelyen az ADAC Junior Cup következő fordulója a MotoGP betétfutamaként kerül megrendezésre.

A H-Moto Team csapatát ezen a hétvégén Kakuszi Ádám képviseli a nemzetközi motoros mezőnyben. Ezúttal az Automotordomon folytatódik a MotoGP betétfutamaként az ADAC Junior Cup sorozata, és a 15 éves motoros a lehető legfelkészültebben várja az újabb megmérettetést. Egyértelmű célja, hogy a legendás ringen az idei év legjobbját nyújtva bekerüljön a legjobb tíz közé.

A H-Moto Team ifjú tehetsége, Kakuszi Ádám a világ egyik legerősebb utánpótlás-bajnokságának mezőnyének tagjaként a Moto GP mezőnyével közös versenyhétvégén motorozhat. A 15 éves motoros nagyon készült a hétvégére, ahol vélhetően rengeteg magyar szurkoló előtt bizonyíthatja a tehetségét. Ádám abban reménykedik, hogy az általa ismert legendás aszfaltcsíkon – tavaly már versenyzett itt – képes lesz megjavítani az utolsó versenyen, Sachsenringen elért 11. helyezését, és a legjobb tíz között intik majd le a futam végén.

„Tavaly indultam már itt ugyanebben a sorozatban, és akkor is a MotoGP betétfutamaként motorozhattunk a világ legjobbjai előtt. Engem kifejezetten feldob, hogy egy hétvégén versenyezhetünk velük együtt. A Sachsenring óta egy alkalommal motoroztam egy Kawasaki Ninja ZX-6R-el, amit nagyon élveztem, és ami remek felkészülést jelentett a számomra. Erőnléti és mentális tréningeket is végeztem, valamint X-boxon is tovább mélyítettem a pályával kapcsolatos ismereteimet. Remélem, mindennek meglesz az eredménye, és odaérhetek a top tízbe, ami idén az eddigi legjobb eredményem lehetne” –mondta Kakuszi Ádám.

Kakuszi Ádám Brno előtt 2.jpg


2018. augusztus 2. 14:43

Címkék: Kakuszi Ádám MotoGP motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok





© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS