PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Idei legjobbját érte el Kakuszi Ádám a Sachsenringen
Idei legjobbját érte el Kakuszi Ádám a Sachsenringen

A H-Moto Team 15 éves tehetsége a 11. helyen végzett az ADAC Junior Cup versenyén a Sachsenringen, ahol a Moto GP betétfutamaként álltak rajthoz a fiatalok.

A H-Moto Team csapata ez elmúlt hétvégén sem maradt megsüvegelendő eredmény nélkül a nemzetközi motoros mezőnyben. Ezúttal a Moto GP sztárjai előtt, a világbajnokság betétfutamaként álltak rajthoz az ADAC Junior Cup ifjú tehetségei. A mezőnyben ezúttal is ott volt Kakuszi Ádám, akit annyira feldobott példaképe, Marc Márquez jelenléte, hogy idei legjobb teljesítményét nyújtva a 11. helyen végzett.

A H-Moto Team ifjú tehetsége, Kakuszi Ádám az elmúlt hétvégén folytatta szereplését az ADAC Junior Cup sorozatban. A világ egyik legerősebb utánpótlás-bajnokságának mezőnye ezúttal a Sachsenringen állt rajthoz, mégpedig a Moto GP mezőnyével közös versenyhétvégén. A 15 éves motoros abszolút nem vallott szégyent, sőt, példaképe, Marc Marquez előtt idei legjobb teljesítményét nyújtotta a németországi versenyen. Ádám a 12. helyet szerezte meg a két időmérő edzés összesítése alapján, majd vasárnap remek motorozással egy helyet még ezen is javítva végül az öt pontot érő 11. helyen zárt a versenyen. A H-Moto Team motorosa ezzel idei legjobb eredményét érte el a bajnokságban, ami augusztus első hétvégéjén majd Brnóban folytatódik.

„Nagyon örülök az elért eredménynek, illetve annak, hogy tavalyhoz képest majd másfél másodpercet javítottam a köridőmön. Egész hétvégén egy kidolgozott program alapján dolgoztunk, hiszen a pénteki nap szabadedzésén az volt a lényeg, hogy megtaláljuk a futómű ideális beállítását. Ez annyira jól sikerült, hogy a pénteki első időmérőn előbb egy másodperccel, majd a szombati másodikon újabb három tizeddel megjavítottam az addigi legjobb köridőmet, és a 12. rajthelyet sikerült megszereznem. A versenyem jól indult, és végig egy négyes boly tagjaként szinte az első méterektől kezdve csatáztam a vetélytársaimmal, és a végén egy helyet javítva a 11. helyen zártam a futamot. A beállítások jók voltak, tökéletesen vezethető volt a motor, és ami a lényeg, újabb három tizeddel megjavítottam az addigi legjobb időmet” –mondta Kakuszi Ádám, aki az eddig megszerzett 14 pontjával az összetett tizenhetedik helyén áll.

Ádám.jpg


2018. július 18. 18:06

Címkék: Kakuszi Ádám motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS