PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Pedrosa sorsa nagyot fordulhat a Német GP-n
Pedrosa sorsa nagyot fordulhat a Német GP-n

 Dani Pedrosa az asseni tapasztalatokban bízva reménykedve tekint a Német Nagydíj elé.

A 2006 óta a gyorsaságimotoros-világbajnokság legnagyobb kategóriájában versenyző spanyol  motoros egyrészt az asseni tapasztalatokban bízhat, másrészt azt se felejtsük el, hogy korábban 3-szor is győzött a Sachsenringen a MotoGP-ben.

„Várom a versenyt a Sachsenringen, egy olyan pályán, amelyet kedvelek – nyilatkozta a 32 éves spanyol motorosAssenben a verseny második részében már gyorsabban tudtunk körözni, mint a hétvége többi részében, úgyhogy most erre építünk. Új gumikkal versenyezve is növelnünk kell a sebességet, hogy a kvalifikáción is gyorsabbak legyünk."

Pedrosára már a versenyhétvége kezdete előtt is érdemes figyelni, ugyanis csütörtökön sajtótájékoztatót tart, amelyen a jövőjéről beszél. A kisebb kategóriákban 3-szoros világbajnok az idén még nem állhatott fel a dobogóra, úgyhogy érdekesnek ígérkezik a 13 éve Hondával versenyző Pedrosa mondanivalója…

A Német Nagydíj versenyhétvégéjét kizárólag a Spíler1Tv-n nézheted élőben. A részletes programot ide kattintva érheted el. Ha pedig szeretnél a brnói versenyen bejutni a paddockba, akkor még vasárnapig játszhatsz velünk.


2018. július 11. 16:58

Címkék: Dani Pedrosa motorsport moto gp Német GP Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS