PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Bódis Ricsi nehéz versenyen szerzett fontos tapasztalatokat
Bódis Ricsi nehéz versenyen szerzett fontos tapasztalatokat

 Misanóban teljesen új csapattal tért vissza a Supersport-világbajnokság mezőnyébe az SSP Hungary Racing, ráadásul magyar versenyzővel, Bódis Ricsivel.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem sokkal Misano előtt sikerült összeállítani az új csapatot, és Ricsinek sem volt alkalma november óta motorozni az olasz futamot megelőzően. Nagyon nehezen indult a péntek, ráadásul a második szabadedzésen az időjárás miatt senki sem tudott részt venni, így csak a warm up ideje alatt tudtak elkezdeni a szerelők a valós versenybeállításokra koncentrálni.

Bódis1.jpg

"Egy nagyon nehéz versenyhétvégén vagyunk túl – kezdte összefoglalni az olaszországi hétvégét Bódis Ricsi, majd folytatta. –  Azt kell mondanom, hogy egészen az időmérőig a mechanikus meg az elektronikus hibákat kergettük, amiket a superpole-ig sikerült is orvosolni. Viszont a maradék idő kevés volt arra hogy a versenyre egy ütőképes setupot hozzunk össze. A versenyen eléggé jól kaptam el a rajtot, kialakult egy jó kis brigád, amelynek tagjaival együtt tudtunk motorozni, azonban csak két körig, mert a másodikban meghibásodott a váltóm ezért kiállni kényszerültem! Összegezve, nagyon jó volt újra ilyen nívós mezőnyben húzni a gázt! Köszönöm a csapatomnak meg a támogatóimnak hogy itt lehettem bízom benne és mindent megteszek annak érdekében hogy legyen folytatás!”

Stefano Favaro az SSP Hungary csapattulajdonosa így nyilatkozott: “Nem túl jól sikerült a vasárnap, de ilyen a motorsport. Jó volt a rajt, és sajnálom, hogy Ricsi nem tudott teljes versenyt menni, mert biztos vagyok benne, jól szerepelt volna, hiszen edzésről edzésre fejlődött. Elégedett vagyok a versenyző és a csapat teljesítményével is. Köszönöm mindenkinek a munkáját!

bódis3.jpg


2018. július 10. 14:07

Címkék: Bódis Ricsi motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt superbike supersport


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS