PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Misanótól újra versenyben az SSP Hungary Racing, méghozzá magyar pilótával!
Misanótól újra versenyben az SSP Hungary Racing, méghozzá magyar pilótával!

Az utolsó, imolai verseny után a Sport&Events Management azon kezdett dolgozni, hogy új pilótát és szerelőket találjon saját csapatának a Supersport világbajnokság fennmaradó európai futamaira. Mivel szezon közben nem egyszerű szakembereket és pilótát találni, ezért Doningtonban és Brnóban sajnos nem tudott rajhoz állni az SSP Hungary Racing. A csapat számára fontos, hogy magyar versenyzőt alkalmazzon, s végül Bódis Ricsi személyében sikerült is megtalálni az új pilótát.

“Elmondhatatlan boldog vagyok, mióta megtudtam, hogy újra rajthoz állhatok a WSBK-ban, méghozzá a Supersport600-as kategóriában˝ – nyilatkozott boldogan Bódis Ricsi. ˝Tavaly év végén versenyeztem utoljára, ez eléggé nagy kiesés, viszont bízom benne, hogy gyorsan fel tudom majd venni a világbajnokság ritmusát. Vasárnap volt lehetőségem kipróbálni a csapat 600-as edzőmotorját, és szerencsére sikerült gyorsan megtalálni az összhangot. Amit észrevettem, hogy a kondival lehetnek problémáim, hiszen nagyon régen motoroztam versenykörülmények között! Azt megígérhetem, hogy a maximumot fogom kihozni magamból, azonban a tudatos fejlődésnek vagyok a híve. Nagy köszönettel tartozom a Sport& Events Managementnek, illetve a támogatóimnak, akik nélkül nem lehetnék ott Misanóban a rajtrácson. Emellett szeretném megköszönni a családomnak és a barátaimnak, akik az elmúlt egy évben végig biztattak, hogy visszakerülök a rajtrácsra. Misano, jövök!”

Stefano Favaro, a Sport&Events Management vezetője, és az SSP Hungary tulajdonosa így értékelt:

˝A kihagyott versenyek után most végül sikerült egy teljesen új magyar csapatot felállítani. A kiváló technikai háttér továbbra is biztosítva van Ricsi számára, nagyon kíváncsian várom a misanói futamot, hogy milyen eredményt sikerül így elérni. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon kemény és jó mezőnye van a Supersport-világbajnokságnak. A hosszabb távú célunk, hogy Bódis Ricsi az összes fennmaradó európai futamon részt vegyen és szeretnénk pontot is szerezni. Nagyon bízom a misanói jó kezdésben.˝A hétvégén a Spíler1 TV műsorán élőben követhetitek a Superbike-világbajnokság olaszországi állomásának eseményeit, immáron két magyarral, Bódis Ricsivel és Sebestyén Petivel a mezőnyben.


2018. július 2. 15:26

Címkék: motorsport sebestyén péter superbike supersport


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS