PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

A csatornáról

A TV2 Csoport 2016. augusztus 13-án elindította a férfias szórakozás kínáló csatornáját a Spíler TV-t. A Spíler TV exkluzív sportközvetítéseivel és prémium vásárolt tartalmaival kínál tartalmas szórakozást a nézőinek.

Kizárólag a Spíler TV-n látható az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League; az észak amerikai profi jégkorongliga, az NHL; a gyorsaságimotoros-világbajnokság, a Superbike, a Supercars, az RX, a salakmotoros egyéni világbajnokság valamint a csapat világkupa küzdelmei is hétről-hétre terítéken vannak.

A csatorna kommentátorai Léderer Ákos, Hetthéssy Zoltán, Somos Ákos, Mezei Dániel, Márkus Ádám, Czollner Gyula, szakkommentátorai között pedig ott találjuk Talmácsi Gábort, Szuper Leventét, Szélig Viktort és Hrutka Jánost. 

A Spíler TV a fenti exkluzív műsorkínálatot további saját gyártású műsorok készítésével színesíti. Ilyen például a Premier League háttérműsora a Britannia, egy hét a szigeten, amely műsorban az angol első osztályú pontvadászat legérdekesebb pillanatai és a leginkább fókuszban lévő témái közül válogatnak a műsor készítői.

A Spíler TV egyedi programkínálata köztük Steven Seagal és a Top Gear legendás műsorvezetője Jeremy Clarkson mellett, számos további exkluzív tartalommal várja a képernyők elé a férfias szórakozást kedvelő nézőket.

ÁSZF - Spíler TV műsorterjesztés