PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Óriási dráma: A fegyelmezetlen ünneplés a kiesés szélére lökte a családot

Nagy butaságot követett el a Fuss család, fuss! sztárja, akinek a hibája veszélyes lavinát indított el. Noha nem kifejezetten emiatt, de pénteken párbajoznia kell Lipőkéknek Gelencsér Tímea támadó családja ellen. 

Nagyszerűen kezdődött a csütörtöki nap Lipőkék számára, akik sokáig vezettek Bencsikék ellen, ám a család feje, Csaba a célbaéréskor átadta magát az érzelmeinek, ezzel pedig veszélybe sodorta csapatát. Akkor még senki sem gondolta, hogy az összeszedett kvartett a kiesés szélére kerül, ám a véleményes szituáció teljesen megfordította a párharc képét. Lipőkék így pénteken sem pihenhetnek, sőt, a bennmaradásért kell megküzdeniük Hornyákékkal, akiket nem más készített fel a futamra, mint az Exatlon Hungary sztárja, Gelencsér Tímea.

A teljes futamot itt találod:

 Gelencsér Timi és csapata videójáért pedig kattints ide:

A TV2 legújabb, Palik László műsorvezetésével képernyőre kerülő nagyszabású sport-realityjében négyfős családok küzdenek a legsportosabb magyar család címért, és a vele járó 10 millió forintos fődíjért. A versenyzők komoly segítséget kapnak majd, hiszen egy-egy edző segíti a családokat. A Fuss család, fuss! edzői: Tápai Szabina, egykori, nemzetközi hírű kézilabdázó; Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese, rögbi edző; Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa sport-aerobic bajnok és Bodó Imi, ötszörös magyar bajnok testépítő.

Műsorvezető: Palik László


2019. október 11. 13:30

Címkék: fuss-csalad_fuss gelencsér tímea


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS