PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Százezrek ünneplik a bajnokokat – utcai parédéra készülnek Ovecskinék
Százezrek ünneplik a bajnokokat – utcai parédéra készülnek Ovecskinék

Rég nem látott eseményre kerül sor Washingtonban, 26 éve nem fordult elő ugyanis az, hogy egy major liga-győztes csapatot ünnepelhettek az utcákon. Akkor a Redskins amerikaifutball-csapata lett bajnok, most pedig a Washington Capitals jégkorongozói viszik körbe a nemrég bezsebelt Stanley-kupát.

A helyi idő szerint kedd délelőtt 11-kor kezdődő parádéra mindenkit szeretettel várnak a szervezők, akik becslése szerint 100 ezer ember vonulhat utcára, hogy köszöntse Ovecskinékat.

˝Fantasztikus lesz, nem csak nekünk, de a városnak is, amely nagyon hosszú ideje várt már a sikerre. Remek, hogy megoszthatjuk örömünket a szurkolókkal˝ – fogalmazott az eseménnyel kapcsolatban Nicklas Bäckström, a csapat svéd centere. 

A Capitals története során először nyerte meg a Stanley-kupát, miután az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság fináléjában 4-1 arányban legyőzték az NHL-újonc Vegas Golden Knights együttesét.


2018. június 12. 11:37

Címkék: jégkorong nhl


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS