PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Gera-utód kerestetik
Gera-utód kerestetik

Ki lesz a következő magyar az angol labdarúgó-bajnokságban?

Gera Zoltánt 2008. június 11-én szerződtette a Fulham. A "Mágikus magyar" három szezon alatt 86 Premier League-meccsen 5 gólt szerzett a londoni csapatban. A legemlékezetesebb a Manchester United elleni győztes dugója, amelyet Gera karrierje legszebb találatai közé sorol.

A Pécsről messzire jutó klasszis a Fulhammel Európa Liga-döntőt játszott a 2009-2010-es szezonban, aztán 2011-ben tért vissza korábbi sikerei helyére, a West Bromwich Albionhoz. Gera angliai népszerűségére jellemző, hogy a tegnapi évfordulóról a Premier League hivatalos honlapja is megemlékezett. Hogy mekkora űrt hagyott maga után légiósaink között, amikor 2014-ben hazaigazolt a Ferencvároshoz, azt tökéletesen mutatja, hogy azóta csupán Bogdán Ádám lépett pályára az angol legmagasabb osztályban.

A Premier league 2018-2019-es szezonját Magyarországon kizárólag a Spíler1 TV-n nézhetitek, kíváncsiak vagyunk, szerintetek lesz-e magyar játékos a következő szezonban Angliában, és ha igen, ki lesz az?

Mielőtt legyintenél, hogy úgysem lesz, ne felejtsd el, arra sem sokan fgadtak volna anno, hogy Torghelle Sándor vagy éppen Priskin Tamás bemutatkozhat a PL-ben.

Kádár Tamás a Dinamo Kijevtől visszatér Angliába? A szabadon igazolható Dzsudzsák Balázsra lecsap egy PL-csapat? Gulácsi Péterrel orvosolja a kapusgondokat a Liverpool? Bogdán Ádámban fantáziát lát egy újabb szigetországi klub? Magyar Gera-utódot talál a legmagasabb osztályba visszajutott Fulham? Vagy nem kap lehetőséget egyetlen honfitársunk sem?


2018. június 12. 10:26

Címkék: fulham gera zoltán Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS