PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Kevesli a fizetését a Manchester City gólzsákja
Kevesli a fizetését a Manchester City gólzsákja

Nem sikerült megállapodnia a szerződéshosszabbításról a Manchester Citynek Raheem Sterlinggel. A Sky Sports értesülései szerint a támadó nem elégedett a klub által kínált fizetéssel.

Sterling kontraktusa még két évig köti őt a Manchester Cityhez, de a gárda vezetése bízott abban, hogy már a világbajnokság előtt sikerül egy új, 2022-ig szóló megállapodást aláírni vele. Mindez annak ellenére sem jött össze, hogy a remekül sikerült szezont követően immáron második alkalommal tárgyaltak a játékos képviselőivel.

Az elmúlt időszakban Kevin De Bruyne, Fernandinho, David Silva és Nicolas Otamendi szerződését is meghosszabbították a bajnokcsapatnál, a belga játékmester például januárban hat évre írt alá, s a bónuszokkal együtt akár 350 000 fontot is kereshet hetente. Összehasonlításként: Sterling jelenleg feleannyiért (heti 175 000) rúgja a bőrt, viszont azt szeretné, ha a kulcsemberekhez méltó járandóság üthetné a markát.

A mögöttünk hagyott Premier League-idényben 18 gólig és 15 gólpasszig jutó angol válogatott támadó sorsáról legközelebb a világbajnokság után egyeztetnek a felek. 


2018. június 12. 14:18

Címkék: manchester city Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS