PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Arsenal: Legenda csatlakozik az edzői stábhoz
Arsenal: Legenda csatlakozik az edzői stábhoz

Visszatér az Ágyúsokhoz, és az U23-as csapat vezetőedzője lesz Freddie Ljungberg. 

˝Nagy megtiszteltetés, hogy visszatérhetek a klubhoz. Az Arsenal mindig egy különleges hely volt számomra, alig várom, hogy elkezdhessem a munkát a tehetséges fiatalokkal. Sokukat jól ismerem már. Keményen fogok dolgozni, hogy tovább fejlődjenek és a legjobb emberekké, valamint játékosokká váljanak˝ – nyilatkozta Ljungberg a londoniak hivatalos honlapjának.

A svéd 216 alkalommal öltötte magára az Ágyúsok mezét, a náluk töltött időszakban két bajnoki címet és három FA-Kupa győzelmet ünnepelhetett. A 2016/2017-es évadban trénerként már irányította a klub U15-ös gárdáját, majd fél évig a Bundesligában szereplő Wolfsburg másodedzőjeként tevékenykedett.

˝Tisztában van a klub filozófiájával, tudja, ahhoz, hogy fejlődhessenek a fiatalok, elegendő lehetőséget kell biztosítani számukra. Vele lelkesedés és rengeteg tapasztalat érkezik a csapathoz˝ – hangsúlyozta Per Mertesacker, a frissen visszavonult, világbajnok német védő, aki jelenleg az Arsenal akadémiájának vezetője.


2018. június 12. 16:53

Címkék: Arsenal Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS