PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Salah: Klopp tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet belőlünk
Salah: Klopp tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet belőlünk

Kiváló a kapcsolata edzőjével, ennek is köszönhető lehet a pazar szezonja – véli Mohamed Salah, aki az idényben összesen 44 gólt szerzett. 

˝Jürgen Klopp tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet a támadóiból, elég csak megnézni, hány gólt szereztünk a Premier League-ben, vagy a Bajnokok Ligájában. Az első naptól kezdve barátsággal fogadott. Nagyon közel állunk egymáshoz, noha ő a főnök, én pedig egy játékos vagyok. A csapattársaim képességei, és az, hogy minden megtettek azért, hogy gólokat lőhessek, szintén hozzájárult a sikeremhez. Emellett kőkeményen dolgoztam nap mint nap, hogy fejlődhessek˝ – nyilatkozta az egyiptomi a Liverpool hivalatos honlapjának. 

Nem csak Salah, de a Vörösök komplett támadógépezete is kiemelkedőt alkotott: Manéval és Firminóval együtt hárman összesen 91 gólt szereztek. 

˝Manéval és Firminóval remekül megértettük egymást, a pályán kívül is barátok vagyunk. A titkunk az lehet, hogy nem vagyunk önzők, segítjük egymást, ahogy csak tudjuk...˝ – kommentálta kapcsolatát csatártársaival a világbajnokságra készülő Salah.  


2018. június 11. 16:55

Címkék: Liverpool Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS