PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Chelsea: Hazard maradása Conte sorsától is függ?
Chelsea: Hazard maradása Conte sorsától is függ?

Eden Hazard mindenképp tudni szeretné, hogy marad-e a Chelsea kispadján Antonio Conte, mielőtt a saját jövőjével kapcsolatban döntést hoz.

A belgát még két évig szerződés köti a londoniakhoz, akik nemrég hosszabbítást ajánlottak fel számára. A szélsőnek a válogatott sajtótájékoztatóján tették fel a kérdést, hogy befolyásolja-e majd a döntését egy esetleges új edző érkezése, vagy a játékosigazolások.

˝Jó tudni, ha új menedzser ül a kispadra, vagy játékost igazolunk˝ – vágta rá a Kékek játékmestere. ˝Szeretném, ha olyan futballisták érkeznének, akik segíteni tudnak abban, hogy újra sikeres legyen a Chelsea. De igazság szerint még nem jött el az ideje annak, hogy az átigazolási piacról beszélgessünk. Most a világbajnokságra koncentrálok. A klubot pedig a vezetőségre bízom, ők a legjobb belátásuk szerint döntenek majd.˝

Az idényben 17 gólig és 13 gólpasszig jutó Hazard nem először utal rá, hogy alapos erősítésre van szüksége csapatának. Nagyjából egy hónapja is leszögezte már, jövőre meg szeretné nyerni a Premier League-t, ezért reméli, jó játékosakat igazolnak majd a Kékek.


2018. június 11. 10:51

Címkék: Chelsea Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS