PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Nyerj páros belépőjegyet a MotoGP brnói futamára!
Nyerj páros belépőjegyet a MotoGP brnói futamára!

Nézd a Gyorsaságimotoros-világbajnokság futamait a Spíler1 TV-n, és tiéd lehet az exkluzív nyeremény! Szállj be a játékba, és nyerj 2 darab belépőt a brnói versenyhétvége vasárnapi futamára, paddock látogatási lehetőséggel! Görgess lejjebb a részletekért!

A játékba kerüléshez két dolgot várunk tőled:
1. Nézd figyelmesen a Spíler1 TV-n június 3. és július 15. között a Gyorsaságimotoros-világbajnokság élő futamait, és válaszolj helyesen a verseny előtt és után, a műsorban feltett kérdésre, majd töltsd fel a helyes választ a játék felületén!
2. A futamok kezdetekor látogass ide vissza, mert megnyitjuk azt a felületet, ahol a válaszokat várjuk az aktuális kérdésre. A helyes válaszokat mindig az aktuális esemény napján 23.59-ig tudod elküldeni.
Nyeremény:
Két darab belépő a MotoGP brnói állomására, augusztus 5-re, paddocklátogatási lehetőséggel. A nyertes nevét lejjebb találhatjátok. _________________________________________________________________________

nyerjatlezaro.jpg

  • A június 3-i kérdésünk: Melyik évben jelentette be Mugellóban Kevin Schwantz, hogy befejezi a versenyzést? A helyes válasz: 1995
  • A június 17-i kérdésünk: Ki volt az első spanyol világbajnok a Gyorsaságimotoros-vb királykategóriájában (akkor még 500 ccm)? A helyes válasz: Àlex Crivillé
  • A július 1-jei kérdésünk: Mióta rendeznek gyorsaságimotoros-világbajnoki futamokat Assenben? A helyes válasz: 1949
  • A július 15-i kérdésünk:Ki volt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as kategóriájának első világbajnoka? A helyes válasz: Sandro Cortese

A 2 darab Paddock belépőért zajló játékunk nyertese: Pápa Hédi

Részletek, a játékszabály:
A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)
A játék időtartama, a kódok feltöltésének határidejei:
Június 3-i verseny válaszát: 2018. 06. 03., 23.59-ig
Június 17-i verseny válaszát: 2018. 06. 17., 23.59-ig
Július 1-jei verseny válaszát: 2018. 07. 01., 23.59-ig
Július 15-i verseny válaszát: 2018. 07. 15., 23.59-ig

A nyeremény:
Két darab belépő a Gyorsaságimotoros-világbajnokság brnói állomásának vasárnapi futamaira (2018. augusztus 5.), paddock látogatási lehetőséggel. A Szervező csak a belépőjegyet biztosítja a futamra, a nyertesnek a saját költségén kell a futamra történő kiutazást megszerveznie.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a spilertv.hu/motogpjatek weboldalra a képernyőn látott 4 kérdés közül hármat elküldenek a játék online felületén. A nyeremény sorsolásában azok vehetnek részt, akik a teljes időszak alatt (2018.06.03-tól 2018.07.15-ig) 3 alkalommal helyes választ küldenek el.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a spilertv.hu/motogpjatek oldalon található űrlapra tölthetik fel a játékokhoz kapcsolódó, a verseny előtt és után, a Spíler1 TV-n feltett kérdést.. A játékos a helyes kódok feltöltésével csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékszabályban jelzett játékidő előtt és után elküldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a csatorna hivatalos weboldalán (spilertv.hu) tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.
A sorsolás időpontja:
2018. 07. 16.
Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
A nyerteseket a TV2 a válasz feltöltésekor megadott email-címén értesíti. Amennyiben a nyertes a sorsolást követő 24 órán belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.
A résztvevők a válaszok feltöltésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a jelen játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat (név és emailcím) a TV2 a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje, valamint későbbi promóció céljából 5 évig nyilvántartsa.
További harmadik személyeknek – ide nem értve a TV2 megbízásából eljáró Adatfeldolgozót – a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A résztvevő a válaszok elküldésével tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép/hang/filmfelvétel készülhet, amelyet a Szervező akár saját médiaszolgáltatása, akár más médiaszolgáltató útján korlátozás nélkül bemutathat és az interneten is közzétehet. A résztvevő egyben feltétlen hozzájárulását is adja ezen felvételek rögzítéséhez, azok egészének és részleteinek későbbi, a Szervező, vagy általa meghatározott személy által bármely, így különösen reklám és egyéb promóciós célú felhasználásához, bármely technikával történő nyilvánossághoz közvetítéséhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez tér-, idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás, vagy bármely egyéb ellenszolgáltatás nélkül. A nyertesnek a promóciós szereplésekre a játék lezárását követően 90 napig rendelkezésre kell állnia.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelezőprogram hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.
A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2018. június 1. 9:43

Címkék: MotoGP nyereményjáték Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS