PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Mourinho: ˝Nincs a futballban olyan ember, aki kész arra, hogy a segédem legyen˝
Mourinho: ˝Nincs a futballban olyan ember, aki kész arra, hogy a segédem legyen˝

Nem pótolja a mellőle 17 év közös munka után távozó Rui Fariát José Mourinho. A portugál szakember a Sky Sportsnak beszélt arról, hogyan állhat majd össze a következő évi edzői gárdája. 

˝Az új edzői gárdámat úgy alakítom majd, hogy nem lesz benne menedzseri asszisztens˝ – fogalmazott José Mourinho, majd hozzátette: ˝lesznek segédedzők, erőnléti edzők és más specialisták. De a szó szoros értelmében vett segédem nem lesz. Nincs a futballvilágban olyan ember, aki készen áll arra, hogy a segédem legyen. Én szeretem kitanítani az embereket, az edzői csapatomat pedig úgy építem fel, hogy a nevelés és az előrelépés is szerepet játsszon benne.˝

A posztra később alkalmas lehet a szezon végén visszavonuló Michael Carrick – véli Mourinho, de ehhez még fejlődnie, tanulnia kell az angolnak.

˝Ha meglesz a megfelelő képzettsége, a pro licensze, azaz lejárja a játékostól a segédedzőségig vezető utat, akkor miért is ne (lehetne ő az asszisztens)? Az emberek azt gondolják, hogy aki az egyik nap játékos, abból rögtön a másik nap edző válhat. De ez nem így van...˝ – nyomatékosította a portugál. 


2018. május 15. 12:53

Címkék: manchester united Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS