PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Így búcsúzott Carrick a szurkolóktól - Videó!
Így búcsúzott Carrick a szurkolóktól - Videó!

A Watford ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés volt az utolsó bajnokija Michael Carricknek. A Manchester United legendája a találkozót követően elbúcsúzott a szurkolóktól, beszédében nem feledkezett meg Sir Alex Fergusonról sem. 

Az angol középpályás a kapitányi karszalagot viselve, 85 percig volt pályán a Watford ellen, a meccs után pedig mikrofont ragadott, és előbb a csapat nevében megköszönte az egész éves szurkolást, majd visszatekintett a manchesteri karrierjére. 

˝Egészen hihetetlen támogatást nyújtottatok az évek során mind hazai pályán, mind idegenben. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, melyek közül sokat sosem felejtek el. A Manchester United a világ legnagyszerűbb klubja, az Old Traffordon pedig mindig remek volt játszani. Még egyszer köszönöm a 12 éven át tartó támogatást!˝

Carrick nem feledkezett meg a nemrég agyvérzést kapó, de az intenzívről már kikerülő Sir Alex Fergusonról sem. 

˝Mindenki számára nehéz volt ez a hét a klubnál, a család egyik fontos tagja, Sir Alex miatt. Valószínűleg valahol nézi most ezeket a pillanatokat, vagy hall majd róla, és biztos vagyok benne, hogy nagyre becsüli majd a támogatásotokat. Gondolatban mindannyian vele és a családjával vagyunk. Gyors felépülést kívánunk neki˝ – fogalmazott a csapatkapitány. 

Carrick 2006 júliusában érkezett a Vörös Ördögökhöz a Tottenhamtől, 18,6 millió fontért. Manchesteri karrierje során 11 nagy trófeát nyert, köztük 5 Premier League-címet. A visszavonulását idén januárban jelentették be, akkor derült ki, hogy a szezont követően segédedzőként folytathatja majd a klubnál. 

A United Watford elleni szezonzáróját visszanézheted csütörtökön 18 órától a Spíler1 TV-n. 


2018. május 14. 10:41

Címkék: manchester united Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS