PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Játssz velünk, és légy ott a brno-i Superbike futamon!
Játssz velünk, és légy ott a brno-i Superbike futamon!

Játékunk lezárult, köszönjük a sok beérkezett választ! A sorsolás megtörtént, a nyertes nevét lejjebb találhatjátok. 

A 2 darab Paddock belépőért zajló játékunk nyertese: Grosch Ádám!

Gratulálunk!


Előzmények, a játék

Nézd a Superbike-világbajnokság futamait a Spíler1 TV-n, és tiéd lehet az exkluzív nyeremény! Szállj be a játékba, és nyerj 2 darab Superbike paddock belépőt a brnói versenyhétvége vasárnapi futamára! Görgess lejjebb a részletekért!

A játékba kerüléshez két dolgot várunk tőled:
1. Nézd figyelmesen a Spíler1 TV-n április 15. és május 27. között a Superbike-világbajnokság vasárnapi futamait, mert a képernyőn a versenyek alatt egy-egy kód fog többször felbukkanni, ezt a megjelenő kódot kell majd feltölteni a játék felületén.

2. A futamok kezdetekor látogass ide vissza, mert megnyitjuk azt a felületet, ahol az aktuális, a képernyőn megjelenő kódot fel tudod tölteni. A kódokat mindig az aktuális esemény napján 23.59-ig tudod feltölteni.

Nyeremény: 
2 darab Paddock belépő a Superbike-világbajnokság brnói hétvégéjének vasárnapi futamára

FB_nyeremeny-1920x1080_OK_2.png

_________________________________________________________________________
Részletek, a játékszabály:

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama, a kódok feltöltésének határidejei:
Április 15-i verseny kódját: 2018. 04. 15., 23.59-ig
Április 22-i verseny kódját: 2018. 04. 22., 23.59-ig
Május 13-i verseny kódját: 2018. 05. 13., 23.59-ig
Május 27-i verseny kódját: 2018. 05. 27., 23.59-ig

A nyeremények:
2 darab Paddock belépő a Superbike-világbajnokság brnói hétvégéjének vasárnapi futamára, amely 2018. június 10-én lesz. A Szervező csak a belépőjegyet biztosítja a futamra, a nyertesnek a saját költségén kell a futamra történő kiutazást megszerveznie.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a spilertv.hu/wsbkjatek weboldalra a képernyőn látott 4 kód közül hármat feltöltenek a játék online felületén. A nyeremény sorsolásában azok vehetnek részt, akik a teljes időszak alatt (2018.04.15-től 2018.05.27-ig) 3 alkalommal helyes kódot töltenek fel.

A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a spilertv.hu/wsbkjatek oldalon található űrlapra tölthetik fel a játékohoz kapcsolódó, képernyőn megjelenő kódot. A játékos a helyes kódok feltöltésével csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékszabályban jelzett játékidő előtt és után feltöltött kódok nem érvényesek.

Sorsolás:
A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a csatorna hivatalos weboldalán (spilertv.hu) tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

A sorsolás időpontja:
2018. 05. 28.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
A nyerteseket a TV2 a kód feltöltésekor megadott email-címén értesíti. Amennyiben a nyertes a sorsolást követő 24 órán belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

A résztvevők a kódok feltöltésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a jelen játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat (név és emailcím) a TV2 a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje, valamint későbbi promóció céljából 5 évig nyilvántartsa.

További harmadik személyeknek – ide nem értve a TV2 megbízásából eljáró Adatfeldolgozót – a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).
Esetleges technikai problémák:

A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelezőprogram hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.

A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2018. április 11. 15:47

Címkék: nyereményjáték Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS