PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Hazard Contéról: „Ha arra kér, balhátvédet játszom!”
Hazard Contéról: „Ha arra kér, balhátvédet játszom!”

Nincs problémája Eden Hazardnak azzal, hogy Antonio Conte nem a kedvenc posztján számít rá a Chelseaben. A belga válogatott sajtótájékoztatóján a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is válaszolt a 11 bajnoki gólnál járó támadó.

Conte a hamis kilences szerepét szánta Eden Hazardnak, aki korábbi nyilatkozatai alapján a szélen érzi leginkább jól magát. A jelenleg a válogatottal készülő támadó ugyanakkor leszögezte: elfogadja Conte döntését, a lényeg számára, hogy minél több játékperce legyen.

˝Én csak a pályán szeretnék lenni. A kilences, vagy a tízes posztján, nem számít, ha a menedzser azt kéri, akkor balhátvédet is játszom. A lényeg, hogy játsszak, és mindent beleadjak…˝ – fogalmazott a Sky Sports News-nek a belga, aki a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is reagált (sajtóhírek alapján a Real Madrid nyáron leigazolná őt):

˝Előbb véget ér a klubszezon, majd jön a világbajnokság, aztán pedig nyaralni megyek˝ – válaszolt a válogatott sajtótájékoztatóján Hazard. ˝Meglátjuk mi történik utána, ezen még nem gondolkodtam. A következő két szezonra még érvényes a szeződésem a Chelseavel, és én nagyon boldog vagyok…!˝

Hogy a Premier League 32. fordulójának legnagyobb rangadóján, a Chelsea-Tottenham derbin melyik poszton szerepel majd Hazard, kiderül vasárnap a Spíler1 TV-n! 


2018. március 27. 10:51

Címkék: Chelsea Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS