PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Supercars: Tim Slade nyerte a szezon előtti tesztet
Supercars: Tim Slade nyerte a szezon előtti tesztet

Tim Slade, a Brad Jones Racing versenyzője bizonyult a leggyorsabbnak a múlt heti Sydney Motorsport Parkban tartott hivatalos teszten, mely egy reggeli és egy délutáni edzésből állt.

A 32 éves ausztrált egyik vetélytársa sem tudta megszorongatni a pályán, fél másodpercet vert a teljes mezőnyre 1:28.616-os köridejével.
Mögötte végzett a tavalyi bajnoki harmadik helyezett, a DJR Team Penskenél versenyző Fabian Coulthard. Leggyorsabb köre 1:29.105 volt, messze elmaradva Slade legjobbjától.
A harmadik a Nissan gyári versenyzője, Michael Caruso lett, aki szinte végig a tabella élén állt 1:29.179-es körével. Ráadásul ezt a délelőtti órákban futotta. Délután csak minimálisan volt képes ezen javítani, mégpedig 1:29.145-re.
Közvetlen az ebédszünet után Caruso mellett a DJR másik versenyzője, a bajnoki címről tavaly éppen csak lecsúszó Scott McLaughlin volt a leggyorsabb. 1:29.801-es idejével az élmezőnyben találta magát, azonban szomorú véget ért a napja. Az egyik gyors körének első kanyarjában defektet kapott, és a kavicságyon végigcsúszva a gumifalban végezte a Fordja. Az autó súlyosan megsérült, így kénytelen volt feladni a további körözgetést a pályán.
Tim Slade nemcsak a leggyorsabb volt, de egyben a legszorgalmasabb is. Egymaga 88 kört teljesített. A legkevesebbet a két Garry Rogers Motorsport versenyző hozta össze, akik (akárcsak Pye) az első légterelővel bajlódtak. Az újoncok közül a leggyorsabb a TEKNO Autosport versenyzője, Jack Le Brocq lett.
A Supercars szezonnyitó hétvégéje kicsivel több, mint egy hét múlva veszi kezdetét a nagy múltú korábbi Formula-1 versenypályán, Adelaideben. Természetesen mind a szombati, mind a vasárnapi futam látható lesz a SpílerTV-n!

spiler_motor_0223.png

Előnézeti kép forrása: Facebook / Tim Slade


2018. február 23. 14:53

Címkék: motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS