PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Conte: Nem tudom meggyőzni a klubot az átigazolásoknál
Conte: Nem tudom meggyőzni a klubot az átigazolásoknál

Újabb kritikát fogalmazott meg a Chelsea átigazolási-politikájával kapcsolatban Antonio Conte. Az olasz mester úgy véli, nem tudja átvinni akaratát a vezetőségen, s e tekintetben sokat kell még tanulnia a többi kollégájától. 

A feszültség Conte és a klub vezetése között tavaly nyár óta nő, akkor hiúsult meg Alex Sandro és Romelu Lukaku átigazolása. Az olasz később Leonardo Bonuccit és Fernando Llorentét is szívesen látta volna csapatában, ám az igazgatóság túl öregnek tartotta a két játékost, és inkább fiatal spílerekkel frissítették volna fel a Kékek keretét.

Ám a londoniak később sem tudtak/akartak versenyezni a Liverpoollal és a Uniteddel olyan nagy nevekért, mint Virgil van Dijk, vagy Alexis Sanchez, helyettük Ross Barkley, Emerson Palmieri és Olivier Giroud tette át a székhelyét a Stamford Bridge-re, mintegy 50 millió fontért.

Január végén Conte már ˝figyelmeztetett˝: a két manchesteri gárda azért vezeti a bajnokságot, mert rengeteg pénzt invesztálnak játékosok megszerzésébe. Most pedig újra hangsúlyozta, nehezen tudja átvinni akaratát az igazgatóságon: 

˝Az gondolom, hogy kicsit szerencsétlen vagyok a tekintetben, hogy hogyan lehet meggyőzni a klubot egy-egy játékos átigazolásában. Sokat kell még tanulnom erről a többi edzőtől. Többet kell beszélnem olyan kollégákkal, akik könnyen rá tudják beszélni a vezetőiket a pénzköltésre és a játékos-vásárlásra.˝

Sajtóhírek szerint a vezetők bizalma igencsak megingott Conte iránt a zsinórban elszenvedett kétjnoki vereség után, s bizonyára a fenti szavak után sem kap majd ˝pirospontot˝ a mester. Az esti West Brom elleni meccsen már nem nagyon fér bele a botlás… A találkozót élőben közvetíti a Spíler TV! 


2018. február 12. 10:06

Címkék: Chelsea Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS