PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Carragher: ˝Meglepődnék, ha egy év múlva Conte lenne a Chelsea menedzsere˝
Carragher: ˝Meglepődnék, ha egy év múlva Conte lenne a Chelsea menedzsere˝

Sajtóhírek szerint Antonio Conte koránt sem elégedett klubja nyári átigazolásaival, és az sem tetszik neki, hogy nem ő dönt a legfontosabb kérdésekben. A futballkarrierjét követően szakértőként dolgozó Jamie Carragher éppen ezért úgy véli, könnyen meglehet, hogy egy év múlva már nem az olasz lesz a Kékek menedzsere.

˝Meglepődnék, ha egy év múlva még mindig Antonio Conte lenne a Chelsea menedzsere. Ő egy olyan ember, aki nem fogadja el, ha mások is beleszólnak a dolgába, főleg egy bajnoki címet követően…˝ – fogalmazott Jamie Carragher a Sky Sports egyik műsorában utalva arra, hogy az olasz menedzser elégedetlen lehet azzal, hogy a nagyobb átigazolásokba a klub hierarchiájában feljebb helyezkedők döntenek. 

˝A Chelsea üzleti modellje nagyon könyörtelen, amely hasonlít a Real Madridéhoz. Nem okoz nekik gondot megválni egy top menedzsertől, akár egy év után… Persze panaszra nincs okuk, hisz mióta Abramovics a tulajdonos rengeteg trófeát nyertek˝ – folytatta a Liverpool egykori legendája.

Roman Abramovics érkezését követően José Mourinho kétszer is volt a Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti, Luiz Felipe Scolari és Claudio Ranieri megbízása pedig két évnél is rövidebb ideig tartott. Carragher szerint a tulajdonos, valamint a klub technikai igazgatója Michael Emenalo nem riadna vissza egy estleges újabb edzőváltástól, még Conte sikerei ellenére sem. A két említett fél átigazolásokba történő bevonódására a szakértő szerint Matic eladása is jó példa.

˝Menedzserként miért adnád őt el, főleg egy riválisnak…? A tulajdonos viszont úgy gondolkodik, hogy 45 millió fontért elengedni egy olyan 29 éves játékost, akinek pótlására van egy 22 esztendős futballistánk (Bakayoko) jó üzlet…˝

Virtuálisan te is a menedzserek bőrébe bújhatsz, ha csatlakozol a Fantasy Premier League-ben a Spíler TV ligájához. Mérettesd meg magad a csatorna szakértőivel és kommentátoraival és nyerj! Részletek IDE kattintva. Ne feledjétek, augusztus 11-től indul a PL legújabb szezonja! 


2017. augusztus 8. 10:31

Címkék: Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS