2020. augusztus 11. kedd
Zsuzsanna, Tiborc
Listavezető a Rising Star albuma

Azonnal a Deezer letöltési listájának élére ugrott a Rising Star versenyzőinek első albuma. A 11 vadonatúj szerzeményt tartalmazó lemez egyedülálló módon a TV2 tehetségkutatójának döntőjével egy időben látott napvilágot.

Nem csak a Rising Star adásai, hanem a TOP13 énekes közreműködésével készült lemez is hatalmas sikernek örvend. A tizennégy dalt tartalmazó Rising Star lemezen tizenegy vadonatúj szerzemény szerepel, illetve a döntőben elhangzott Láss csodát című dal, amelyet a tehetségek együtt adnak elő. A Rising Star lemez a Deezer albumlistáját magabiztosan vezeti. Fehérvári Gábor Alfréd az egyéni dallista ötödik helyén áll a Mary Joe című szerzeménnyel, ami az iTunes letöltési listáján is a TOP10-ben nyitott. Azonban a Rising Star többi tehetsége sem panaszkodhat, a TV2 tehetségkutató műsorának népszerűségét jól mutatja, hogy további hét dal szerepel a Deezer dallista TOP50-ben. A Rising Star albuma mától a MOL kutakon is megvásárolható.

Korhatár:

2015. február 20. 14:14


Címkék:

2015. február 20. 14:14SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

a tökéletes ízekben

a látványos tálalásban

az egyéni stílusban

mindennek egyszerre kell megfelelni

KÖZÖSSÉG
FACEBOOK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS