2019. február 16. szombat
Julianna, Lilla
Élő Rising Star casting az Árkádban

Ha szeretnél bejutni az élő adásba, akkor gyere el november 16-án 16:00 órára a budapesti Árkád Bevásárlóközpontba!

AZ ÉLŐ CASTING IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE:
NOVEMBER 16. VASÁRNAP 16:00 ÓRA, BUDAPEST, ÁRKÁD BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

AZ ÉLŐ CASTING MENETE:

16.00-18.00 KÖTELEZŐ REGISZTRÁCIÓ:

Amennyiben részt szeretnél venni az élő castingon, először keresd a regisztrációs pultot az Árkád bevásárlóközpont főbejáratánál, ahol felvesszük az adataidat, majd egy nyilatkozatot kell tenned, hogy hozzájárulsz a szerepléshez a tévéműsorban. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy elindulhass a versenyben!

16.30-18.30 ELŐCASTING:

A regisztrációt követően a Rising Starban dolgozó szakemberek előtt kell énekelned. 1 perc áll majd rendelkezésedre, hogy az előzetesen kiadott 3 dal valamelyikéből előadj egy részletet.

Az alábbi 3 dal közül választhatsz:
Cserháti Zsuzsa - Hamu és gyémánt
Bruno Mars - The Lazy Song
Bon-Bon - Valami Amerika

Csak ezen dalok közül énekelheted valamelyiket az élő castingon. Erre azért van szükség, hogy megfelelő kísérettel készülhessünk Neked a showban, amennyiben Te leszel az, aki a Rising Star új énekeseként léphet színpadra! Tehát ne feledd, ennek a 3 dalnak valamelyikéből kell énekelned egy rövid részletet a meghallgatáson!

19.00 ÓRÁTÓL - ÉLŐ KAPCSOLÁSOK:

Miután számot adtál énektudásodról a show szakemberei előtt, a legfontosabb, hogy ne menj sehová! A műsorkészítők kiválasztják az élő casting legjobb énekeseit. Hogy kik azok, azt Majka fogja bejelenti élő adásban, 19 óra után nem sokkal. A kiválasztott énekesek élő adásban a Rising Star zsűrijének is előadják a dalrészletet. A zsűri pedig élő adásban dönti el, hogy ki a legjobb.

kb. 20.00 - EREDMÉNYHIRDETÉS

Miután a Rising Star zsűrije kihirdeti a végeredményt, a szerencsést azonnal autóba ültetjük, és meg sem állunk a TV2 stúdiójáig, ahol egy soundcheck után szinte azonnal A Fal elé állhat. A showban is azt a dalt kell majd előadni, amit az élő castingon is énekelt. Amennyiben előadásával meggyőzi a nézőket és A Fal felemelkedik, úgy teljes jogú tagként csatlakozhat a Rising Star továbbjutó versenyzői közé!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2014. november 11. 16:11


Címkék:

2014. november 11. 16:11SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

a tökéletes ízekben

a látványos tálalásban

az egyéni stílusban

mindennek egyszerre kell megfelelni

KÖZÖSSÉG
FACEBOOK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS