2019. február 16. szombat
Julianna, Lilla
Remekel a Rising Star

Ismét diadalmaskodott a Rising Star. Az énekes tehetségkutató közel 2,9 millió nézőt ért el vasárnap este, ezzel a TV2 mindhárom fontos célcsoportban piacvezető volt a Rising Star adásideje alatt. A november 9-i műsorban több mint 1,17 millió szavazat érkezett az énekesekre, a mobil applikációt pedig immár 224 ezren töltötték le.

Vasárnap ismét kiemelkedő eredményeket produkált az Ördög Nóra és Majoros Péter vezette Rising Star. A november 9-i adás közel 2,9 millió nézőt ért el a teljes lakosságban, az énekes tehetségkutató adásideje alatt a TV2 mindhárom fő célcsoportban (teljes lakosság, 18-59, 18-49) piacvezető volt. Ugyanakkor a Rising Star volt a TV2 legnézettebb műsora az elmúlt héten.
A november 9-i adásban a nézők dönthettek a tehetségek sorsáról, a 12 énekesre összesen 1,17 millió szavazat érkezett a mobil applikáción keresztül. Az okostelefonról történő szavazás népszerűségét és a nézők aktivitását mutatja, hogy volt olyan énekes, akire több mint 110 ezren küldték el voksukat. Egy héttel korábban már 130 ezer letöltése volt a Rising Star applikációnak, ez a szám november 9-re elérte a 224 ezret, azaz egy hét alatt több mint 90 ezer új felhasználója lett az alkalmazásnak. Így a Rising Star továbbra is vezeti az App Store ingyenesen letölthető applikációinak ranglistáját, és a Google Play új alkalmazásai között is ez a legnépszerűbb.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2014. november 10. 15:58


Címkék: rising star

2014. november 10. 15:58SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

a tökéletes ízekben

a látványos tálalásban

az egyéni stílusban

mindennek egyszerre kell megfelelni

KÖZÖSSÉG
FACEBOOK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS