2019. február 16. szombat
Julianna, Lilla
Piacvezető a Rising Star

A Rising Star november 2-án több, mint 2,7 millió nézőt ért el a teljes lakosságban. A TV2 tehetségkutatója mindhárom fő célcsoportban piacvezető volt. Ráadásul már 130 ezren töltötték le a TV2 vadonatúj énekes tehetségkutatójának okostelefonos applikációját.

A TV2 vadonatúj énekes tehetségkutatója, a Rising Star november 2-án már a TV2 stúdiójából jelentkezett, ahol a nézők segítségével a műsor emblematikus fala is felemelkedett. Az adás több, mint 2,7 millió nézőt ért el a teljes lakosságban. Az Ördög Nóra és Majoros Péter vezette Rising Star adásideje alatt a TV2 mindhárom fő célcsoportban (teljes lakosság, 18-59, 18-49) piacvezető volt. A Rising Star okostelefonos alkalmazása is hatalmas népszerűségnek örvend. A november 2-i adás végére 130 ezren töltötték le az applikációt, és a felhasználók száma azóta is rohamosan emelkedik. Ennek köszönhetően a Rising Star vezeti az App Store ingyenesen letölthető applikációinak ranglistáját, és a Google Play új alkalmazásai között is ez a legnépszerűbb. A Rising Star ingyenes mobilapplikációja androidos, windows és iOs rendszerre is letölthető.

Az igazi verseny azonban még csak most kezdődik, november 9-én a nézők már az énekesek továbbjutásáról dönthetnek.

Korhatár: 12 év

2014. november 3. 12:28


Címkék:

2014. november 3. 12:28SZAVAZZ!

Szerinted miben rejlik a MasterChef VIP versenyzőinek sikere?

a tökéletes ízekben

a látványos tálalásban

az egyéni stílusban

mindennek egyszerre kell megfelelni

KÖZÖSSÉG
FACEBOOK


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS