május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
RIPOST
Ripost 4. adás– 2017.05.14.
 A TV2 sztárhíradójának e heti tartalmából: A Ripost kamerái előtt jegyezte el párja Nikát- íme, az exkluzív felvételek és az első interjúk. Elhunyt sztárok izgalmakat rejtő végrendeletébe is betekintést engedett a műsor, Kiss Gergely pedig megszólalt autóbalesete kapcsán. A Ripost utánajárt Apáti Bence egyre növekvő népszerűségének titkának, valamint kiderült, mik is azok a beszélő tetoválások. Fény derült arra is, hogy Irina Shayk hogyan került a szülés után ilyen gyorsan elképesztő formába, Fejős Éva pedig betekintést engedett kislányának egyik első babaúszásába.

Heti 25 percben minden, ami érdekes, színes, ami mellett nem szabad elmenni.
Bátor, sőt néha pimasz tévéműsor a hétköznapok színes titkairól. A sztárvilág napi krónikája, divattrendek, szerelem és babahíradó, minden mi megérint, aminek örülünk vagy ami bosszant a hétköznapokban. Egy tévé műsor, amiben a borús témák közben is süt a nap, ami mindig látja a fényt az alagút végén.

Korhatár: 12 év

2017. május 14. 17:55

Címkék: ripost   TV2 LIVE   fejős éva   klapka györgy   modell   kiss gergely   nika   veres mónika   apáti bence   ripost teljes adás

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG