Időjárás-
előrejelzés


2019. március 18. hétfő
Sándor, Ede

Műsorújság

hétfő
MÁR
18
kedd
MÁR
19
szerda
MÁR
20
csütörtök
MÁR
21
péntek
MÁR
22
szombat
MÁR
23
vasárnap
MÁR
24
hétfő
MÁR
25
kedd
MÁR
26
szerda
MÁR
27
csütörtök
MÁR
28
péntek
MÁR
29
szombat
MÁR
30
vasárnap
MÁR
31
05.15
Nyomtalanul
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és a hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.
Kinyilatkoztatás,
Henry Stephens egy római katolikus pap, aki végső stádiumban lévő májzsugorban szenved. Amikor azonban találnak számára egy megfelelő donort a szervátültetéshez, a kórház képtelen a nyomára akadni. Jack arra gyanakszik, hogy ebben az esetben nem emberrablásról van szó, hanem az atya valamilyen törvénytelen ügybe keveredhetett, és ezért szándékosan tűnt el…

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 2, Epizód: 25
Részletek »
06.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Ex-akták,
Holtan találnak egy tisztet a katonai bázison. Az eset pikantériája, hogy az áldozatra a feleség és éppen Gibbs ex-neje találnak rá. Gibbs egykori feleségét pedig nem más hallgatja ki, mint a jelenlegi barátnője. Eközben Abby társaságot kap a laborba, amiért először nagyon ellenkezik, de végül megkedveli a pasast, miközben McGee természetesen féltékeny rájuk…

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 3, Epizód: 97
Részletek »
07.00
NCIS: Los Angeles

Arany valuta,
Egy nyugodtnak induló napon pár jelmezes fegyveres kirabol egy aranyszállító furgont, a biztonságiakat pedig megöli. Mivel az arany a szövetségi tartalék részét képezi, az NCIS csapata kapja az ügyet. Kensi kénytelen összeállni Grangerrel az ügy erejéig, mert Deeksnek jelenése van a bíróságon.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 9, Epizód: 81
Részletek »
08.00
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Hajszálon függ az élet,
Don Matteónak új könyvelője van, Miriam, aki egy call centerben dolgozik, ahová Natalinát is beajánlja. Miriam el akar mondani valamit Don Matteónak, de nem marad rá idő. Nem sokkal ezután Miriamot ájultan találják az utcán, súlyos fejsérülése van, kómába esik. Az atya és Natalina információi révén a csendőrség a call centerben is nyomozni kezd. Több szálon is elindulnak, és végül a pap és a csendőr főtörzs szokásos együttműködése meghozza a gyümölcsét.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 9, Rész: 8, Epizód: 176
Részletek »
09.20
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
Abigél néni kérője,
Janet húga, Abigail Ward feleség helyett egyedülálló háziasszony lett. Azonban a dolgok hamar megváltoznak, amikor visszatér az életébe Malcolm McEwan, egy régi kérője, akit hét éve nem látott. A férfi visszatért Avonlea-be, hogy teljesítse Abigail apjának tett ígéretét, miszerint csak gazdag férfiként kérheti meg a nő kezét. Abigail azonban bajba kerül, hiszen hiába esik jól neki a férfi figyelme, rájön, hogy kapcsolatuk egyoldalú.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Epizód: 8
Részletek »
10.25
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
Robbie és a titokzatos vendég,
Anne rendelőjét átköltöztetik a Marten-tanyára. Robbie nem könnyen szokik hozzá, hogy a váró a betegeké, s oda nem mehet be. Jens véletlenül leleplez az öbölben egy cigarettacsempészt. A férfi nem tud megszabadulni tőle, ezért leüti, ám szerencsére Robbie a segítségére siet. Eközben titokzatos vendég érkezik a szigetre. A fiatal nő egyszerre két szállodában is szobát vesz ki, és igyekszik alaposan felmérni a környéket. A rendőrség gyanúja rá és ismerősére terelődik. A leleplezést váratlan fordulat követi.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 6, Rész: 3, Epizód: 48
Részletek »
11.25
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Gondban Benjaminért,
Christa váratlanul érkezik haza, és férjét kutyasétáltatás ürügyén Plessers doktornővel találja a parkban. Michaelis asszony enged a csábításnak és szabadságra megy: a szomszéd Pohllal túrázni indulnak. Az ideiglenes házvezetőnő hamar kivívja a professzor ellenszenvét, ezért rövidesen "eltanácsolja a háztól". Így kénytelen a kis Benjamint bevinni magával a klinikára.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 12, Epizód: 61
Részletek »
12.25
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
A látszat csal,
Sandra alaposan megsértődik, mert úgy látja, hogy a család megfeledkezett a 15. születésnapjáról. Közben egy kerékpár-balesete után az élet néhány napra sok-sok izgalmat tartogat számára. Lassan elfelejti, hogy születésnapot kell ünnepelnie. A meglepetés csak ezek után következik, és minden elképzelést felülmúl.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 5, Rész: 8, Epizód: 57
Részletek »
13.30
Hegyi doktor – Újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Családi gondok,
Martin és Lena titokban folytatják a viszonyukat, míg Lena beteg férje, Tom meg nem erősödik annyira, hogy elmondhassák neki. Azonban Tom felkeresi Martint a rendelőben, és egy kísérleti kezelést kér, ami megmenthetné az életét, ugyanis harcolni szeretne a feleségéért. Lilli továbbra is sok fejtörést okoz az apáknak. Nem tetszik nekik a lányuk választottja, és mikor Lilli későn jön haza, Hansnak elege lesz. Martin sem tud mit kezdeni a helyzettel. Úgy tűnik, Lisbethnek kell hazaköltöznie Susannétól, de Hans még mindig nem akar békülni. A Grailing családnál is állandóak a viták. A 16 éves Jenninek dühkitörései vannak, és az iskolát is abbahagyta. A szülők mindent a kamaszkorra fognak, majd Jenni életveszélyesen megsebzi az anyját egy konyhakéssel. Martin biztos benne, hogy a börtönben lévő lánynál egy titokzatos betegségről lehet szó.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 14, Epizód: 51
Részletek »
14.35
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Pénzért mindent lehet?,
Brinkmann professzor és Christa nagyon aggódnak a kis Benjamin miatt, aki betegnek tűnik, bár a leleteken ennek nyoma sincs. Brinkmann különös ajánlatot kap az egyik betegétől: egy millió márka lenne a "jutalma", ha újra megoperálná. Megjelenik Plessers doktornő volt férje, aki fejébe vette, hogy visszahódítja őt...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 13, Epizód: 62
Részletek »
15.35
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Egyenesen a szívbe,
Charlie jó formában van! A rendőrség segítségére siet, amikor egy fiatal bűnözőt próbálnak lefülelni. A férfi egy birka-farmon előszeretettel öl meg békésen legelésző állatokat. Később Charlotte és Rodolfo bowling versenyén dobásával a házaspárt Párizsba "repíti".

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 5, Rész: 9, Epizód: 58
Részletek »
16.40
Hegyi doktor – Újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Szerelem és halál,
Tom Imhoff halálos betegségben szenved. Egyetlen esélye egy veszélyes terápia, aminek erős mellékhatásai vannak. Tom megkockáztatja a kezlést, és Martint kéri meg, hogy kísérje végig a gyógyulását. Lena ellenzi a kockázatos beavatkozást, nem szeretné elveszíteni a férjét. Martin az érzelmei és az orvosi kötelessége között őrlődik. Ha Tom túléli, elveszíti Lenát, ha meghal, a nő sosem bocsát meg neki. Közben egyre kevesebb a remény, hogy Lisbeth visszaköltözik a házba. Már egy étteremvezetői állás is kinéz neki a faluban. Úgy tűnik Hans és Martin egyedül maradnak a házban, mert Lilli lassan is kifelé kacsinthat. A Laumann házasság az ötvenedik házassági évfordulójára készül. Erika azonban megbetegszik, és nem tud felkelni, még Martin sem találja a rosszulléte okát. Erika állapota gyorsan romlik, a házaspár az otthonában szeretné tölteni az utolsó órákat. Mikor Helmut kimegy ellátni az asszonyt, egy ájult Helmutot talál a házban. Megindul a lázas keresés a kiváltó okok után.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 15, Epizód: 52
Részletek »
17.45
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Az utolsó bűntény,
Cecchini és Don Matteo a bankban egy bankrablásba keverednek, amit egy idős úr, Angelo Santini, Cecchini régi ismerőse követ el. Közben egy gyilkosság is történik egy süteménygyárban, ami látszólag nem áll kapcsolatban a bankrablással. Később kiderül, hogy Angelo unokaöccse a gyár biztonsági felelőse, és ő is ott volt a bankban, amikor a rablás történt. Liáról pedig kiderül, hogy nem is jár orvosi egyetemre, ahogy állította.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 9, Rész: 9, Epizód: 177
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Halál a családban,
Joe ismét felbukkan Hawaii-on és felajánlja Steve-nek, hogy megszervez egy találkozót Shellbourne-nal. Az indulást megzavarja a Fryer ellen elkövetett merénylet, melyben Max is megsérül. A csapat mindent megtesz, hogy kiderítse ki volt az elkövető.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 23, Epizód: 47
Részletek »
20.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
La O Na Makuahine,
Steve-nek fel kell dolgoznia a találkozást halottnak hitt anyjával, Dorissal. Eközben Wo Fatet a maximális biztonságú börtönbe való szállítása közben elrabolják, Shelburne így újra veszélybe kerül. Chin megpróbál megbirkózni felesége elvesztésével. Mindezek mögött ráadásul Frank Delano áll.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 1, Epizód: 48
Részletek »
21.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Örökbefogadott halál,
Azonosítatlan gyerekholttestre bukkannak egy külvárosi bevásárlóközponttól nem messze fekvő elhagyatott mezőn. Booth és Brennan nekilát felderíteni az ügyet, amelynek során kiderül, hogy a gyerek anyjának több örökbe fogadott gyereke is van, akik közül az egyik feltűnően sokat tudhat Charlie eltűnéséről. A csapatot eközben Goodman igazgató "kirendeli" egy bankettre, ahol az intézet támogatóival kell majd "bájologniuk", de mindenki azon van, hogy kihúzza magát a terhes kötelesség alól.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Rész: 5
Részletek »
22.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Múmia a falban,
Brennan és Angela együtt mennek mulatni egy bárba, ahol hirtelen összeszólalkoznak a többi vendéggel, és a csetepaté eredményeként ledől egy válaszfal, ami mögül mumifikálódott holttest bukkan elő. Az azonosítás kideríti, hogy az illető egy feltörekvő, sikeres fiatal rap-énekes, akinek több ember több okból is az ellensége lehetett. Ráadásul egy újabb holttest is előkerül.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Rész: 6
Részletek »
23.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Hajóút,
Mindenki ünnepi hangulatban készül rövidke vakációjára, amikor egy NCIS ügynök gyilkosság áldozatává válik. Míg a csapat beépül a U.S.S. van Buren fedélzetén a tengerészek közé, addig Hetty elindul jól megérdemelt nyaralására.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 10, Epizód: 82
Részletek »
00.00
Elrabolva
A sorozat a fiatal Bryan Mills életútját követi, akit a CIA azután alkalmaz, hogy egy vonatnyi ártatlan embert megmentett a bűnözőktől, ám egy közeli hozzátartozóját mégis elvesztette. A kitörölhetetlen tragédia arra készteti Mills-t, hogy a CIA kötelékében vegye fel a harcot a bűnözőkkel.
Az akciócsoport feladata, hogy Montreal-ban fogják el a fegyverkereskedő Tomasz Vitek-et, aki úgy tűnik, egy 10 millió dolláros tételt szeretne tovább adni egy rejtélyes vevőnek. A küldetés Bryan Mills-t személyesen is érinti, hiszen Vitek látta el a Carlos Mejia által vezetett kartellt is fegyverekkel.

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai-francia, Epizód: 7
Részletek »
01.00
Lángoló Chicago

Chicagóban sorra hasonló autó-balesetek történnek. Dawson felismer egy férfit, akit látott egy előző baleset helyszínén is, és nyomozásba kezd utána. Casey-nek pedig több dolga akad kerületi képviselőként, mint azt gondolta volna...

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 17, Epizód: 109
Részletek »
02.00
A múlt fogságában
Jackson, Gil, Shawn, Boots és Jessie legjobb barátokként, együtt nőttek fel. Gondtalan gyerekkoruk azonban egy pillanat alatt szertefoszlott egy baleset miatt. Ez a dolog olyan események láncolatát indította be, amely mindegyikük további életére kihatással lett, és bár próbálják élni a mindennapjaikat, múltjuk állandó árnyékot vet jövőjükre...
Quitman kísértetei,
Jackson, Gil és Shawn visszatérnek az elhagyatott Quitman-be, de egy új javítóintézetet is találnak, ahol a fiatalokat többek között Terry cége is dolgoztatja. Jessie közben egyre közelebb férkőzik Carroll-hoz.

Korhatár: 15, Műfaj: drámasorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 5
Részletek »
03.00
A múlt fogságában
Jackson, Gil, Shawn, Boots és Jessie legjobb barátokként, együtt nőttek fel. Gondtalan gyerekkoruk azonban egy pillanat alatt szertefoszlott egy baleset miatt. Ez a dolog olyan események láncolatát indította be, amely mindegyikük további életére kihatással lett, és bár próbálják élni a mindennapjaikat, múltjuk állandó árnyékot vet jövőjükre...
Pusztító sötétség,
Shawn segítséget keres, hogy végezhessen Boots gyilkosával. Marina eközben tudomást szerez Jackson javítóintézetes múltjáról.

Korhatár: 15, Műfaj: drámasorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 6
Részletek »
03.45
Elrabolva
A sorozat a fiatal Bryan Mills életútját követi, akit a CIA azután alkalmaz, hogy egy vonatnyi ártatlan embert megmentett a bűnözőktől, ám egy közeli hozzátartozóját mégis elvesztette. A kitörölhetetlen tragédia arra készteti Mills-t, hogy a CIA kötelékében vegye fel a harcot a bűnözőkkel.
Az akciócsoport feladata, hogy Montreal-ban fogják el a fegyverkereskedő Tomasz Vitek-et, aki úgy tűnik, egy 10 millió dolláros tételt szeretne tovább adni egy rejtélyes vevőnek. A küldetés Bryan Mills-t személyesen is érinti, hiszen Vitek látta el a Carlos Mejia által vezetett kartellt is fegyverekkel.

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai-francia, Epizód: 7
Részletek »
04.30
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Pénzért mindent lehet?,
Brinkmann professzor és Christa nagyon aggódnak a kis Benjamin miatt, aki betegnek tűnik, bár a leleteken ennek nyoma sincs. Brinkmann különös ajánlatot kap az egyik betegétől: egy millió márka lenne a "jutalma", ha újra megoperálná. Megjelenik Plessers doktornő volt férje, aki fejébe vette, hogy visszahódítja őt...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 13, Epizód: 62
Részletek »
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS