Időjárás-
előrejelzés


2019. július 18. csütörtök
Frigyes

Műsorújság

csütörtök
JÚL
18
péntek
JÚL
19
szombat
JÚL
20
vasárnap
JÚL
21
hétfő
JÚL
22
kedd
JÚL
23
szerda
JÚL
24
csütörtök
JÚL
25
péntek
JÚL
26
szombat
JÚL
27
vasárnap
JÚL
28
05.15
Nyomtalanul
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és a hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.
Kelly Schmidt eltűnésében folytat nyomozást Jack Malone FBI ügynök és csapata. Azután veszett nyoma, hogy egy ámokfutó lövöldözni kezdett a munkahelyén, aki később öngyilkos is lett. Az FBI úgy gondolja, biztosan sokkhatás alatt áll a nő és nem tudja helyén kezelni a megtörtént eseményt. Azonban a nyomozás során több aggasztó tény is a napvilágra kerül, amik szerint a Kelly csak egy állnév, vállalati lopás gyanúja áll fent és a gyermekét is törvénytelenül tartja magánál. Mindeközben Sam elmondja Elena-nak és Jack-nek, hogy terhes, akik a vártnál talán nagyobb távolságot tartanak a hírrel kapcsolatban, mint ahogy Sam remélte.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 6, Rész: 5, Epizód: 123
Részletek »
06.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Hattyúdal,
Újabb bizonyítékok kerülnek az NCIS nyomozóinak kezébe, már biztosak abban, hogy a Kikötői Vándor köztük van. A csapat a nyomozásba kénytelen egy CIA ügynököt is bevenni. Gibbs azt szeretné, ha barátai mellette lennének, ezért Washingtonba hívja Mike Frankset, akiről kiderül ő a következő áldozata a Kikötői Vándornak.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 8, Rész: 23, Epizód: 185
Részletek »
07.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Emberkereskedők,
Deeks eltűnik beépített rendőrségi küldetése alatt, ezért az NCIS Los Angeles-i csapata saját eltűnt társukként kezdi keresni őt. A rendőrség persze nem akarja, hogy az NCIS is nyomozzon, mígnem egy nyomozó életét veszti az akcióban.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 1, Epizód: 25
Részletek »
08.00
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Natalina szerelmes,
A kisváros lottózójában nem fizetnek ki egy nyereményt. Don Matteo házassági előkészítő tanfolyamot tart. Az idős kisasszonyok különösen viselkednek. Mindezen furcsaságok összefüggnek, a megoldás kulcsa ezúttal Natalina kezében van. A szerelmes Natalina kezében!

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 12, Epizód: 44
Részletek »
09.20
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
A jó öreg Lady Lloyd,
A gyerekek az erdőben barangolnak, amikor Felix kővel dobja meg a régi Lloyd-ház ablakát. Az asszony ajtót nyit, mire a fiatalok megijednek és elszaladnak. Sara azonban elesik és csapdába esik az idős hölgy kezei között. Oliviához régi barátnője jön látogatóba, akivel sétálni mennek. A Lloyd-ház előtt elhaladva az öregasszony meghallja, amint a két nő a nevét említi. Mindez régi emlékeket ébreszt benne.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Epizód: 5
Részletek »
10.25
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
Robbie és a horgász,
A fókatelepnél egy sérült fókát találnak. Az állatot elütötték, cserbenhagyták, de aztán valaki a telephez vitte, hogy megmenthessék. A nyomok Paul Römitz gazdához vezetnek, ő lehetett az ismeretlen megmentő, aki alkoholproblémával küzdő feleségét próbálta fedezni. Anne régi ismerőse, a túlterhelt és kiégett orvos, Gunnar Huber a Rügen szigeten próbálja kipihenni magát és átgondolni az életét. Ám egy napon egy lezárt területre téved, s rádől egy korhadt fa. Szerencsére Robbie a segítségére siet. Annénak nagyon hiányzik Jens. A telefonkapcsolat akadozik a Spitzbergákkal, de végre megjön a várva-várt hívás. Csakhogy nem Jens telefonál...

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 7, Rész: 8, Epizód: 63
Részletek »
11.25
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Segíteni egy gyilkoson,
Az életfogytiglani fegyházra ítélt gyilkossal egy időben kerül a klinikára a hegyi mentőszolgálat balesetet szenvedett tagja. Brinkmann professzor - az esetek súlyosságának figyelembevételével - először a foglyot operálja meg és erről a tényről az ugyancsak a klinikán tartózkodó újságíró tudósítást közöl. "A gyilkos fontosabb mint az életmentő" címmel megjelenő cikk nagy vihart kavar.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 3
Részletek »
12.25
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Charlie és a kék könyv,
Maren és Inka a gyerekekkel és Charlie-val együtt a bolhapiacra mennek, régi holmikat eladni. Inka eladja Achim kedvenc ingét, amiből vita keveredik, de végül Max és Maren segítségével helyreáll a béke. Charlie pedig a szomszédtól lop el egy könyvet, amiben találnak egy szerelmes levelet. Marent meghatja a levél, ezért felkeresi a címzettet.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 11, Rész: 12, Epizód: 145
Részletek »
13.30
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Férfiak és nők,
Gruberéknél áll a bál. Hans lába nem mozdul, és kérdés, hogy valaha rendbe jön-e, Hans tud-e majd segíteni Lisbethnek a gazdaságban. Martin igyekszik kivenni a részét a munkából, de állandóan megcsörren a mobilja. Az adóhatóság is jelentkezik, nagyobb összeget követel a családtól, ráadásul a fűnyíró is feladja. A pénzügyi nehézségeket a legkisebb Gruber, Lilli oldja meg némi apai segítséggel, miközben Martin Rahn urat igyekszik megszabadítani az állandó fájdalmaitól. A lesújtó diagnózis után megszületik a megoldás, de addigra a férfi az öngyilkosság mellett dönt.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 8, Epizód: 45
Részletek »
14.35
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A világjáró,
A "világjáró" balesetet szenved és bekerül a klinikára. A különös figurának nincs pénze, Brinkmann professzor vállalja a költségeket. Az idős Bischlét a fia valósággal kényszeríti arra, hogy modernebb, nagyvárosi kórházba menjen át. Az öreg azonban váratlan és veszélyes lépésre szánja el magát.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 4
Részletek »
15.35
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Szép kilátások,
Charlie kizárja Maxot a házból, majd beugrik az asztalos kocsijába, és elmegy vele a műhelybe. Pia utánamegy, és megismerkedik a tulajdonos fiával, Arne-val, aki randevúra hívja. Max újabb elkobzott papagájokat vesz át, és a felügyelővel nyomoz a csempész után. Véletlenül tudja meg, hogy hol tartózkodik az elkövető, de meg kell szöknie otthonról, mert a megfázása miatt árgus szemekkel figyelik, hogy ágyban maradjon. Maren aggódik Maxért, így a rendőrséggel indulnak a keresésére.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 11, Rész: 13, Epizód: 146
Részletek »
16.40
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Nincs visszaút,
A család továbbra is felosztja egymás közt Hans munkáját. Lisbeth egyre fáradtabb, Lillinek más dolga is lenne, Klara egyelőre nem tér vissza Rómából, Hans gyógyulása messze van, erre már Martin sem tudja a megoldást. Újra felbukkan Distelmeier szomszéd, aki bejelenti, hogy megvenné a gazdaságot. Martin egyelőre elhalasztja a döntést, és inkább elmegy Lena Imhoffal borozni, végül ott is alszanak a panzióban, bár szigorúan külön szobában. Közben Peter Leissner új májra vár, amit csak a bátyja adhatna neki, ha nem épp vele csalná a felesége.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 9, Epizód: 46
Részletek »
17.45
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Három esküvő és egy télapó,
Egy bírósági írásszakértő gyilkosság áldozata lesz. Az egyik gyanúsított természetesen egy örökösödési per szereplője, jó alibivel. A másik egy volt betörő, művésznevén Télapó, alibi nélkül. Cecchini őrmester - aki előléptetés előtt áll - nagyon szeretné felgöngyölíteni az ügyet. A cél érdekében még fizikai állóképességét is növeli, de így is Matteo atya segítségére szorul.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 13, Epizód: 45
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Halál a családban,
Joe ismét felbukkan Hawaii-on és felajánlja Steve-nek, hogy megszervez egy találkozót Shellbourne-nal. Az indulást megzavarja a Fryer ellen elkövetett merénylet, melyben Max is megsérül. A csapat mindent megtesz, hogy kiderítse ki volt az elkövető.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 23, Epizód: 47
Részletek »
20.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
La O Na Makuahine,
Steve-nek fel kell dolgoznia a találkozást halottnak hitt anyjával, Dorissal. Eközben Wo Fatet a maximális biztonságú börtönbe való szállítása közben elrabolják, Shelburne így újra veszélybe kerül. Chin megpróbál megbirkózni felesége elvesztésével. Mindezek mögött ráadásul Frank Delano áll.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 1, Epizód: 48
Részletek »
21.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Egyet fizet, kettőt kap,
A nemrég kiszabadított Gibbs-nek és McGee-nek pszichológiai vizsgálaton kell részt venniük, hogy ismételten dolgozhassanak. McGee nehezen veszi rá magát erre. Közben a csapat egy meggyilkolt katona esetén dolgozik...

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 2, Epizód: 332
Részletek »
22.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Kilépési stratégia,
Torres társa küldetés közben eltűnik, ami pedig tovább bonyolítja az ügyet, hogy egy halottnak hitt ügynökkel távozik a férfi. Gibbs és csapata mindent megtesz azért, hogy megtalálják az eltűnt nyomozót és pontot tegyenek egy rejtélyes, 10 éve megoldatlan ügy végére.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 3, Epizód: 333
Részletek »
23.00
A szabadulás
Egy titkos szervezet már jó ideje kísérleteket folytat embereken, annak érdekében, hogy olyan gyógyszert fejlesszenek ki, ami minden betegséget le tud győzni. Sajnos a kísérletek negatív eredménnyel zárultak, de egy tudós elmélete szerint, ha ezúttal nem felnőtt embereken, hanem egy kisgyereken hajatnának végre beavatkozást az sikerrel zárulna. A kiszemelt alany, a 10 éves Amy Bellafonte lesz, akit Brad Wolgast különleges ügynöknek kell bevinnie a kutatóközpontba, de a férfi szíve megesik a kislányon és inkább megszökik vele.
Az kinek a vére?,
Brad elintézi, hogy Sykes és Lear kiengedjék egy kicsit Amy-t a szabadba. Eközben Fanning tovább szövögeti terveit és egyre több embert állít maga mellé a Noé Projekten belül. Továbbá az is kiderül, hogy miért jutott Carter a halálsorra.

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 4
Részletek »
00.00
Orville
Az Űrszekerek által ihletett félig komikus, félig drámai hangvételű sorozat a 25. évszázadban játszódik. A Bolygóközi Szövetség tisztje, Ed Mercer példátlan lehetőséget kap: egy felderítő űrhajó, az Orville kapitánya lesz, ahol nem csak emberekkel, illetve űrlényekkel kell együtt dolgoznia, hanem a volt feleségével is, akit a hajó első tisztjének osztottak be. A hajót különféle diplomáciai küldetésekre és expedíciókra küldik, miközben a szedett-vedett legénység megpróbálja elviselni egymást.
Ellenséges viszonyok,
Ed új szerelméről meglepő dolgok derülnek ki. Amikor Ed az ellenséges vonalak mögé kerül, csak magára számíthat, az Orville legénysége nem tud a segítségére lenni. Gordon úgy dönt leteszi a parancsnoki vizsgát.

Korhatár: nincs, Műfaj: kalandfilm-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 4, Epizód: 16
Részletek »
01.00
Bűnös Chicago
A vadonatúj akciófilm-sorozat a Lángoló Chicago mintájára készült, ellenben a rendőrség munkáját kíséri figyelemmel. A chicago-i parancsnokság két részlegen teljesít szolgálatot, azaz külön egységnek számítanak a járőrök, valamint a nyomozók. Egyes bűnügyek közben a szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk a szereplők magánéletébe is, és szembesülhetünk a rendőrök közötti bajtársiassággal, csakúgy, mint az ellentétekkel és feszültségekkel...
Bankrabláshoz hívják a csapatot, amit fiatalkorú támadók követnek el. Lindsay önvédelemből lelövi az egyiküket, ezért gyötri a bűntudat. A Gyilkosság és rablás csoporttól szintén kiszáll a helyszínre egy nyomozó, akivel karöltve felgöngyölítik az ügyet. A siker után Voight felkéri Upton-t, hogy csatlakozzon a csapatához.

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 21, Epizód: 82
Részletek »
02.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Egyet fizet, kettőt kap,
A nemrég kiszabadított Gibbs-nek és McGee-nek pszichológiai vizsgálaton kell részt venniük, hogy ismételten dolgozhassanak. McGee nehezen veszi rá magát erre. Közben a csapat egy meggyilkolt katona esetén dolgozik...

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 2, Epizód: 332
Részletek »
03.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Kilépési stratégia,
Torres társa küldetés közben eltűnik, ami pedig tovább bonyolítja az ügyet, hogy egy halottnak hitt ügynökkel távozik a férfi. Gibbs és csapata mindent megtesz azért, hogy megtalálják az eltűnt nyomozót és pontot tegyenek egy rejtélyes, 10 éve megoldatlan ügy végére.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 3, Epizód: 333
Részletek »
03.45
Elrabolva
A sorozat a fiatal Bryan Mills életútját követi, akit a CIA azután alkalmaz, hogy egy vonatnyi ártatlan embert megmentett a bűnözőktől, ám egy közeli hozzátartozóját mégis elvesztette. A kitörölhetetlen tragédia arra készteti Mills-t, hogy a CIA kötelékében vegye fel a harcot a bűnözőkkel.
Az Egyesült Államok társ-főügyésze Tracy Dyer egy speciális küldetéssel bízza meg a Christina Hart vezette akciócsoportot. Meg kell szerezniük Zürich-ben egy kódot, amivel az ellenség képes a teljes összeomlás szélére sodorni az Egyesült Államokat. Hart természetesen erről szeretne azonnal jelentést tenni az Elnöknek, ezt azonban Dyer megakadályozza azzal, hogy egyúttal meg is zsarolja Hart-ot. Mindeközben, Asha gyanús szomszédjai is akcióba lépnek...

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai-francia, Epizód: 5
Részletek »
04.30
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A világjáró,
A "világjáró" balesetet szenved és bekerül a klinikára. A különös figurának nincs pénze, Brinkmann professzor vállalja a költségeket. Az idős Bischlét a fia valósággal kényszeríti arra, hogy modernebb, nagyvárosi kórházba menjen át. Az öreg azonban váratlan és veszélyes lépésre szánja el magát.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 4
Részletek »
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS