Időjárás-
előrejelzés


2020. augusztus 6. csütörtök
Berta, Bettina

Műsorújság

csütörtök
AUG
06
péntek
AUG
07
szombat
AUG
08
vasárnap
AUG
09
hétfő
AUG
10
kedd
AUG
11
szerda
AUG
12
csütörtök
AUG
13
péntek
AUG
14
szombat
AUG
15
vasárnap
AUG
16
05.00
Cheers
Az események központja a Cheers bár, ahol az éles eszű, jól szituált Diane Chambers egy darabig várja, hogy a vőlegénye, Dr. Samner Sloan előkerüljön egy karikagyűrűvel, majd amikor kiderül, hogy Samner faképnél hagyta és a nászút helyett volt feleségével Barbadosra repült, úgy dönt, hogy munkát vállal a bárban.
A híres sportoló,
Sam meglepő felkérést kap egy régi baráttól. Carla megtudja, csak azért kapta a lehetőséget Sam, mert többen visszamondták előtte. Amikor ezt a férfi megtudja, elkeseredik.

Korhatár: nincs, Műfaj: vígjáték-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 4
Részletek »
05.35
Hazudj, ha tudsz
Dr. Cal Lightman zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amelyet a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Cal-nak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni...
Rendszerhiba,
Két kitüntetett nyomozó, Duke és Kuransky egy drogdíler lefülelése közben lelő egy fiút, Andre Rickst, akinél úgy látták, hogy fegyver volt. Ricks apja szerint a fiának nincs fegyvere, és az ügy kivizsgálását követeli. Calnek tudomására jut, hogy a washingtoni rendőrség sorai közt terroristák rejtőzhetnek. Eli nagy bajban van, mert kiderülhet a hazugsága: egy ügyvéd érkezik a céghez, hogy mindenkit kihallgasson a Hollins-ügyben.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 11
Részletek »
06.35
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Karácsony lefújva,
Egy férfit megmérgeznek az utcán, majd meghal egy gázolás következtében. A csapatnak meg kell találnia azt az észak-koreai kémet, aki felelős lehet a gyilkosságért, s mindezt karácsony napján minél előbb, hogy az estét már szeretteikkel tölthessék.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 11, Epizód: 155
Részletek »
07.35
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Biztonsági problémák,
Kensi és Deeks beépülnek egy leszerelt nukleáris erőmű munkásaiként, míg Sam és Callen hivatalból vizsgálatot indítanak egy sugárfertőzött őrmester ügyében, aki másodállást vállalt ugyanott, mint éjszakai őr.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 12, Epizód: 156
Részletek »
08.35
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Azután,
Gabe Crow őrvezető gyakorlatozás közben hal meg. A csapat kideríti, hogy illegális verekedésekkel szerzett plusz pénzt, de bizonyos sérüléseire ez nem magyarázat. Közben Leon Vance felesége hagyatékát rendezgetve megtalálja egy széf kulcsát, amelyben egy köteg pénz és iratok vannak. Az igazgató nem érti a helyzetet, de Gibbs tudja a válaszokat a kérdéseire.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 10, Rész: 14, Epizód: 224
Részletek »
09.35
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A halál szele,
Egy vérző férfi beesik Odell borbély üzletébe, míg Steve épp hajnyírásra vár. Telefon híján segítséget nem hívhatnak, a fiúra vadászó fegyveresek pedig hamar a nyomára bukkannak, és tűz alá veszik az egész épületet. Egy nő Jerry-t azonosítja egy betörés elkövetőjeként.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 19, Epizód: 112
Részletek »
10.35
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
A sakk királya,
Gubbio városában több mint 30 év után újra élő szereplős sakkjátszmákat rendeznek. Rögtön az első napon rálőnek a verseny egyik résztvevőjére, és egy fiatal csendőr is megsérül. Később még több sérült lesz, mindenkit lábon lő a rejtélyes elkövető. A nyomok ahhoz a bizonyos utolsó játszmához vezetnek, és végül mindenre fény derül. Arra is, hogy Cecchini főtörzsőrmester igen vonzó férfiú!

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 14, Epizód: 46
Részletek »
11.50
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Elmenni és visszajönni,
Andrea halála után Martin a munkába menekül. Azonnal indul, mikor egy vak beteg alhasi fájdalmakra panaszkodik. Kiderül, hogy Nikolas vaksága egy terjedő tumorral van összefüggésben, és a kemoterápia hatására nem csak a daganat húzódik majd vissza, de a látását is visszanyeri. Ennek Silviát kivéve mindenki örül. A lány ugyanis így kénytelen bevallani, hogy egy hatalmas tűzfolt van a testén, amitől gyerekkora óta kirekesztve érzi magát.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 3, Epizód: 40
Részletek »
12.50
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
Veszélyes fogás,
Hatalmas vihar okoz károkat a szigeten. A felkavarodott tenger mélyéről második világháborús roncsdarabok és robbanószerek kerülnek a felszínre. Oskar és Jens is kézigránátot talál, és riasztják a parti őrséget. Uwe nem tud magára találni Frauke halála után. A gyerekeire és a munkájára sem tud figyelni, és emiatt majdnem súlyos balesetet okoz. Kai gondjaiba veszi a kis Tobiast, akinek eltört a lába. Dietmar, az idős halász mindkettőjüket magával viszi halászni, de a hálójuk egy régi bombát emel ki a felszínre. A rendőrség és Jens is a seg ítségükre siet, de végül Robbie oldja meg a helyzetet.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 6, Rész: 1, Epizód: 46
Részletek »
13.50
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Egy erős asszony,
Franz Lempert sikeres felesége mellett egyre inkább feleslegesnek érzi magát. Lassanként teljesen alkohol- és gyógyszerfüggővé válik, és hamarosan a kórházban köt ki. Wieselt beszállítják a klinikára, ahol súlyos konfliktus alakul ki egy régi barátjával. Brinkmann közbeavatkozik, és ennek következményei vannak...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 11, Epizód: 60
Részletek »
14.50
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Mások boldogsága,
Maxot kihívják a híres díjugrató, Wolf Talbach méneséhez, ahol egy ló állítólag összeesett. Mint azonban később kiderül, Talbach nem tudott róla, hogy értesítették az állatorvost, és a díjugrató azt állítja, hogy a lovának semmi baja. Hoppe asszony elhatározza, hogy vért ad, annak ellenére, hogy fél a tűtől. A döntő pillanatban azonban inába száll a bátorsága. Lilly nem meri bevallani a családnak, hogy nem szeretne velük menni Kanadába.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 15, Rész: 13, Epizód: 198
Részletek »
15.50
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Férfiak egymás közt,
A család izgatottan készül a kanadai útra, és már éppen beülnének a taxiba, amikor kiderül, hogy Maxnak nincs meg az útlevele. Végül úgy döntenek, hogy Max otthon marad, és csak később megy Katharináék után. Jürgen Wolf egy elegáns étteremben randevúzik Sarah Zellerrel, aki egy óvatlan pillanatban elemeli a férfi pénztárcáját. Max és Markus kiélvezi, hogy néhány napig nincsenek nők a háznál.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 15, Rész: 14, Epizód: 199
Részletek »
16.50
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Új energiák,
Hans és Martin egy kis hegyi kunyhóból viszi be a rendelőbe Marcus Ludwigot. A 30-as férfiről kiderül, hogy pap volt, és cölibátusban élt. A városban viszont azt pletykálják, hogy megerőszakolt egy ministránslányt, és ezért ki kellett lépnie a rendből. Mivel a gyors AIDS teszt pozitív lesz, Martin aggódni kezd a lány egészségéért. Egy beszélgetés után az orvosban kétségek merülnek fel a lány szavahihetőségével, és az állítólagos erőszakkal kapcsolatban. Martin kutatni kezd, hogy milyen betegség okozhat még a HIV-hez hasonló tüneteket.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 4, Epizód: 41
Részletek »
17.50
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Névtelen levelek,
Öngyilkosságot kísérel meg Romarli professzor, a közbeszerzési eljárásokban döntő városfejlesztési szakember. Névtelen levél készteti erre. A városban itt is, ott is barátok, családtagok veszekednek névtelen levelek miatt. Ki küldi a leveleket? Hova jár iskola helyett a professzor lánya? Lehet-e valaki csendőr és apa egyszerre? A válaszokat az epizód végén, Don Matteo segítségével tudjuk meg.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 15, Epizód: 47
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Hullócsilag,
Jerry és Max egy Elvis hasonmás versenyen vesznek részt, amikoris a fő esélyes hirtelen rosszul lesz és összeeesik a színpadon. Halálának oka: ciánmérgezés. Chin kiszúrja Gabriel Waincroftot az utcán, nem messze a Five-0 főhadiszállásától.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 21, Epizód: 114
Részletek »
20.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A tegnap nyomában,
Egy átbulizott éjszaka után három nős férfi nem csak fejfájással, de egy halott nővel a hotelszobában ébred. Hollétük és tetteik részletei teljesen homályosak, a Five-0-t pedig sürgeti az idő, minél később jönnek rá, merre járt a társaság, annál nehezebb lesz az elkövetőt megtalálni. Jerry emberrablás szemtanúja lesz.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 22, Epizód: 115
Részletek »
21.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Tartsd az ellenségeidet közelebb,
Sloane szemtanúja lesz, amint barátnője, Jessica autója felrobban. Az első számú gyanúsított az ügyben Hicks, akit tévesen engedtek ki a börtönből. Gibbs és a csapat bizonyítékokat keresnek, arra, hogy a férfi valóban bűnös. Az NCIS nem várt segítséget kap, aminek McGee nem örül...

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 15, Epizód: 345
Részletek »
22.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Szeretetcsomag,
Egy volt tengerészgyalogost súlyos vádakkal illetnek, ezért Gibbs minden erejét bevetve azon dolgozik, hogy tisztázza a férfit. Az ügy érdekes fordulatot vesz, amire senki sem számított...

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 16, Epizód: 346
Részletek »
23.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
A csontnélküli tetem,
Egy folyóba dobott ládában igen szokatlan tetemet találnak: az összeesett bőr alól valaki az ismeretlen nő minden csontját eltávolította. A nyomozás során kiderül, hogy a fiatal lány Kínából érkezett az Egyesült Államokba egy menyasszony-közvetítő cégen keresztül, de végül nem ment férjhez választottjához. Booth és Brennan egy professzor segítségével fényt derít egy bizarr kínai hagyományra, mely az elhunytakkal kapcsolatos, és amely az eset felgöngyölítésében is segítségükre lehet. Eközben Brennannek át kell gondolnia Sullyval való kapcsolatát is.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 16, Epizód: 38
Részletek »
00.00
Orville
Az Űrszekerek által ihletett félig komikus, félig drámai hangvételű sorozat a 25. évszázadban játszódik. A Bolygóközi Szövetség tisztje, Ed Mercer példátlan lehetőséget kap: egy felderítő űrhajó, az Orville kapitánya lesz, ahol nem csak emberekkel, illetve űrlényekkel kell együtt dolgoznia, hanem a volt feleségével is, akit a hajó első tisztjének osztottak be. A hajót különféle diplomáciai küldetésekre és expedíciókra küldik, miközben a szedett-vedett legénység megpróbálja elviselni egymást.
Az ellenség arca,
Edet és Gordont egy titkos küldetésre küldik. A feladatuk, hogy beszivárogjanak egy Krill-hajó legénységébe, és megkaparintsák a Bibliájuk egy példányát. A küldetés időközben bonyolultabbá válik.

Korhatár: 15, Műfaj: kalandfilm-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 6
Részletek »
01.00
A rezidens
A rezidens című sorozat a tipikus kórházas sorozatok skatulyájából kilépve egészen új vetületet ad ennek a műfajnak. Az isteni gyógyítókkal, és az ideális rendszerrel szemben itt az egészségügy és a szakemberek árnyoldalaira is fény derül. Emellett természetesen a romantika és orvosi rejtélyek is helyet kapnak.
Túlterhelés,
Conrad segítségül hívja édesapját, hogy mindent kideríthessen a gyógyszerről, ami miatt Nic húga meghalt. Cain pókeren elnyeri egy beteg kezelését, ami nem tetszik dr. Vossnak. Mikor ezt a beteg elé tárja, úgy tűnik senkit sem zavar az eset.

Korhatár: 15, Műfaj: orvos-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 6, Epizód: 43
Részletek »
02.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Tartsd az ellenségeidet közelebb,
Sloane szemtanúja lesz, amint barátnője, Jessica autója felrobban. Az első számú gyanúsított az ügyben Hicks, akit tévesen engedtek ki a börtönből. Gibbs és a csapat bizonyítékokat keresnek, arra, hogy a férfi valóban bűnös. Az NCIS nem várt segítséget kap, aminek McGee nem örül...

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 15, Epizód: 345
Részletek »
03.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Szeretetcsomag,
Egy volt tengerészgyalogost súlyos vádakkal illetnek, ezért Gibbs minden erejét bevetve azon dolgozik, hogy tisztázza a férfit. Az ügy érdekes fordulatot vesz, amire senki sem számított...

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 16, Epizód: 346
Részletek »
04.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
A csontnélküli tetem,
Egy folyóba dobott ládában igen szokatlan tetemet találnak: az összeesett bőr alól valaki az ismeretlen nő minden csontját eltávolította. A nyomozás során kiderül, hogy a fiatal lány Kínából érkezett az Egyesült Államokba egy menyasszony-közvetítő cégen keresztül, de végül nem ment férjhez választottjához. Booth és Brennan egy professzor segítségével fényt derít egy bizarr kínai hagyományra, mely az elhunytakkal kapcsolatos, és amely az eset felgöngyölítésében is segítségükre lehet. Eközben Brennannek át kell gondolnia Sullyval való kapcsolatát is.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 16, Epizód: 38
Részletek »
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS