Időjárás-
előrejelzés


2019. december 6. péntek
Miklós

Műsorújság

péntek
DEC
06
szombat
DEC
07
vasárnap
DEC
08
hétfő
DEC
09
kedd
DEC
10
szerda
DEC
11
csütörtök
DEC
12
péntek
DEC
13
szombat
DEC
14
vasárnap
DEC
15
05.00
Nyomtalanul
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és a hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.
Molly Samson, a sikeres internetes pletykafészek eltűnésében folytat nyomozást a Jack Malone által vezetett különleges FBI csapat. Molly főprofilja munkája során a celebek voltak, azonban nem rég a politika területén is elkezdett mélyre ásni és nem is eredménytelenül. A nyomozás során kiderül, hogy nem is olyan rég megrágalmazott az egyik cikkében egy magas beosztású politikust, aki ezek után nyíltan meg is fenyegette Mollyt. Ezalatt Jack és Sam eltávolodnak egymástól. Jack szabadideje nagy részét kislányával, Hannahval tölti, míg Samnek pedig Briant kell ápolnia, aki lábadozik a súlyos balesetük után és úgy tűnik, hogy Brian többet érez Sam iránt, mint korábban…

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 21, Epizód: 157
Részletek »
06.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Asesinos,
Mosley gyanúsítottá válik egy bérgyilkos megölésében, és a csapatnak nyomon kell követnie őt, hiszen minden jel arra mutat, hogy a nő elárulta őket.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 10, Rész: 6, Epizód: 222
Részletek »
06.55
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Fojtó fogás,
A tengerészet egyik orosz származású kutatóját egy furcsa fojtó szerszámmal gyilkolták meg. Az Orosz Nagykövetség nagyon segítőkész, és információkkal szolgál egy moszkvai kutatónőről, aki szerintük Szergej Misnyev terrorista csoportjának a tagja és ő követte el a gyilkosságot. Gibbsék azonban kiderítik, hogy Nelly Benin igazából azért jött az Egyesült Államokba, mert menedékjogot akar kérni. A sok titok között még Leia Pendergast FBI-ügynöknek is megvan a sajátja.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 12, Rész: 4, Epizód: 262
Részletek »
07.55
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Az én lányom volt,
Don Matteót majdnem elüti egy motor, a biciklijét pedig összetöri egy autó. A segítségnyújtás során kiderül, hogy az atya egy régi barátja, Antonio ült a motoron, mögötte pedig hatodik hónapos terhes lánya, Laura. Az apa, aki világ életében nagy csavargó volt, egy parókiáról lopott képpel akar pénzt szerezni. A becsüst másnap holtan találják az üzletében, kezében egy pisztollyal. Mindeközben Tommasi anyja okoz bonyodalmat a fiatal szerelmesek körül.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 8, Rész: 1, Epizód: 145
Részletek »
09.25
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
Az utolsó pillanatban,
Rügen szigetén, dr. Jens Lennart tengerbiológusnál talált menedéket Robbie, a kis fókacsemete. A tengerpart közelében robbantásra készülnek, egy régi gyárat akarnak megsemmisíteni. Dr. Lennart aggódik a tenger élővilágáért, de a robbantás megakadályozására vonatkozó beadványait sorra elutasítják. Már csak percek vannak hátra a robbantásig, amikor Robbie feltűnik a helyszínen.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 1, Epizód: 17
Részletek »
10.30
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
Gyermekrablás,
Carla három hónapos kanadai állásajánlatot kap, de nehezen tud dönteni, elvállalja-e ezt a szakmai fejlődése szempontjából fontos feladatot. Martensék hat hónapos kislánya eltűnik a kertből, a gyanú hamarosan egy furcsa viselkedésű idegen nőre terelődik. Ismét Robbie segítségére lesz szükség.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 2, Epizód: 18
Részletek »
11.30
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Késői boldogság,
A történet mellékszála két idős ember egymásratalálása a professzor segítségével, Hildegard főnővér legnagyobb megrökönyödésére. Brinkmann utolsó találkozásra hívja Mariát, szereti a feleségét, mellette akar maradni. Claudia betegségének javulása átmeneti volt; a vizsgálatok, a labor leletek egyértelműen bizonyítják, hogy rákja van, előrehaladott stádiumban. Udo összeomlik. A professzort is megviselik a történtek. Christa - látva férje lelkiállapotát - visszatér a Brinkmann házba.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 6, Epizód: 31
Részletek »
12.30
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Talált gyerekek,
A Martin család otthonába váratlan vendégek érkeznek. Michaela ugyanis egy kedves szőke süketnéma kislányt ment ki a közeli tóból. Rövid vendégeskedés után a kislányt végül átadja az édesanyjának. Ugyanakkor eközben Martin doktor két különleges sarki rókát ment meg a természetes otthonuk számára.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 6, Epizód: 25
Részletek »
13.35
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Charlie és a kenguru,
Martin doktor bosszúságára Johnny bokszolni tanítja Charlie-t. Ugyanakkor a városban egy szerencsétlen kengurut is bokszolásra kényszerít egy mutatványos. A kenguru egy nap megszökik a gazdájától, aki Martinék környékén keresi az állatot. Természetesen doktor Martin megtalálja a riadt kengurut és a legjobb megoldást keresi a szerencsétlen állat életének folytatására.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 7, Epizód: 26
Részletek »
14.40
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A kanadai vendég,
Christa visszatér a családi otthonba. Claudia állapota egyre súlyosabb. Megérkezik Brinkmann unokaöccse Kanadából, és fenekestől felfordítja a házat. A professzor határozott döntésre kényszeríti Schübelt, aki végre rászánja magát, hogy szakítson a szeretőjével.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 7, Epizód: 32
Részletek »
15.40
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Családi kötelékek,
Juliust felhívták, hogy az egyik kollégája beteg lett ezért indulnia kell Vietnámba, ám nagyon nehéz hátrahagynia szerelmét Elisabeth-et. Martin találkozik egy régi ismerősével Andreaval aki geológus lett. Hansnak nem tetszik, hogy anyja túl sokat van együtt Juliusszal, különösem amikor megtudja, hogy lehet együtt utaznak Vietnámba. Andrea nagyon megijed amikor egy barlangi kirándulásnál elcsászkál két gyerek a csoporttól és testvére is balesetet szenved...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Epizód: 6
Részletek »
16.40
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Sötét múlt,
Egy férfi balesetet szenved, ezért Hans és Martin a helyszínre siet. Mivel a betegnek hipotermiás tünetei vannak, ezért szeretné beutalni a klinikára. Ám ő ellenkezik, mert nem jönne jól neki ha betegszabadságot venne ki. A keringési rendellenesség miatt Martin a klinikára viszi, ám két férfi elrabolja, mivel tartozik nekik. Lilli mostanában sok elégtelent kap az iskolában, ezért behívják Hanst és Martint elbeszélgetésre.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Epizód: 7
Részletek »
17.45
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Kábulatban,
Egy fiatal lányt holtan találnak. Elena előző este egy rave party-n vett részt, és a vizsgálat szerint drogtúladagolás miatt vesztette életét. Édesanyjuk halála után a nagymama nevelte őt és öccsét. A lány korábban drogfüggő volt, de mindenki úgy tudta, leszokott, és barátjával egy rehabilitációs központot akart létrehozni sorstársainak. Közben Cecchini mindent elkövet, hogy megakadályozza Tommasi és Patrizia kibékülését.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 8, Rész: 2, Epizód: 146
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A Five-0 csapata egy terrortámadást próbál megakadályozni. A tét hatalmas, hiszen Európa nukleáris biztonsága forog kockán.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 2, Epizód: 145
Részletek »
20.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Alicia Brown, a Five-0 munkáját segítő, egykor az FBI-nak dolgozó viselkedéselemző egyik reggel arra ébred, hogy egy idegen férfi holtteste fekszik mellette az ágyban. A tettes kétségtelenül az a sorozatgyilkos, aki után együtt nyomoz a csapattal. Eközben Kono egykori szörfös vetélytársának segít...

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 3, Epizód: 146
Részletek »
21.00
Az utolsó zsaru
Húsz év után Mick felébred a kómából és visszatér egy olyan világba, amely teljesen idegen számára. A felesége elhagyta, miután öt évig ült az ágya mellett a korházban, a lánya pedig nem is ismeri. Régi társa, aki most már a főnöke a rendőrségnél úgy gondolja jó ötlet, ha egy női rendőr-pszichológust rendel ki mellé.
Az ötödik parancsolat,
Herbert Kuppot, aki buzgó tagja volt a gyülekezetnek, holtan találják a St Betram plébánián. Amikor Mick az ügyön dolgozik, összetalálkozik egy régi ismerőssel, Bodo Romanskival. Ez nagy megdöbbentést okoz, mert 20 éve a férfi még egy piti kis bűnöző volt, de most ő a plébános. A talákozásukat beárnyékolja az ügy, amikor Mick azon töpreng, vajon ki akarhatta az áldozat halálát. Ugyanis az özvegy, Anneliese, azt állítja, hogy halála előtt a férjének nagy összetűzése volt Bodoval.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 8, Epizód: 21
Részletek »
22.00
Az utolsó zsaru
Húsz év után Mick felébred a kómából és visszatér egy olyan világba, amely teljesen idegen számára. A felesége elhagyta, miután öt évig ült az ágya mellett a korházban, a lánya pedig nem is ismeri. Régi társa, aki most már a főnöke a rendőrségnél úgy gondolja jó ötlet, ha egy női rendőr-pszichológust rendel ki mellé.
Gyilkosság a címlapon,
A bulvár újságírót, Ramona Mo Landaut holtan találják az újság szerkesztői irodájában. Úgy tűnik, hogy halálát egy tompa tárggyal a fejre mért nagy erejű ütés okozta. Mick és Andreas gyorsan rájönnek, hogy ez az ügy nem lesz könnyű, mert az újságírás ezen szektora még durvább és könyörtelenebb, mint azt gondolták volna. Nem mintha nem lenne gyanúsított.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 9, Epizód: 22
Részletek »
23.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Borban az igazság,
Egy neves borászat pincéjében emberi maradványokat találnak egy hordó borban ázva. Kiderül, hogy az áldozat egy neves borkritikus, aki egyetlen szavával borászatok sorsa felől dönthetett. Gyanúsítottként képbe kerül a felesége, akit megcsalt, de egyes riválisai, a borászok is. Brennan időközben meghökkentő kéréssel fordul Booth-hoz.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 25, Epizód: 83
Részletek »
00.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Csontváz a csomagtartóban,
Közlekedési rendőr állít meg egy autót, majd az átvizsgálásakor a csomagtartóban egy hónapokkal korábban elhunyt, földdel borított női csontvázra talál. Brennan és Hodgins a felderítés során nemsokára egy újabb csontvázat is talál, és bizonyos nyomokból arra következtetnek, hogy rokonok lehettek. Booth hamarosan kideríti, hogy nem csak a kisvárosi közösséghez és a bűnbandához, de egy gazdag szenátorhoz is kapcsolat fűzte őket.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Rész: 13
Részletek »
01.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Egy kínos ügy,
Egy vidéki golfpályára magángép zuhan és Dr. Brennan csapatát kérik fel a maradványok azonosítására. Az ügy politikailag is kényes, mivel a gépen utazott egy külügyminisztériumi tisztviselő és két magasrangú kínai diplomata. Brennan és Zack azonban olyan csontmaradványokra is bukkannak, amely aligha származhatott a gépen ülőktől, így újabb titokzatos szál nyílik meg az ügyben.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Rész: 14
Részletek »
02.00
A Grace klinika

Nehéz rejtvények,
Maggie újoncként próbál beilleszkedni a kórház mindennapjaiba, de a Meredith-szel való konfliktusa, és kiállhatatlan viselkedése megnehezíti ezt. Amelia igyekszik segíteni a lánynak és oldani a feszültséget közte és Meredith között. Egy idős nő halálesete segít a nővéreknek egy rövid időre közelebb kerülni.

Korhatár: 12, Műfaj: orvos-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 11, Rész: 2, Epizód: 222
Részletek »
03.00
A rezidens
A rezidens című sorozat a tipikus kórházas sorozatok skatulyájából kilépve egészen új vetületet ad ennek a műfajnak. Az isteni gyógyítókkal, és az ideális rendszerrel szemben itt az egészségügy és a szakemberek árnyoldalaira is fény derül. Emellett természetesen a romantika és orvosi rejtélyek is helyet kapnak.
Zuhanás után,
Dr. Huntert kiengedik a börtönből, ami hatalmas felháborodást vált ki korábbi betegeinél. A kórházba olyan beteg érkezik, akit a doktornő kezelt korábban, kiderül róla, hogy a kezelések miatt szinte visszafordíthatatlan károsodás érte több szervét is.

Korhatár: 15, Műfaj: orvos-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 10, Epizód: 24
Részletek »
04.00
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A kanadai vendég,
Christa visszatér a családi otthonba. Claudia állapota egyre súlyosabb. Megérkezik Brinkmann unokaöccse Kanadából, és fenekestől felfordítja a házat. A professzor határozott döntésre kényszeríti Schübelt, aki végre rászánja magát, hogy szakítson a szeretőjével.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 7, Epizód: 32
Részletek »
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS