Időjárás-
előrejelzés


2018. október 21. vasárnap
Orsolya

Műsorújság

vasárnap
OKT
21
hétfő
OKT
22
kedd
OKT
23
szerda
OKT
24
csütörtök
OKT
25
péntek
OKT
26
szombat
OKT
27
vasárnap
OKT
28
05.00
Full Plate - Terítéken az egészség
A Full Plate csapata segíti megteremteni a meghitt pillanatot a szeretteikkel azoknak az embereknek, akiknek a hétköznapok fáradalmas körforgásban telnek, és szeretnék megköszönni a sok támogatást. A meghitt gasztro-élmények biztosítják a párok, családok, avagy barátnők estéjét felejthetetlenné tenni...

Korhatár: nincs, Műfaj: gasztro-reality-sorozat, Ország: Amerikai
Részletek »
05.30
Mesterszakácsok csatája
Ebben a gasztronómiai vetélkedő-sorozatban a szakma legjobbjai mérkőznek meg egymással. Minden epizódban négy mesterszakács verseng, két fordulón keresztül a végső döntőbe kerülésért...

Korhatár: nincs, Műfaj: gasztro-vetélkedő, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 10, Epizód: 40
Részletek »
06.25
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
A gyermek,
Egy kétségbeesett nő jön Don Matteóhoz, és egy kisbabát hagy megőrzésre az atyánál. A plébánia egész személyzete a csecsemő körül forgolódik, könyvből próbálják ellátni őt. Eközben a rendőrség nagy erővel keres egy eltűnt személyt az erdőben, a híres Mirti professzor feleségét. Az asszony pár hónappal ezelőtt gyermeket szült, de a baba meghalt. Most a feleséget is halva találják, vízbe fulladt. Ráadásul kiderül, felesége halálával a férj hatalmas vagyont örökölt, így a rendőrség nyomozni kezd utána. Don Matteo pedig tanácstalan - ami nagyon ritka eset - és a csecsemőről nem szól senkinek. Vajon mi történt a Mirti családban és kinek a gyermeke a rejtélyes kisbaba?

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 4, Rész: 23, Epizód: 71
Részletek »
07.40
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Három lövés a sötétben,
Évtizedekkel ezelőtt Gubbióban szép és kényelmes otthont építettek az idősek számára. A ház helyét adományként kapta a város egy gazdag embertől, aki most meghalt. Fia és örököse igényt tart az elajándékozott területre, mert a föld átadását anno nem foglalták írásba. A világ egy távoli pontjáról hazaérkezik Amelia nővér, aki hajdan az építkezést vezette. Szeretné rávenni az új tulajdonost, hogy álljon el szándékától. Sokan örülnek, hogy Amelia ennyi idő után visszatért szülővárosába, de nem mindenki nézi jó szemmel a nővér ténykedését, és valaki rálő. Miközben az orvosok az életéért küzdenek, Matteo atya nyomozni kezd.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 4, Rész: 24, Epizód: 72
Részletek »
09.00
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
Meglepetések,
Janet húga Abigail négy év után visszatér a városba családjával. Janet bízik benne, hogy testvérével javulni fog a kapcsolata. Abigail azonban úgy viselkedik, ami ezt nem teszi lehetővé.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Évad: 7, Rész: 5, Epizód: 83
Részletek »
10.05
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
Az élet édes misztériuma,
Simon és Hetty befektetőt szeretne a Fehér Homok szállóba, a tanácsadó azonban csak akkor fektet be, ha modernizálhatja a szállodát. Eközben a városi iskolát be akarják záratni, de Hetty itt sem hagyja magát.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Évad: 7, Rész: 6, Epizód: 84
Részletek »
11.10
Anna 1/2
Az idős és magányos testvérpár - Marilla és Matthew Cuthbert - elhatározza, hogy örökbe fogadnak egy jókötésű fiút, hogy segítségükre legyen a gazdálkodásban. Az árvaház igazgatónője véletlenül egy vörös hajú, szeplős, sajátságos észjárású, vézna kislányt küld hozzájuk. Amikor a jóságos Matthew az állomáson megpillantja ezt a "kis békát", rögtön megszereti. Csak nővére, Marilla miatt vannak kétségei, aki nagyon szigorú elvek szerint él. Az árva kis Anna, akit az élet ide-oda dobált, szeretetre és otthonra vágyik. A "Zöld oromban" mindezt megtalálhatná, de a hajthatatlan Marilla csak próbaidőre engedi meg, hogy náluk maradhasson. A kis "lelenc" mindent elkövet, hogy alkalmasságát bizonyítsa, ám nincs könnyű helyzetben: nehezen tűri a megaláztatásokat, az igazát pedig konokul és vehemensen védelmezi.

Korhatár: nincs, Műfaj: film, Ország: Kanadai
Részletek »
13.15
Alpesi őrjárat
Az olasz sorozat színtere San Candido, a Dél-Tirolban fekvő háromezer fős település. A helyszín meseszép, a tiroli hegyek, a kristálytiszta tavak, a gazdag élővilág, farkasokkal más vadakkal lenyűgöző hátteret adnak a békés falucskának. A látszat azonban néha csal, hiszen itt is gyakran előfordulnak bűnesetek, amiket meg kell oldania a Nápolyból származó Vincenzo Nappi felügyelőnek.
Könnyű prédák 2. rész,
A rendőrök és az erdészek megtalálják a mérgezés forrását. Kiderül, hogy a patak vizét valaki radioaktív hulladékkal szennyezi. Miriam hiába próbál Giorgio és Chiara közé állni, úgy látszik, nem sikerül neki. Anja elkíséri Pietrót az erdőbe, de miközben beszélgetnek, lövés éri. Pietro azonnal kórházba viszi, de így sem sikerül megmentenie az életét.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Olasz, Évad: 2, Rész: 2, Epizód: 14
Részletek »
14.30
A Klinika - Húsz év múlva
Húsz év múlva újra találkozhatunk a Klinika kedvelt szereplőivel… Klaus és Christa Brinkmann immár felnőtt fiúk, Benjamin esküvőjére siet. A fiatalok lázasan készülődnek a nagy napra, amit a leendő ara volt szerelme nem néz túl jó szemmel. Eközben pedig sorra érkeznek a vendégek, hogy a ceremóniát egybekössék egy vidám találkozóval a régi kollégákkal. Egyedül csak Hildegard főnővér nem akar megjelenni, mert nincstelenné vált, amit szégyell a régiek előtt. Ám Michaelis asszonynak sikerül meggyőzni, majd be is fogadja őt a házába. Udo úgy dönt, eljön féltestvére esküvőjére, még akkor is, ha évekkel ezelőtt haraggal váltak el egymástól. Benjamin ugyanis csalódott a bátyjában, amikor az feladta sebészi hívatását, hogy az igen jól fizető plasztikai sebészettel foglalkozzon. A békülés azonban még várat magára, mert a meghitt perceket egy váratlan esemény szakítja meg: a Brinkmann háztól nem messze hatalmas baleset történik. Természetesen az ünneplő sereg minden tagja azonnal odasiet…

Korhatár: nincs, Műfaj: film, Ország: Német
Részletek »
16.55
A Madagaszkár pingvinjei
A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíteni erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül...

Korhatár: nincs, Műfaj: animációs vígjáték, Ország: Amerikai
Részletek »
18.50
Beverly Hills-i zsaru 2.
Axel Foley még mindig nevetőgörcsöt kap, ha arra az éjszakára gondol, amikor banánt dugott egy Beverly Hills-i rendőrautó kipufogócsövébe. Első kaliforniai látogatása során olyan hullámokat kavart maga körül, amilyet még nem látott Beverly Hills. Jelenleg azonban Detroitban tartózkodik, és nyomozói teendőit végzi, amikor hírt kap Beverly Hills-ből, hogy az ottani rendőrfőnököt súlyosan megsebesítette egy orvlövész. Foley-nak természetesen nem kell kétszer mondani, hogy menjen segíteni, azonnal a helyszínre utazik. S amint megjelenik, Kalifornia legelitebb környékén azonnal elszabadul a pokol…

Korhatár: nincs, Műfaj: akcióvígjáték, Ország: Amerikai
Részletek »
21.00
Hamis a baba
Ötvös Csöpi ismét nagyot alakít. Segítségére siet a szétszórt és hebehurgya Kardos doktornak, mikor az tanácstalanul vakargatja a fejét, látva a magyar kriminalisztika legnagyobb kábítószer-ügyét. Jön Csöpi és kis barátja és lerántják, sőt letépik a leplet a drogcsempész banda tevékenységéről, annak ellenére, hogy a bűnözők rendkívül agyafúrt trükkökkel próbálkoznak. Nincs azonban az a trükk, vagy trükkös bűnöző, aki meg tudna állni Ötvös Csöpi előtt, ha ő igazán belemelegszik a nyomozásba. Röpködnek a gyilkos poénok és a gyilkosabbnál-gyilkosabb pofonok...

Korhatár: nincs, Műfaj: akcióvígjáték, Ország: Magyar
Részletek »
22.55
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Hűtlenek és holtak,
Egy kamionsofőr emberi maradványokra bukkan, és Booth kezd nyomozni az ügyben. Az áldozat Bill O'Rourke, egy tévéműsor házigazdája, amelyben hűtlen férjeket buktatnak le - tehát számos embernek lehetett indítéka, hogy megölje. Brennan segít Booth-nak, hogy a tévéstúdió alkalmazottai között tovább keressék a lehetséges tettest, de eközben saját magánéletében is bonyolódnak a szálak, amikor egyszerre két férfival tart fenn kapcsolatot - mindkettővel más miatt.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 3, Epizód: 61
Részletek »
23.55
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Állati nyomozás,
Booth kisfia, Parker egy fán levő madárfészekben emberi ujjra bukkan. A rejtélyes halott ügyében azonnal nyomozás indul, Booth viszont még ennél is jobban aggódik a fiát ért esetleges trauma miatt. Hodgins még mindig le van sújtva az Angelával való szakítás miatt, és mindenkibe belemar, de kiváló képességei révén segít a csapatnak.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 4, Epizód: 62
Részletek »
00.55
Tollas futam
Stroker Ace a legnagyobb ász a versenypályán, nincs nő, aki ne olvadna el a sérójától és lehengerlő vagányságától. Ezt a sikert próbálja meg kihasználni egy csibéket tenyésztő cég gazdag tulajdonosa, aki visszautasíthatatlan ajánlattal csábítja magához a sztárt. Stroker Ace azonban nem is sejti, hogy ezek után nem elég a volán mögött teljesíteni, mostantól reklámszövegeket kell tanulni és a legelképesztőbb őrültséghez is jópofát kell vágni. Bár nem egy nagy ész, ám Stroker hamarosan rájön, hogy az idétlen reklámok miatt kezd igen nevetségessé válni…

Korhatár: nincs, Műfaj: akcióvígjáték, Ország: Amerikai
Részletek »
03.00
Segítség, karácsony!
Ki segít a lelki elsősegély-szolgálatoson? Hiszen hát neki is vannak megoldhatatlan gondjai az életben! Egy francia klasszikus film hollywoodi felújításában Steve Martin ezúttal egy segélytelefon-szolgáltatást vezet. Nem is akármilyet: öngyilkosjelöltek hívhatják Philip vonalát. Menyasszonya azonban egy nap elhagyja Philip-et. Ez pedig épp elég ok a világ összeomlására. Most akkor kit hívjon? A bajok közepette Philip lassan felfigyel szégyenlős alkalmazottjára. Lehet, hogy nem is kell tovább keresnie az igazi nőt?

Korhatár: nincs, Műfaj: vígjáték, Ország: Amerikai
Részletek »
04.30
Bűbájos boszorkák
Rejtélyes gyilkosságok történnek San Franciscóban. Az áldozatok mindannyian nők, ezért a felügyelő valamiféle boszorkányságot sejt a háttérben. Eközben a városban két lánytestvér, Prue és Piper éli megszokott életét, mígnem egy napon betoppan a legkisebb húguk, Phoebe és ezzel halandó életüknek vége. Rájuk száll az ősi erő, a Hármak Ereje és ettől fogva célponttá válnak…
Higgy a szerelemben!,
Leot magukhoz rendelik az Égiek, hogy közöljék vele a büntetését. Választania kell az Égi élet és Piper szerelme között. Közben Piper haldoklik, mivel egy tüske démon megmérgezte és a testéből kilépve egy régi ismerőstől kap útmutatást. Drake utolsó napján megtesz mindent azért, hogy a szerelmesek újra egymásra találjanak és, hogy Phoebe ne mondjon le a szerelemről.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 16, Epizód: 150
Részletek »
© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS