Időjárás-
előrejelzés


2019. április 23. kedd
Béla

Műsorújság

kedd
ÁPR
23
szerda
ÁPR
24
csütörtök
ÁPR
25
péntek
ÁPR
26
szombat
ÁPR
27
vasárnap
ÁPR
28
hétfő
ÁPR
29
kedd
ÁPR
30
szerda
MÁJ
01
csütörtök
MÁJ
02
péntek
MÁJ
03
szombat
MÁJ
04
vasárnap
MÁJ
05
05.15
Nyomtalanul
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és a hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.
Bosszúból?,
Az FBI egy új szülött elrablásában folytat nyomozást. A Pierce család elmondása szerint a dada, Jude az elkövető. Akit épp az előző este rúgtak ki, lopás miatt.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 4, Epizód: 51
Részletek »
06.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Cserbenhagyás,
Egy csapat bulizó fiataltól segítséget akar kérni egy autóbalesetben súlyosan megsérült férfi, ám erre már nincs ideje, mert a tábortűz mellett az életét veszti. Doki a test vizsgálata során rájön, hogy Collins altiszt, verekedésbe keveredett, s a szörnyű sérülései legtöbbjét nem a balesetben szerezte. Később pedig minden jel arra utal, hogy a katona gazdag férfiakat zsarolt…

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 6, Rész: 10, Epizód: 123
Részletek »
07.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
A vasfüggöny felemelkedik,
Egy FBI akció félresikerül, a célszemély megszökik a helyszínről. Az NCIS csapata átveszi az ügyet, hogy végre kézre kerítsék Anton Zevlost, a volt román kommunista vezetőt és feltételezett háborús bűnöst, aki két évtizede hamis személyazonossággal él Los Angelesben. Deeks társa nélkül elveszettnek érzi magát az irodában és a terepen. Kensi eközben megérkezik megbízatása helyszínére, de senki sem tudja, mi is lenne a feladata pontosan.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 11, Epizód: 107
Részletek »
08.00
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Kórházi üzelmek,
Az orvosi rendelőben holtan találják Tagliabue doktort és nem messze tőle az eszméletlen Sarát. A terhes lányt azonnal kórházba szállítják, és megindul a harc az anya és gyermeke életéért. A gyanú először Ivánra, a lány barátjára terelődik, majd egy biztosító társaság tulajdonosára. Hamarosan kiderül, hogy a doktor rávette betegeit, hogy balesetbiztosítást kössenek, majd a balesetekről hamis orvosi papírokat gyártott. A pénzen aztán a csalás szereplői közösen osztoztak. A nyomozásba természetesen Don Matteo is bekapcsolódik. Persze a Tommasi és Cecchini magánélete sem unalmas, az ügyész barátnőjével, Margheritával keverednek kínos helyzetekbe.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 10, Rész: 8, Epizód: 202
Részletek »
09.20
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
Barátok és rokonok,
A férfiak jég alatti halászatra indulnak, ahol Felix az édesapját faggatja a férfiak és nők közötti kapcsolatról. Eközben a nők egy árverésre mennek a Fehér Homok szállóba. Janet, és testvére Abigail azonban végig rivalizálják az eseményt.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Évad: 3, Rész: 8, Epizód: 34
Részletek »
10.25
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
Kis fóka otthont keres

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 1
Részletek »
11.25
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A kudarc 1.rész,
Brinkmann professzor és orvosnak készülő felesége, Christa harmónikus kapcsolatába egy harmadik fél próbál beférkőzni. Udo régen várt nyaralása feleségével és annak kislányával meghiúsulni látszik. Elke nővér és egy balesetet szenvedett kaszkadőr között szerelem szövődik.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 14
Részletek »
12.25
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Anyai aggodalmak,
Michaela és Tim egyenlő jogú üzlettársak, ám a munka nagy részét mégis Michaela végzi. Ez azonban nem igazán tetszik az asszonynak. Az állatmenhelyre egy farkas lopódzik be, nem kis riadalmat keltve. Majd amikor altatólövedékkel sikerül ártalmatlanná tenni az állatot, kiderül, hogy tetoválás van a fülében, így már csak a gazdáját kell megtalálni. Ebben persze Charly is a felnőttek segítségére lesz. Sandra Frankkal tölti az egész délutánt, a szülei tudta nélkül. Ráadásul Michaela megtalálja Sandra iskolatáskájában a „Káma Sutra” című könyvet…

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 7, Rész: 4, Epizód: 83
Részletek »
13.30
Hegyi doktor – Újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Egyedül - 1.,
Martin Gruber átveszi dr. Claussen helyettesítését az idősek otthonában. Betegei között van Thomas Weidler is, aki négy éve tisztázatlan körülmények között majdnem a tóba fulladt, és azóta is kómában van. Egy rutin EEG során Martin észreveszi, hogy a kislánya hatására megváltozik a görbe, Martin azonnal reagál, úgy véli, hogy megvan az ébredés esélye. Hanna Weidler, a férfi felesége elmeséli, hogy a baleset előtt a férje nagy veszélyt jelentett a család számára, és már kimondottan féltek tőle. Susanne nem adja el a Wilden Kaisert, Hansot megviseli a döntés, ahogy azt sem érti, miért nem akar Susanne a kislányukkal a hegyre költözni. Lisbeth elmeséli Hansnak, hogy Martin csak úgy menthette meg a gazdaságot, hogy megígérte Arthurnak, hogy szakít Anne-val. Mindketten aggódnak a férfiért, aki láthatóan szenved a döntése miatt. Thomas Weidler magához tért a kómából, és a családját keresi. Martin elmegy Hannához, hogy még egyszer beszéljen vele. Rájön, hogy a nőnek azóta új élete van, és fél, hogy mindent elveszíthet. Anne nem akarja elfogadni, hogy martin szakított vele. Tudni akarja a döntés okát, és hogy miért nem reagál a hívásaira. Martin már majdnem elárulja az igazat, de végül azt mondja, hogy megváltoztak az érzései.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 6, Rész: 13, Epizód: 77
Részletek »
14.30
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A kudarc 2.rész,
Christa ledoktorál és a klinikán kezd el dolgozni, míg Katarina elutazik. Elke nővér és a kaszkadőr az összeköltözést tervezik. Egy éjszaka egy kisfiú kerül a klinikára fulladási rohamokkal, amivel az ügyeletes orvos, Sager, nem tud mit kezdeni...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 15
Részletek »
15.30
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Charly csavarog,
Sandra kezdi túlzásba vinni a fiúzást, olyannyira, hogy már éjszakára is kimaradozik. Amikor Michaela az édesanyját kíséri ki a repülőtérre, összefut egy igen kellemetlen alakkal, aki annak ellenére, hogy a kutyája borzasztó állapotban van, csak a hatóságok nyomására viszi állatorvoshoz. Vagyis inkább Michaela szállítja őket Max rendelőjébe. Charly ismét elszökik Rodolfo mellől, s ezúttal egy szerelőműhelynél garázdálkodik…

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 7, Rész: 5, Epizód: 84
Részletek »
16.35
Hegyi doktor – Újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Egyedül - 2.,
Thomas lánya családi körben ünnepli a születésnapját. Thomas megszökik a kórházból, hogy felköszöntse. A felesége úgy dönt, eltünteti az új életük nyomait a házból. A látogatás nem várt feszültségeket szül. Martin elmegy Marie-ért az iskolába, és eljátsszák, hogy még minden a régi. Egy fénykép azonban elárulja őket, és Thomas nekiesik Rolandnak. Marie megcsúszik, és beveri a fejét. Martin rájön, hogy Thomas mellékveséjével van gond. A férfi ugyan elveszíti a családját, de normális életet élhet.Lilli és Mario végleg szakítanak, mert Lilli beleszeretett Carstenbe. Carsten azonban nem gondolja ennyire komolyan a dolgot. Dr.Kahnweiler szerelmi élete hihetetlen fordulatot vesz. Lisbeth rábeszéli Distelmeiert a békülésre, aminek Martin és Anne különösen örül.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 6, Rész: 14, Epizód: 78
Részletek »
17.40
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Null kilométeres szerelem,
Don Matteo furcsa üzenetet kap egy lánytól, akit másnap reggel eszméletlenül találnak, mert valaki leütötte. Valentina nem sokkal korábban egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg a gyanúsított fiúval. Don Matteo kideríti, hol dolgozott a lány, megismerkedik a munkatársnőivel és az új barátjával, Davidével. Alberto mindenkit meghív a díszpolgárrá választása alkalmából rendezett ünnepségre, ahová kötelező az elegáns megjelenés, ami többeknek gondot okoz. A férfi Laurát kéri meg, hogy kísérje el az estélyre, de a lánynak nincs pénze estélyi ruhája, ezért nemet mond, és Tomas is ugyanígy jár Sabrinával. Mivel az ügyész nem ér rá akkor, Margherita Tommasit kéri meg, hogy legyen a partnere. Cecchini túl szépnek találja Severino állítólagos barátnőjét, úgy gondolja, hogy a fiú csak fantáziál, ezért pszichológust hív hozzá, de a diagnózison nagyon meglepődik.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 10, Rész: 9, Epizód: 203
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A család az első,
A tengerentúlon állomásozó Larkin hadnagy lányát, Sophie-t, elrabolják a várva várt hula versenyről. Miután a szűk környezetet kizárták, felmerül, hogy valaki az aktuális küldetést próbálja így szabotálni. Hamarosan kiderül, hogy az emberrabló hatalmas hibát vétett. Danny-t megzsarolja Marco Reyes.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 2, Epizód: 95
Részletek »
20.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Az utolsó csepp,
Danny újra és újra felidézi a bátyjával való utolsó találkozást, miközben próbálja Reyest valahogy sarokba szorítani, de ő marad alul. Jerry megszállottan követi a szerinte pénzhamisító antikvárost, miközben a Five-0 csapata egy félresikerült rablást próbál felgöngyölíteni, amely egy halálos áldozatot is követelt. Kononak be kell épülnie a szörfös lányok közé.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 3, Epizód: 96
Részletek »
21.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A Five-0 a sziget legendái alapján elkövetett bűntények után nyomoz.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 8, Rész: 5, Epizód: 173
Részletek »
22.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Miközben két turista meggyilkolása után nyomoz, Steve-nek egy stresszkezelő tanácsadóval is bajlódnia kell, akit a barátai béreltek fel mellé.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 8, Rész: 6, Epizód: 174
Részletek »
23.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Boldog Bújócskát!,
Lockhart szenátor lányát megtámadják, de kutyája elkergeti a rablót. Míg Sam és Callen a megtámadott lány védőőrizetéről gondoskodnak, Hetty Nellt osztja be a terepre Deeks mellé. A Külügyminisztérium tudni akarja, hogy több volt-e egy sima betörésnél. A csapat tagjai lélekben már a megérdemelt téli szünetükre készülnek, ráadásul Kensi igazán remek ajándékot kap egy kedves kollégájától.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 12, Epizód: 108
Részletek »
00.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A család az első,
A tengerentúlon állomásozó Larkin hadnagy lányát, Sophie-t, elrabolják a várva várt hula versenyről. Miután a szűk környezetet kizárták, felmerül, hogy valaki az aktuális küldetést próbálja így szabotálni. Hamarosan kiderül, hogy az emberrabló hatalmas hibát vétett. Danny-t megzsarolja Marco Reyes.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 2, Epizód: 95
Részletek »
01.00
Bűnös Chicago
A vadonatúj akciófilm-sorozat a Lángoló Chicago mintájára készült, ellenben a rendőrség munkáját kíséri figyelemmel. A chicago-i parancsnokság két részlegen teljesít szolgálatot, azaz külön egységnek számítanak a járőrök, valamint a nyomozók. Egyes bűnügyek közben a szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk a szereplők magánéletébe is, és szembesülhetünk a rendőrök közötti bajtársiassággal, csakúgy, mint az ellentétekkel és feszültségekkel...
Egy tűzeset során Olinsky lánya súlyosan megsérül, s az életéért küzd. A csapat igyekszik kideríteni, ki vagy mi okozhatta a tüzet. Közben egy bevetés során a feltételezett elkövető rálő az őt elfogni akaró rendőrre...

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 16, Epizód: 77
Részletek »
02.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A Five-0 a sziget legendái alapján elkövetett bűntények után nyomoz.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 8, Rész: 5, Epizód: 173
Részletek »
03.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Miközben két turista meggyilkolása után nyomoz, Steve-nek egy stresszkezelő tanácsadóval is bajlódnia kell, akit a barátai béreltek fel mellé.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 8, Rész: 6, Epizód: 174
Részletek »
03.45
Zoo - Állati ösztön
Jackson Oz abból él, hogy szafarikat vezet Afrikában. Egy nap furcsa állati támadásokra lesz figyelmes. Időközben Jamie Campbell újságíró és Mitch Morgan állatorvosi kórboncnok hasonló rendellenes állati viselkedést fedeznek fel Los Angelesben. A két szál összeér, az állatok fellázadtak az emberiség ellen.
Jackson, Robert, Ab és Dariela megérkeznek Pangea szigetére, amit egy tudós konzorcium alapított meg, a Pásztorok. Itt található egyedül a világon, az a hármas spirálú kardfogú, ami a megoldást jelentő ellenszer kifejlesztéséhez az utolsó láncszem. Mindeközben Mitch és Jamie megpróbálják szabotálni a Noé tervet, ami során egy nem is olyan régi ismerős tűnik fel és nyújt nem várt segítséget.

Korhatár: 15, Műfaj: sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 12, Epizód: 25
Részletek »
04.30
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A kudarc 2.rész,
Christa ledoktorál és a klinikán kezd el dolgozni, míg Katarina elutazik. Elke nővér és a kaszkadőr az összeköltözést tervezik. Egy éjszaka egy kisfiú kerül a klinikára fulladási rohamokkal, amivel az ügyeletes orvos, Sager, nem tud mit kezdeni...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 15
Részletek »
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS