Időjárás-
előrejelzés


2020. augusztus 7. péntek
Ibolya

Műsorújság

péntek
AUG
07
szombat
AUG
08
vasárnap
AUG
09
hétfő
AUG
10
kedd
AUG
11
szerda
AUG
12
csütörtök
AUG
13
péntek
AUG
14
szombat
AUG
15
vasárnap
AUG
16
05.00
Cheers
Az események központja a Cheers bár, ahol az éles eszű, jól szituált Diane Chambers egy darabig várja, hogy a vőlegénye, Dr. Samner Sloan előkerüljön egy karikagyűrűvel, majd amikor kiderül, hogy Samner faképnél hagyta és a nászút helyett volt feleségével Barbadosra repült, úgy dönt, hogy munkát vállal a bárban.
Ernie lánya,
Mester lánya a bárba érkezik, hogy bemutassa vőlegényét. Ezért a férfi nagyon ideges. Diane karikatúrákat készít a vendégekről, ám nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy ő szeretné.

Korhatár: nincs, Műfaj: vígjáték-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 5
Részletek »
05.35
Hazudj, ha tudsz
Dr. Cal Lightman zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amelyet a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Cal-nak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni...
Hasonmás,
Andrew Jenkins, a sorozatos nemi erőszaktevő több mint egy évtizede van börtönben. Jenkins annak idején megvakította, megerőszakolta, majd szabadon engedte áldozatait. Valaki azonban elkezdi másolni Jenkins rémtetteit és újabb áldozatok kerülnek elő. Reynolds különleges ügynök segítségével Cal nyomozni kezd az ügyben, de első próbálkozása nem úgy sül el ahogyan várták, ráadásul Gilliant is megtámadják. Cal és Ria kapcsolata fontos ponthoz érkezik.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 12
Részletek »
06.35
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Biztonsági problémák,
Kensi és Deeks beépülnek egy leszerelt nukleáris erőmű munkásaiként, míg Sam és Callen hivatalból vizsgálatot indítanak egy sugárfertőzött őrmester ügyében, aki másodállást vállalt ugyanott, mint éjszakai őr.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 12, Epizód: 156
Részletek »
07.35
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Angyalok és démonok,
A csapat egy vállalati technikus halálának körülményeit vizsgálja, aki titokban fejlesztett egy démon nevű appot, amivel az internetes felhasználó adatai nyom nélkül megszerezhetőek.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 13, Epizód: 157
Részletek »
08.35
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Kanári,
Gibbséknek sikerül elkapniuk a második legkeresettebb internetbűnözőt, aki meghackelte az NCIS számítóközpontját és felelős egy ügynök haláláért. Remélik, hogy általa eljutnak a felbujtóhoz, de a férfi nem sok hajlandóságot mutat arra, hogy bármi információt kiadjon. Gibbsnek régimódi eszközökhöz kell folyamodnia, hogy megtörje…

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 10, Rész: 15, Epizód: 225
Részletek »
09.35
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Hullócsilag,
Jerry és Max egy Elvis hasonmás versenyen vesznek részt, amikoris a fő esélyes hirtelen rosszul lesz és összeeesik a színpadon. Halálának oka: ciánmérgezés. Chin kiszúrja Gabriel Waincroftot az utcán, nem messze a Five-0 főhadiszállásától.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 21, Epizód: 114
Részletek »
10.35
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Névtelen levelek,
Öngyilkosságot kísérel meg Romarli professzor, a közbeszerzési eljárásokban döntő városfejlesztési szakember. Névtelen levél készteti erre. A városban itt is, ott is barátok, családtagok veszekednek névtelen levelek miatt. Ki küldi a leveleket? Hova jár iskola helyett a professzor lánya? Lehet-e valaki csendőr és apa egyszerre? A válaszokat az epizód végén, Don Matteo segítségével tudjuk meg.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 15, Epizód: 47
Részletek »
11.50
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Új energiák,
Hans és Martin egy kis hegyi kunyhóból viszi be a rendelőbe Marcus Ludwigot. A 30-as férfiről kiderül, hogy pap volt, és cölibátusban élt. A városban viszont azt pletykálják, hogy megerőszakolt egy ministránslányt, és ezért ki kellett lépnie a rendből. Mivel a gyors AIDS teszt pozitív lesz, Martin aggódni kezd a lány egészségéért. Egy beszélgetés után az orvosban kétségek merülnek fel a lány szavahihetőségével, és az állítólagos erőszakkal kapcsolatban. Martin kutatni kezd, hogy milyen betegség okozhat még a HIV-hez hasonló tüneteket.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 4, Epizód: 41
Részletek »
12.50
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
Elválás és visszatérés,
A Marten-tanyán minden Fraukéra emlékezteti Uwét, és ezt nem tudja elviselni. Úgy dönt, hogy elköltözik; eladó tanyákat nézeget, aztán felkelti a figyelmét egy álláshirdetés: a Rodewitz-birtokra keresnek intézőt. A szigeten az egyre vakmerőbb vaddisznók veszélyeztetik a közlekedést. Jens kísérleti módszerrel, szagsorompóval akar segíteni a dolgon, de Collmanntól semmiféle támogatást nem kap. Végül magát Collmannt is baleset éri a vaddisznók miatt. Titokzatos turista bukkan fel a szigeten...

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 6, Rész: 2, Epizód: 47
Részletek »
13.50
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Gondban Benjaminért,
Christa váratlanul érkezik haza, és férjét kutyasétáltatás ürügyén Plessers doktornővel találja a parkban. Michaelis asszony enged a csábításnak és szabadságra megy: a szomszéd Pohllal túrázni indulnak. Az ideiglenes házvezetőnő hamar kivívja a professzor ellenszenvét, ezért rövidesen "eltanácsolja a háztól". Így kénytelen a kis Benjamint bevinni magával a klinikára.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 12, Epizód: 61
Részletek »
14.50
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Férfiak egymás közt,
A család izgatottan készül a kanadai útra, és már éppen beülnének a taxiba, amikor kiderül, hogy Maxnak nincs meg az útlevele. Végül úgy döntenek, hogy Max otthon marad, és csak később megy Katharináék után. Jürgen Wolf egy elegáns étteremben randevúzik Sarah Zellerrel, aki egy óvatlan pillanatban elemeli a férfi pénztárcáját. Max és Markus kiélvezi, hogy néhány napig nincsenek nők a háznál.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 15, Rész: 14, Epizód: 199
Részletek »
15.50
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
A szabadulóművész,
Rüdiger Wolf, Katharina régi barátja, egy kutyarabló banda nyomába szegődik, mert reméli, hogy ez a sztori meghozza a karrierjében az áttörést. Eközben Katharina és Lilly izgatottan készül a hétvégi bálra, ahol a pletykák szerint egy igazi herceg is tiszteletét teszi. Lilly nem meri megmondani a legjobb barátnőjének, hogy idén Felixszel szeretne a bálba menni. A klinika pajtájából megszökik egy bűzösborz, amely később - Hoppe asszony bosszúságára - a konyhában bukkan fel.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 15, Rész: 15, Epizód: 200
Részletek »
16.50
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Közelharc,
Tobias Schilling, a volt boxoló vissza szeretne térni. Nem csak a győzelem motiválja, de szeretné visszazserezni volt feleségét és fiát, Thilot. Mikor a férfi összeesik az edzésen, Martin szeretné lebeszélni a meccsről, de hiába. A férfi az intenzív osztályra kerül. Klara nehezen viseli, hogy el kell válnia Sarahtól, nem tudja, mit csináljon. Hans csak az esküvővel van elfoglalva, véglegesíti az esküvő időpontját, aminek Klara nem igazán örül. Jonas nem fogadja el Susannét a mamájának, egyre nehezebb vele. Susanne érzi, hogy hiányzik egy férfi a családjukból.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 5, Epizód: 42
Részletek »
17.50
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Repülés,
Federico és Francesco vetélytársak a szerelemben és a sárkányrepülő-sportban egyaránt. Francesco elszereti Federico barátnőjét, és a bajnoki címet is elhódítaná. A versenyen azonban gépe meghibásodik, lezuhan, és ő meghal. Kiderül, hogy nem baleset volt: a gépet elrontották. Federico tette? Esetleg az ő legjobb barátja, Edoardo? Vagy Francesco valaki másról tudott valamit, amit nem kellett volna? Madártávlatból minden világosabban látszik?

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 16, Epizód: 48
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Hagyományőrzés,
Kono egyedül vág neki a nehéz útnak tutajával, hogy körbeutazza a szigeteket, ahogy az őslakosok is tették egykoron. Édesanyja régi álma volt, hogy ő is ápolja ezt a hagyományt, de betegsége miatt erre nem kerülhetett sor. Az előrejelzések ellenére viharba kerül. Míg Kono az életéért küzd, társai egy gyilkossági ügyben nyomoznak, ahonnan a rablók rengeteg gyógyszert vittek el.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 23, Epizód: 116
Részletek »
20.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Préda,
Chin rájön, ki a titokzatos férfi Adam mellett a fényképeken, de felfedezése még több kérdést szül. Kono esküvője közeleg, már csak három nap van a ceremóniáig. Egy egyszerűnek induló közúti ellenőrzés során a járőr meglepő dolgot talál egy autó csomagtartójában.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 24, Epizód: 117
Részletek »
21.00
911 L.A.
Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb helyzetbe kerülnek. Mindennapi hőseinknek nap mint nap veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket kell úgy átélniük, hogy közben a saját életükben is megtalálják a harmóniát és egyensúlyt. Nem könnyű feladat, de a tét hatalmas: emberi életet menteni.
Nem jön a segítség,
A csapatnak folytatnia kell a munkát a hatalmas földrengés után, rengeteg a bajbajutott, és az utórengések is gyakoriak. Bobbynak és csapatának a saját társukat, Hent is meg kell menteniük. Athena igyekszik fenntartani a rendet. Maddie első napján segít egy várandós nőnek és férjének eljutni egy mentőegységhez.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 3, Epizód: 13
Részletek »
22.00
911 L.A.
Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb helyzetbe kerülnek. Mindennapi hőseinknek nap mint nap veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket kell úgy átélniük, hogy közben a saját életükben is megtalálják a harmóniát és egyensúlyt. Nem könnyű feladat, de a tét hatalmas: emberi életet menteni.
Megrekedve,
Egy biztonsági őr két épület közé szorult be, egy bevásárlóközpont mozgólépcsője meghibásodása miatt egy férfi csapdába esett. Athenát elő akarják léptetni, de ehhez el kéne költöznie Los Angelesből. Eddie egyedülálló apaként nehezen boldogul, szerencsére tűzoltó társai segítenek. Maddie el akar költözni, hogy a saját lábára álljon.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 4, Epizód: 14
Részletek »
23.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Halál a parókián,
Egy plébánia temetőjében több különös maradvány is a felszínre kerül. A helyi pap állítása szerint már évtizedek óta nem temettek ide embereket, a megtalált férfi azonban mindössze három éve halhatott meg. A hívők felismerik a halottról készült fantomképről az eltűnt atyát, akit a hívők pedofiliával vádoltak. A gyilkos kihasználta az alaptalan szóbeszédet és a hatalmát a közösségen belül.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 17, Epizód: 39
Részletek »
00.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Bankrabló Mikulás,
Karácsony előtt néhány nappal Mikulás-jelmezbe öltözött férfi rabol ki egy bankot, majd amikor Booth az utcán elkapja, felrobbantja magát. Brennan és a Jefferson-intézet munkatársai kiderítik, hogy a robbanószerkezet külső hatásra indult be, és hogy a Mikulásnak öltözött rablót valaki el akarta tenni láb alól. Brennan apja, Max eközben azon ügyködik, hogy karácsonyra Washingtonba hívja Brennan másodunokatestvérét.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 10, Epizód: 94
Részletek »
01.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Ufóból is megárt a sok!,
A mexikói határ mellett, a sivatagban egy kissé zavaros fejű ufóvadász rémületes külsejű holttestre bukkan, amelyről a környéken elterjedő pletyka miatt sokan hiszik, hogy földönkívülié volt. Booth és Brennan dolgát a helybeli seriff sem könnyíti meg, aki ragaszkodik ahhoz, hogy a maradványokat csak helyben vizsgálhatják meg. A nyomozás kideríti, hogy a maradvány nagyon is emberi, halálához pedig semmiféle ufónak nem volt köze.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 11, Epizód: 95
Részletek »
02.00
911 L.A.
Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb helyzetbe kerülnek. Mindennapi hőseinknek nap mint nap veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket kell úgy átélniük, hogy közben a saját életükben is megtalálják a harmóniát és egyensúlyt. Nem könnyű feladat, de a tét hatalmas: emberi életet menteni.
Nem jön a segítség,
A csapatnak folytatnia kell a munkát a hatalmas földrengés után, rengeteg a bajbajutott, és az utórengések is gyakoriak. Bobbynak és csapatának a saját társukat, Hent is meg kell menteniük. Athena igyekszik fenntartani a rendet. Maddie első napján segít egy várandós nőnek és férjének eljutni egy mentőegységhez.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 3, Epizód: 13
Részletek »
03.00
911 L.A.
Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb helyzetbe kerülnek. Mindennapi hőseinknek nap mint nap veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket kell úgy átélniük, hogy közben a saját életükben is megtalálják a harmóniát és egyensúlyt. Nem könnyű feladat, de a tét hatalmas: emberi életet menteni.
Megrekedve,
Egy biztonsági őr két épület közé szorult be, egy bevásárlóközpont mozgólépcsője meghibásodása miatt egy férfi csapdába esett. Athenát elő akarják léptetni, de ehhez el kéne költöznie Los Angelesből. Eddie egyedülálló apaként nehezen boldogul, szerencsére tűzoltó társai segítenek. Maddie el akar költözni, hogy a saját lábára álljon.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 4, Epizód: 14
Részletek »
04.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Halál a parókián,
Egy plébánia temetőjében több különös maradvány is a felszínre kerül. A helyi pap állítása szerint már évtizedek óta nem temettek ide embereket, a megtalált férfi azonban mindössze három éve halhatott meg. A hívők felismerik a halottról készült fantomképről az eltűnt atyát, akit a hívők pedofiliával vádoltak. A gyilkos kihasználta az alaptalan szóbeszédet és a hatalmát a közösségen belül.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 17, Epizód: 39
Részletek »
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS