Időjárás-
előrejelzés


2019. február 21. csütörtök
Eleonóra

Műsorújság

csütörtök
FEB
21
péntek
FEB
22
szombat
FEB
23
vasárnap
FEB
24
hétfő
FEB
25
kedd
FEB
26
szerda
FEB
27
csütörtök
FEB
28
péntek
MÁR
01
szombat
MÁR
02
vasárnap
MÁR
03
05.15
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Kensi Blye,
Végre fény derül arra, hogy Granger miért csatlakozott a csapathoz. Kensi az utolsó ember, aki az édesapjával kapcsolatban álló három katonával beszélt a haláluk előtt. Mindegyik tengerész egy megrendezett balesetben vesztette életét. Granger meg van róla győződve, hogy csakis Blye ügynök lehet az elkövető, ám a csapat mindent megesz, hogy bizonyítsa Kensi ártatlanságát.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 16, Epizód: 64
Részletek »
06.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Megfüstölve,
Egy férfi elszenesedett holttestére bukkannak egy gimnázium kéményében. Amikor pedig az NCIS-nél rákeresnének ujjlenyomat szerint az aktára, az egyszerűen megsemmisíti önmagát. Innentől kezdve az FBI veszi át az ügyet, s rövidesen kiderül, hogy a holttest egy 5 éve eltűnt sorozatgyilkosé. Amikor felkeresik az áldozat feleségét, azt tapasztalják, hogy döbbenetes a hasonlóság a meggyilkolt nők, és a volt feleség között.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 4, Rész: 10, Epizód: 80
Részletek »
07.00
Sue Thomas - FBI
Sue Thomas nem egy átlagos szőke lány. Gyermekkora óta keményen dolgozik azért, hogy a normális emberek életét élhesse, ez azonban reménytelen számára. Bárhová is megy, mindig feltűnést kelt és együttérzést vált ki. Sue süket, ám mindezek ellenére tökéletesen beszél, s eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa, fogyatékosan is meg lehet váltani a világot. Sue Thomas így az FBI egyik nélkülözhetetlen munkatársa lesz, akinek sorsát számtalan kalandon keresztül kísérhetjük nyomon...
Égető probléma,
Egy ismeretlen figyelmezteti az FBI-t egy várható gyújtogatásra, de senki nem veszi komolyan. A bekövetkező tűzesetért egy környezetvédelmi csoport vállalja magára a felelősséget. A nyomozás során megtalálják a fiút, aki a figyelmeztetést küldte. Joel sorsa szorosan összefonódik egy korábbi tűzesettel, amit szintén környezetvédők okoztak: egész teste összeégett az elszabadult tűzben, és azóta feladatának tekinti, hogy a hasonló eseteket megakadályozza.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 19, Epizód: 41
Részletek »
08.00
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
A csodagyermek,
Natalina mindent igyekszik beszerezni Laura és kisbabája hazaérkezésére. Éppen a mózeskosárral tér haza, amikor lerobban az autója. Amikor az elhagyatott helyen gyalogol, egy prostituált holttestére lel az út mentén, mellette pedig egy csomó pénz hever. A férfi, akinek az autójába látták beszállni előző este, nem hajlandó semmit sem mondani.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 8, Rész: 16, Epizód: 160
Részletek »
09.25
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
A nagyvilági nő,
A dolgok nem mennek jól a Pettibone-házban. Izzy továbbra sem találja a közös hangot Muriellel és Felix-szel sem javul a kapcsolata. Morgan pedig váratlanul befejezi a katonai iskolát.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Évad: 7, Rész: 4, Epizód: 82
Részletek »
10.25
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
A nap hőse,
Carla a balesetben elveszíti a kisbabáját, de ezt képtelen elmondani Lenhart doktornak. Kyle új barátokat szerez és beleszeret egy lányba, akinek szeretne imponálni és ezért még veszélyes helyzetekbe is belemegy.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 4, Rész: 5, Epizód: 31
Részletek »
11.25
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Hol van Katarina?,
Römer doktor szerelmes lesz Constanzéba, a színésznőbe. Az asszony balesetet szenved a színpadon és a klinikára kerül. Mühlmannak és Brinkmannak együttes erővel sem sikerül Hildegard főnővért meggyőzni arról, hogy kicsit enyhébb is lehetne. Katarina Zürichben rengeteget dolgozik, nem törődik az egészségével...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 19, Epizód: 44
Részletek »
12.25
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Az utolsó út,
A tragikus balesetben hirtelen elhunyt Martin doktort a család és a barátok búcsúztatják. Michaela döntés előtt áll: hogyan éljenek tovább a családfő nélkül? Közben Rodolfo kocsiját ellopják, Charlie-val együtt. A autót később megtalálják, Charlie azonban még okoz némi galibát a városban, mielőtt a rendőrség segítségével hazatér.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 4, Rész: 8, Epizód: 40
Részletek »
13.30
Hegyi doktor – Újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Szomorú ébredés,
Hans és Nicole búfelejtő estéje napokra ellátja Ellmaut pletykával. A hír Klarához is eljut, akiben a szakítás ellenére forr a düh. Lisbeth igyekszik közvetíteni a szerelmesek között. Julia a szakszerű orvosi segítségnek hála meggyógyult, hamarosan visszatér az Államokba, Az utolsó estén az étterem helyett a mezőn köt ki a pár. Ez nem csak Lisbethet háborítja fel, de Hirtelen Andrea is megjelenik, mert végre sikerült lezárnia a bécsi esetet. Közben a 23 éves Lisa nem tudj,a hogy ki a születendő babája apja. A lány hirtelen elájul, és kiderül, hogy súlyos szívproblémái vannak. Martin a leendő apákhoz fordul, de úgy tűnik, hiába.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 3, Rész: 13, Epizód: 34
Részletek »
14.30
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Az öregúr,
Römer doktor olyan szerelmes, mint egy diák. Constanze viszonozza az érzelmeit, mégis továbbutazik kollégáival. A klinika állandó látogatója egy öregúr, aki nem akarja tudomásul venni fia halálát. Elke húga és annak barátja fejtetőre állítja az ifjabb Brinkmann házát, Udo egyre nehezebben tud uralkodni magán...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 20, Epizód: 45
Részletek »
15.30
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Meglepetések,
Michaelat a szaporodó anyagi gondok arra a döntésre bírják, hogy eladásra kínálja a házukat. Nem beszélve arról, hogy az állatorvosi rendelő sorsa is megpecsételődik. Max eközben egy északi városban szeretne új rendelőt nyitni. A dolgok azonban, egyrészt Charlie áldásos beavatkozása, másrészt Max legújabb döntése következtében mégis jóra fordulnak.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 4, Rész: 9, Epizód: 41
Részletek »
16.35
Hegyi doktor – Újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Keserű igazság,
Martin megcsalta Andreát, és lelkiismeret furdalása van. Nem akar hazudni, de tudja, hogy elveszíti a lányt, ha elmondja az igazat. Anna Volkert egy súlyos esés után sem érez fájdalmat. Vajon egy génproblémával állunk szemben, vagy Anna, Volkerték lánya így akarja felhívni magára a figyelmet? Andrea véletlenül elolvassa Julia SMS-ét, és kérdőre vonja martint, akinek vallania kell. Úgy tűnik ennek a kapcsolatnak is vége. Hans lezuhan egy létráról, az ijedtség pillanatiban pedig egyértelművé válik, hogy ő és Klara örökre összetartoznak.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 3, Rész: 14, Epizód: 35
Részletek »
17.40
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Régi barátok,
Egy wellness szállodában holtan találják az egyik alkalmazottat. Egy ügyédi iroda fejléces borítékja hever mellette, tele pénzzel. Az ügyvéd, aki éppen házasodni készül, a fő gyanúsított. A szlovén lány korábban prostituáltként dolgozott, ezért egy múltbeli zsarolási ügyet feltételeznek a gyilkosság hátterében. Mellesleg kiderül, hogy a lány a menyasszonny egykori legjobb barátnője volt.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 8, Rész: 17, Epizód: 161
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Hosszú búcsú,
A Five-0 csapata ezúttal egy merénylőt próbál megállítani. Danny-hez közben váratlan látogató érkezik - a kisöccse személyében. Mattről így kiderül, hogy egy Wall Street-i bróker. Danny-nek azonban feltűnik, hogy az FBI figyeli a testvérét, így nyomozásba kezd.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 18
Részletek »
20.00
Nyomtalanul
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és a hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.
Szélsőségek,
Dr. Anwar Shamir szaúdi származású, 30 éves férfi, aki 3 éve dolgozik orvosként, általános elismertségben. Amikor egy ügyelete után eltűnik, a főorvos és a kollégái elkezdik kerestetni. Származása és kapcsolatai miatt hamarosan az eltűnése hétköznapi ügyből terrorista-gyanús üggyé válik. Majd az is kiderül, hogy a főnöke nem támogatta a jelentkezését a Járványügyi Központ felé, amerikai barátnője pedig nem fogadta el a házassági ajánlatát…

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 9
Részletek »
21.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Hangok,
McGee és Delilah nem tudnak megegyezni abban, hogy megtudják-e születendő gyermekük nemét vagy sem. Közben az NCIS csapatához egy médium csatlakozik...

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 8, Epizód: 338
Részletek »
22.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Túszdráma,
Sloane régi jó barátját, egy MI5 ügynök férfit az orosz maffia egyik ismert tagja, André Yorka megöli. A csapat rögtön akcióba lendül, ám McGee kap egy telefonhívást, hogy Delilah szülni fog, ezért rögtön a kórházba siet. Meglepetésként éri, hogy az NCIS által keresett Yorka éppen a kórház sürgősségijén van...

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 9, Epizód: 339
Részletek »
23.00
911 L.A.
Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb helyzetbe kerülnek. Mindennapi hőseinknek nap mint nap veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket kell úgy átélniük, hogy közben a saját életükben is megtalálják a harmóniát és egyensúlyt. Nem könnyű feladat, de a tét hatalmas: emberi életet menteni.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 1
Részletek »
00.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Kensi Blye 2. rész,
Az előző rész folytatása.

Korhatár: 15, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 17, Epizód: 65
Részletek »
01.00
Lángoló Chicago

Casey egy raktárat látogat meg, amikor egy targonca kilyukaszt egy kénsavtartályt, s ezzel életveszélybe kerül az összes ott tartózkodó. Platt rájön, hogy férje és Brett valamit titkolnak előle...

Korhatár: 15, Műfaj: akciófilm-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 4, Epizód: 96
Részletek »
02.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Hangok,
McGee és Delilah nem tudnak megegyezni abban, hogy megtudják-e születendő gyermekük nemét vagy sem. Közben az NCIS csapatához egy médium csatlakozik...

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 8, Epizód: 338
Részletek »
03.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Túszdráma,
Sloane régi jó barátját, egy MI5 ügynök férfit az orosz maffia egyik ismert tagja, André Yorka megöli. A csapat rögtön akcióba lendül, ám McGee kap egy telefonhívást, hogy Delilah szülni fog, ezért rögtön a kórházba siet. Meglepetésként éri, hogy az NCIS által keresett Yorka éppen a kórház sürgősségijén van...

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 15, Rész: 9, Epizód: 339
Részletek »
03.45
Gotham
A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan "Batman-eredettörténet"-nek. Gotham városát nagy csapás éri, mikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce életét kíméli meg. Az ügyet az újonc nyomozó, James Gordon kapja meg, aki megígéri Bruce-nak, hogy megtalálja szülei gyilkosát. A sorozatban feltűnik Joker, Méregcsók, Rébusz, Madárijesztő, Hugo Strange és Kétarc is.
Jim nagyon nehezen viseli a börtön egyhangúságát, ám arra nem számít, hogy a köztörvényesek közé való áthelyezése mennyi veszélyt rejt majd számára. Harvey mindent megpróbál, hogy kihozza és Nygmától is segítséget kér. Pingvin egyre jobban megismeri az apját a házában töltött idő alatt.

Korhatár: 15, Műfaj: sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 16, Epizód: 38
Részletek »
04.30
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Az öregúr,
Römer doktor olyan szerelmes, mint egy diák. Constanze viszonozza az érzelmeit, mégis továbbutazik kollégáival. A klinika állandó látogatója egy öregúr, aki nem akarja tudomásul venni fia halálát. Elke húga és annak barátja fejtetőre állítja az ifjabb Brinkmann házát, Udo egyre nehezebben tud uralkodni magán...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 2, Rész: 20, Epizód: 45
Részletek »
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS