Időjárás-
előrejelzés


2020. augusztus 5. szerda
Krisztina

Műsorújság

szerda
AUG
05
csütörtök
AUG
06
péntek
AUG
07
szombat
AUG
08
vasárnap
AUG
09
hétfő
AUG
10
kedd
AUG
11
szerda
AUG
12
csütörtök
AUG
13
péntek
AUG
14
szombat
AUG
15
vasárnap
AUG
16
05.00
Cheers
Az események központja a Cheers bár, ahol az éles eszű, jól szituált Diane Chambers egy darabig várja, hogy a vőlegénye, Dr. Samner Sloan előkerüljön egy karikagyűrűvel, majd amikor kiderül, hogy Samner faképnél hagyta és a nászút helyett volt feleségével Barbadosra repült, úgy dönt, hogy munkát vállal a bárban.
A tortelli tortúra,
Carla dühkitörései miatt bajba kerül, egy vendégnek esik, ami miatt Samnek ki kell rúgnia a nőt. Diane remek ötlettel áll elő, Carla menjen el terápiára és ha változik, akkor újból a bárban dolgozhat.

Korhatár: nincs, Műfaj: vígjáték-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 3
Részletek »
05.35
Hazudj, ha tudsz
Dr. Cal Lightman zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amelyet a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Cal-nak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni...
A jobbik én,
Leég az Ambrose család háza. Bár a szülők és két gyermekük sikeresen kimenekülnek, a nagymama bennég. Hamarosan gyújtogatás gyanúja merül fel. Az apa, Frank a feltörekvő riportert, Jack Garciát vádolja, és ezt alátámasztja ötéves kisfia, AJ tanúvallomása is. Az ügyben Cal volt felesége, Zoe kéri a Lightman-csoport segítségét. Gillian arra gyanakszik, hogy Zoe újra meg akarja hódítani Calt, és szeretné megóvni a férfit.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 10
Részletek »
06.35
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Belső ügyosztály,
A belső ügyosztály gyilkosság vádjával letartóztatja Deekst. Volt társának megölésével gyanúsítják, s ha nem vall, átszállítják a megyei börtönbe. A csapat mindent megtesz, hogy bizonyítékot szerezzen a vádakra, ami mögött két másik rendőr piszkos üzletelése rejlik.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 10, Epizód: 154
Részletek »
07.35
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Karácsony lefújva,
Egy férfit megmérgeznek az utcán, majd meghal egy gázolás következtében. A csapatnak meg kell találnia azt az észak-koreai kémet, aki felelős lehet a gyilkosságért, s mindezt karácsony napján minél előbb, hogy az estét már szeretteikkel tölthessék.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 11, Epizód: 155
Részletek »
08.35
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Ütközés,
Lyle és Chad meghalnak egy autóbalesetben. A két család közt hosszú ideje feszült a kapcsolat, ami a két apa találkozásakor tettlegességig fajul. Az autóroncs betört szélvédője régi fájdalmas emlékeket ébreszt Abbyben.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 10, Rész: 13, Epizód: 223
Részletek »
09.35
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Megfigyelés,
Egy ékszerüzletet kirabolnak és nagy értékű csiszolt gyémántokat visznek el. Az akció során egy nyugalmazott rendőrtiszt életét veszti. Steve és Danny megfigyelés alá helyezik az egyik elkövetőt, hogy rájöjjenek, kik voltak a társai. Jerry egy magányosan élő néninek segít felgöngyölíteni egy lopást.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 17, Epizód: 110
Részletek »
10.35
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Három esküvő és egy télapó,
Egy bírósági írásszakértő gyilkosság áldozata lesz. Az egyik gyanúsított természetesen egy örökösödési per szereplője, jó alibivel. A másik egy volt betörő, művésznevén Télapó, alibi nélkül. Cecchini őrmester - aki előléptetés előtt áll - nagyon szeretné felgöngyölíteni az ügyet. A cél érdekében még fizikai állóképességét is növeli, de így is Matteo atya segítségére szorul.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 13, Epizód: 45
Részletek »
11.50
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Magányos döntés,
Martin úgy dönt, mihamarabb elveszi feleségül a jegyesét, Romannak sikerül is időpontot foglalnia másnapra. Miközben Andrea a fodrászt várja, rosszul lesz, egyből kórházba szállítják. Kiderül, hogy elpattant egy ér a fejében, nem sok esélye marad a túlélésre. Martin nem adja fel, még akkor sem, mikor Andrea nem egyezik bele a műtétbe, mert a máját a Seidel ikreknek adná, akik egy veleszületett ritka májbetegségben szenvednek. Végül Andrea akarata győz, és az ikrek életben maradnak.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 2, Epizód: 39
Részletek »
12.50
Robbie, a fóka
Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.
A szerelem lángjai,
A szigeten egy ismeretlen sorra gyújtja fel az épületeket. Amikor Oskarék pajtája is sorra kerül, Jens úgy dönt, hogy a rendőrséghez fordul. Britta átvállalja a gyerekeket, így Anne és Jens végre kettesben tölthetnek egy estét. Tom a csónakból meglátja a gyújtogatót, riasztja a rendőrséget, de végül csak Robbie segítségével sikerül elkerülni a tragédiát. A Marten család hazaérkezik Afrikából.

Korhatár: nincs, Műfaj: családi filmsorozat, Ország: Német, Évad: 5, Rész: 9, Epizód: 45
Részletek »
13.50
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
Összeütközések,
Brinkmann professzor családja és barátai körében ünnepli születésnapját. Udót megviseli az állandó készenléti állapot a baleseti kórházban, s egyre több felhő gyülekezik Elkével töltött hétköznapjai fölött is. Brinkmann professzor gyakori kutyasétáltatásain "vészesen közel kerül" új kolléganőjéhez, dr. Plesserhez...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 3, Rész: 10, Epizód: 59
Részletek »
14.50
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Charly és a különös ajándék,
Isabellt tizenhetedik születésnapján különleges ajándékkal lepik meg a szülei: egy gepárdot kap. Ám hamar kiderül, hogy az állat nem való háziállatnak. Jonas nehezen tudja feldolgozni, hogy Lilly egyre többet van Felixszel, és így rá kevesebb ideje jut. Charlotte és Katharina találnak egy kóbor kutyát.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 15, Rész: 12, Epizód: 187
Részletek »
15.50
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Mások boldogsága,
Maxot kihívják a híres díjugrató, Wolf Talbach méneséhez, ahol egy ló állítólag összeesett. Mint azonban később kiderül, Talbach nem tudott róla, hogy értesítették az állatorvost, és a díjugrató azt állítja, hogy a lovának semmi baja. Hoppe asszony elhatározza, hogy vért ad, annak ellenére, hogy fél a tűtől. A döntő pillanatban azonban inába száll a bátorsága. Lilly nem meri bevallani a családnak, hogy nem szeretne velük menni Kanadába.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 15, Rész: 13, Epizód: 198
Részletek »
16.50
A hegyi doktor újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Elmenni és visszajönni,
Andrea halála után Martin a munkába menekül. Azonnal indul, mikor egy vak beteg alhasi fájdalmakra panaszkodik. Kiderül, hogy Nikolas vaksága egy terjedő tumorral van összefüggésben, és a kemoterápia hatására nem csak a daganat húzódik majd vissza, de a látását is visszanyeri. Ennek Silviát kivéve mindenki örül. A lány ugyanis így kénytelen bevallani, hogy egy hatalmas tűzfolt van a testén, amitől gyerekkora óta kirekesztve érzi magát.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Évad: 4, Rész: 3, Epizód: 40
Részletek »
17.50
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
A sakk királya,
Gubbio városában több mint 30 év után újra élő szereplős sakkjátszmákat rendeznek. Rögtön az első napon rálőnek a verseny egyik résztvevőjére, és egy fiatal csendőr is megsérül. Később még több sérült lesz, mindenkit lábon lő a rejtélyes elkövető. A nyomok ahhoz a bizonyos utolsó játszmához vezetnek, és végül mindenre fény derül. Arra is, hogy Cecchini főtörzsőrmester igen vonzó férfiú!

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 3, Rész: 14, Epizód: 46
Részletek »
19.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
A halál szele,
Egy vérző férfi beesik Odell borbély üzletébe, míg Steve épp hajnyírásra vár. Telefon híján segítséget nem hívhatnak, a fiúra vadászó fegyveresek pedig hamar a nyomára bukkannak, és tűz alá veszik az egész épületet. Egy nő Jerry-t azonosítja egy betörés elkövetőjeként.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 19, Epizód: 112
Részletek »
20.00
Hawaii Five-0
Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny "Danno" Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!
Ösztön,
Grovert kétségbeesve felhívja legjobb barátja és azt állítja, hogy baleset történt, és felesége lezuhant a szikláról, de Lou kételkedik szavaiban. Gyanúját Steve-vel is megosztja, bár a nyomok másra utalnak. Danny Dr. Shawhoz megy ki egy helyszínre, de egy liftben rekednek a holttesttel. Se a vészjelző, de a telefonjuk nem működik.

Korhatár: 12, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 20, Epizód: 113
Részletek »
21.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Viszlát, Vietnám!,
A csapat Vitnámba indul, kiszabadítani Hettyt, ahol találkoznak Hetty régi társaival. Mosley mindent elkövet, hogy csapatát a távolból segítse. Nell és testvére egy régi konfliktusukat próbálják megoldani.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 9, Rész: 14, Epizód: 206
Részletek »
22.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Kötelezettségek,
Callen és Sam felkeresik az egykori koreiai kémet, Kimet, hogy segítsen megoldani egy nagyon kényes ügyet. A lányt egykori társuk, Owen segítette, hogy kiléphessen a kémek világából. Callen és Sam egészen idáig nem tudták miért harcolt a férfi a lányért, ám most megtudhatták végre az igazságot és azt is, hogy hol rejtőzködik Granger.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 9, Rész: 15, Epizód: 207
Részletek »
23.00
A Grace klinika

A maszk mögött,
April egy tinédzsert vizsgál meg, amikor kiderül, hogy várandós. A szülei elől el akarja titkolni, Arizona pedig asszisztál ebben, ellenben April-el. Webber megpróbálja lebeszélni feleségét, hogy beleavatkozzon a fia magánéletébe. A rezidensek egy ösztöndíjért versenyeznek.

Korhatár: 15, Műfaj: orvos-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 12, Rész: 17, Epizód: 262
Részletek »
00.00
A rezidens
A rezidens című sorozat a tipikus kórházas sorozatok skatulyájából kilépve egészen új vetületet ad ennek a műfajnak. Az isteni gyógyítókkal, és az ideális rendszerrel szemben itt az egészségügy és a szakemberek árnyoldalaira is fény derül. Emellett természetesen a romantika és orvosi rejtélyek is helyet kapnak.
Túlterhelés,
Conrad segítségül hívja édesapját, hogy mindent kideríthessen a gyógyszerről, ami miatt Nic húga meghalt. Cain pókeren elnyeri egy beteg kezelését, ami nem tetszik dr. Vossnak. Mikor ezt a beteg elé tárja, úgy tűnik senkit sem zavar az eset.

Korhatár: 15, Műfaj: orvos-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 6, Epizód: 43
Részletek »
01.00
Kegyetlen csillogás
A NextFest után a lányok komoly munkába kezdenek, de a kezdeti sikerek után megrekednek. Star még nem tette túl magát Hunter halálán. Alex a vetélése és párja balesete után elveszíti önmagát. Simont pedig állami gondozásba helyezték. Jahil, Hunter és Eva gyilkosát még mindig keresik.
Vigyázz a trónra,
Alexnek új kihívója akad, Gigi személyében. Simone, Mateo és Derek harcolnak Atlanta menekültállammá válásáért, így Angel is hazatérhet. Star tárgyalását elhalasztják és ez nagyon megviseli őt.

Korhatár: 15, Műfaj: filmsorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 11, Epizód: 41
Részletek »
02.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Viszlát, Vietnám!,
A csapat Vitnámba indul, kiszabadítani Hettyt, ahol találkoznak Hetty régi társaival. Mosley mindent elkövet, hogy csapatát a távolból segítse. Nell és testvére egy régi konfliktusukat próbálják megoldani.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 9, Rész: 14, Epizód: 206
Részletek »
03.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Kötelezettségek,
Callen és Sam felkeresik az egykori koreiai kémet, Kimet, hogy segítsen megoldani egy nagyon kényes ügyet. A lányt egykori társuk, Owen segítette, hogy kiléphessen a kémek világából. Callen és Sam egészen idáig nem tudták miért harcolt a férfi a lányért, ám most megtudhatták végre az igazságot és azt is, hogy hol rejtőzködik Granger.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 9, Rész: 15, Epizód: 207
Részletek »
04.00
Dr. Csont
Dr. Brennan antropológus, a Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől (tőle kapta a Bones becenevet), valamint a Jefferson-beli munkatársaitól: Angela Montenegrotól, Dr. Jack Hodginstól és Dr. Zack Addytól.
Ahogy a nagy könyvben meg van írva,
A kikötő vizében talált hulláról hamar kiderül, hogy pontosan úgy gyilkolták meg, és rejtették el, ahogyan azt a Brennan legújabb könyvében szereplő sorozatgyilkos tette. Brennan felelősséget érez az áldozat halála miatt, és bűntudata csak nő, amikor újabb tetem kerül elő, ismét csak pontosan a könyvben leírt módon elrejtve. A kép nehezen áll össze, mert sorozatgyilkostól szokatlan módon az elkövetés módja eltérő vonásokat mutat. Booth mellett Sully is segít nyomozni, ez azonban Brennanben felemás érzéseket kelt.

Korhatár: 15, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 2, Rész: 15, Epizód: 37
Részletek »
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS