Időjárás-
előrejelzés


2020. november 24. kedd
Emma

Sajtóközlemény

Hawaii elit alakulata a Prime műsorán folytatja a bevetést

Látványos elemekkel, új belépővel és izgalmas nyomozásokkal érkezik a Hawaii Five-O nyolcadik évada. Hazánkban még nem látott részekkel, április 22-én 22 órától, a Prime kínálatában startol el a népszerű krimisorozat.
Hawaii elit alakulata a Prime műsorán folytatja a bevetést

Országos premierrel debütál a Hawaii Five-O nyolcadik felvonása, amely ezúttal is hajmeresztő akciójelenetekkel, eszeveszett üldözésekkel várja a rajongókat, kellő humorral és érzelmekkel fűszerezve a kedd estéket. Bár a két alapszereplő, Kono (Grace Park) és Chin (Daniel Dae Kim) távozása némi űrt hagyott maga után, máris új karakterként bukkan fel a történetben a nehéz természetű Tani Rey (Meaghan Rath). Az egykori osztályelső kadétlányt végül kirúgják az akadémiáról, majd McGarrették próbálják beszervezni a csapatba, elsőre sikertelenül.

Míg a híresztelések szerint a valóságban Steve (Alex O'Loughlin) és Danny (Scott Caan) megformálói nem igazán kedvelik egymást, a sorozatban egyre elmélyültebb a barátságuk, amit egy közös étteremmel is megpecsételtek. A társulás pedig garantáltan hoz majd szórakoztató pillanatokat a soron következő epizódokban is.

Az új kihívások és a hangsúlyos látványelemek mellett ráadásul visszatérő bűnözők is újabb csavarokat visznek a cselekményszálakba.

Hawaii Five-O 8.évad – április 22-én 22 órától, majd minden kedden, dupla epizódokkal, 21 órától

További információ: tv2csoport.hu/prime


2018. május 22. 11:04

Címkék:
Hawaii Five-0 sajtóközlemény sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS