Időjárás-
előrejelzés


2020. november 29. vasárnap
Taksony

Sajtóközlemény

Veszélyes és izgalmas kalandokra invitál a Prime

A tavaszi szezon nyitányaként országos premierekkel erősít a Prime. Április 12-én rendkívüli balesetekkel és meghökkentő vészhelyzetekkel érkezik a tengerentúl egyik legnépszerűbb újdonsága, a 911-LA című bűnügyi sorozat. Ezt megelőzően, a rajongók örömére azonban március 28-án elstartol a régi közönségkedvenc, A Grace Klinika tizenegyedik évada.
Veszélyes és izgalmas kalandokra invitál a Prime

Újabb és újabb vészhelyzetekkel borzolja a kedélyeket a Ryan Murphy nevével fémjelzett 911-LA. A bűnügyi sorozat Amerikában az év egyik legnagyobb sikereként debütált, április 12-én pedig hazánkban is bemutatkozik, a Prime kínálatában. A kritikus helyzetekben gyors segítség kell, így a sorozat három kulcsfigurája állandó készenlétben áll: Connie Britton fogadja a segélyhívásokat, ekkor Peter Krause tűzoltó csapata akcióba lendül, és gyakran a rendőrjárőr Angela Bassett is kiveszi a részét a feladatokból. Állati támadások, öngyilkos merénylők, nem mindennapi betörések, valamint gyerekbalesetek is helyet kapnak a minisztorikat rejtő epizódokban.

A 911 előtt A Grace Klinika tizenegyedik évada is befut a hazai képernyőkre. A történet megálmodója és producere, Shond Rhimes a sorozat történetének egyik legszínesebb és akciókkal tűzdelt évadaként emlegette a tizenegyedik felvonást. A főbb szálak Meredith Grey-re koncentrálnak majd, és ugyan a tizedik évad végén Cristina karaktere (Sandra Oh) elbúcsúzott a csapattól, feltűnt Webber doki és Ellis Grey eltitkolt gyereke, Meredith féltestvére a sebészeti osztály új vezetőjeként, akinek jelenléte a soron következő epizódokban is bonyolítja majd az eseményeket.

Kapcsolj a minőségre, és add át magad az izgalmaknak a Prime sorozataival!

A Grace Klinika 11. évad – március 28-tól, szerdánként 22 órától

911 – LA 1. évad – április 12-től, csütörtökönként 22 órától


2018. március 28. 12:10

Címkék:
911 LA a grace klinika prime sajtóközlemény


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS